Νέα Σελήνη στην Παρθένο          
 Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.


Στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.36 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, που μας καλεί και επίσημα να επιστρέψουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της εργασίας και της προσφοράς, της ανάλυσης και της κριτικής κι αυτό σημαίνει ότι ξεκούραστοι πλέον και με «καθαρό» κεφάλι, μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα τα επόμενα βήματά μας, να επικεντρωθούμε στους στόχους μας και να ξεκινήσουμε ανανεωμένοι τις καινούργιες μας προσπάθειες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι επίσης κατάλληλη για να ξαναβρούμε την φόρμα μας, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μια καλύτερη διατροφή ή και ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Το θετικό στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτό το καινούργιο φεγγάρι, είναι η απουσία αρνητικών όψεων και οι θετικές γωνίες που σχηματίζει με τον ευεργέτη Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στις υποθέσεις που μας απασχολούν. Οι όψεις αυτές μάλιστα, πέρα από τις θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, εξασφαλίζουν την εύνοια και σε αισθηματικές υποθέσεις που μπορεί να αναβιώσουν ή να δημιουργηθούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Καλό θα είναι λοιπόν, να φροντίσουμε να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτό το νέο φεγγάρι είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς επίσης και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με άριστες προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, αφού με λίγη προσπάθεια μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες. Αν διατηρείς ήδη μια δουλειά που σε ενδιαφέρει, μπορεί τώρα να πάρεις μια προαγωγή, ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου. Με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, η εύνοια της Νέας Σελήνης επεκτείνεται και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου είναι πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στα περιουσιακά σου στοιχεία. Επιπλέον ένας νέος έρωτας ή και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις αλλαγές και στην προσωπική σου εμφάνιση ή να ξεκινήσεις μια καινούργια δίαιτα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Σεπτεμβρίου, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο ευχάριστο γεγονός της χρονιάς για σένα, αφού ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και προαναγγέλλει τις καλύτερες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Με την θετική επιρροή του Δία και του Πλούτωνα μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που επιθυμείς από καιρό ή και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Τέλος, μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητά σου, και να βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιό σου που μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Δίδυμοι
Φίλε  Δίδυμε, στις 5 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου που σχετίζονται με το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία. Με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, οποιαδήποτε αλλαγή θα έχει πολύ ευεργετική επίδραση στη ζωή σου αλλά και στα οικονομικά σου. Έτσι, ίσως θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ειδικά αν επιδιώκεις μια σημαντική αγοραπωλησία ή αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου. Σ’ αυτή την περίπτωση το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο δυνατά τα συναισθήματα που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου και να σου εξασφαλίσει μια αρμονική ζωή.

Καρκίνος
Αγαπητέ  Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου θα αποδειχθεί πολύ θετική για το ζώδιό σου. Τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορείς να ασχοληθείς με πολλά καινούργια ενδιαφέροντα, να ταξιδέψεις, να συγκεντρώσεις πολύτιμες πληροφορίες για την επαγγελματική σου ευημερία ή να δεχτείς μια σημαντική ευκαιρία για το μέλλον σου. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου αλλά και στην αισθηματική σου ζωή κυρίως αν είσαι ελεύθερος, αφού τώρα πρόκειται να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση με θετικές προοπτικές. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε παλιές διαφορές. Τέλος, βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον.

Λέων
Μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σου πρόκειται να φέρει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, φίλε Λέοντα. Έτσι, οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κατάλληλες για να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Παράλληλα, μπορείς να οργανώσεις καλύτερα και τα έξοδά σου ώστε να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Το γεγονός ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας υποστηρίζουν αυτό το καινούργιο φεγγάρι εξασφαλίζει την επιτυχία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που μπορεί να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς σου, το οποίο θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφό.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα φάση προσωπικής ανάπτυξης και προόδου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και δραστήριος, ενώ η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου, θα σε βοηθήσει να «αρπάξεις» ή και να δημιουργήσεις ο ίδιος ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σου. Με τη θετική υποστήριξη του Δία, ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί και θα καταφέρεις να αποκτήσεις συμμάχους και υποστηρικτές για την επίτευξη των στόχων σου. Από την άλλη ο Πλούτωνας, θα φροντίσει για την βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής που φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προετοιμαστείς για σοβαρές εξελίξεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το επόμενο δεκαπενθήμερο σου επιφυλάσσει μια γνωριμία με θαυμάσιες προοπτικές.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 5 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά ξεκούραση και χαλάρωση. Αν μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για ολιγοήμερες διακοπές, σίγουρα θα τις απολαύσεις στο έπακρο. Αν όμως η περίοδος των διακοπών έχει τελειώσει, τότε θα πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να οργανώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Μέσα σ’ αυτή την αναδιοργάνωση δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και γενικότερα ο τρόπος ζωής σου. Η απαλλαγή από ανθυγιεινές συνήθειες, ή από άτομα που δεν έχουν πια θέση στη ζωή σου, θα αποδειχθεί πολύ θετική. Με την υποστήριξη του Δία και του Πλούτωνα, μπορείς επίσης να χαράξεις μια νέα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ή και να προχωρήσεις σε μια σοβαρή δέσμευση.

Σκορπιός
Οι φιλικές σχέσεις, ο κοινωνικός σου κύκλος και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες αποτελούν τις προτεραιότητές σου, φίλε Σκορπιέ, κάτω από την επίδραση της Νέας Σελήνης που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να συνδεθείς πιο στενά με άτομα και ομάδες και να καλλιεργήσεις νέα ενδιαφέροντα που θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες από το εξωτερικό, που θα σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Θετικές εξελίξεις ωστόσο θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, αφού αν βρίσκεσαι σε σχέση, τώρα θα μπορέσεις να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σύντομα θα σε κάνει να σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή μια για πάντα.

Τοξότης
Η ώρα της επαγγελματικής σου καταξίωσης πλησιάζει φίλε Τοξότη, μαζί με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Τώρα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορείς να δεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου  να υλοποιούνται και τις προσπάθειές σου να ανταμείβονται. Με την υποστήριξη του κυβερνήτη σου Δία αλλά και του Πλούτωνα, μπορείς να ελπίζεις σε μια προαγωγή, ή σε μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου, που συν τοις άλλοις θα σου επιτρέψει να βάλεις τάξη σε χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν, ή να προχωρήσεις σε μια σημαντική επένδυση που θα σου αποφέρει μεγάλα οφέλη. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, αφού τώρα θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τυχόν συναισθηματικές ανασφάλειες και να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση που διατηρείς, ή να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό που θα σε καλύψει απόλυτα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 5 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου επιτρέπει να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό, με ταξίδια, με εκπαιδευτικά ή νομικά ζητήματα. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να βάλεις τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή. Με την υποστήριξη του Δία αλλά και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον που θα επιτευχθεί όχι μόνο χάρη στις προσωπικές σου προσπάθειες αλλά και χάρη στη βοήθεια της τύχης. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις αυτό το διάστημα, οι νέες συνεργασίες αλλά και οι προσωπικές σου σχέσεις, υπόσχονται άριστες προοπτικές. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος και αναζητάς το άλλο σου μισό, αρκεί να κάνεις ένα βήμα για να το βρεις.

Υδροχόος
Πολλές ευκαιρίες και προοπτικές σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Σεπτεμβρίου, αγαπητέ Υδροχόε. Μετά από μια περίοδο σχετικά στάσιμη ή αδρανή, μπορείς τώρα να μεταμορφώσεις τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και τα οικονομικά σου. Αν μάλιστα έχεις χρέη, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να τα αποπληρώσεις ή τουλάχιστον να τα βάλεις σε μια νέα τάξη. Εκείνο ωστόσο που είναι πιο σημαντικό είναι οι αλλαγές στην προσωπικότητά σου, στις επιθυμίες και στα θέλω σου, καθώς τώρα πρόκειται να αποκρυπτογραφήσεις τα συναισθήματά σου και να αλλάξεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Με τη θετική υποστήριξη του Δία και του Πλούτωνα, θα καταφέρεις να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα στον επαγγελματικό τομέα, στην ερωτική σου ζωή αλλά και στην υγεία σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στις αλλαγές αυτές να συμβάλει και ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί τώρα στη ζωή σου.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τον άξονα των προσωπικών σου σχέσεων, φίλε Ιχθύ. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου και στις συνεργασίες σου ή σε ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Κάθε νέο ξεκίνημα που θα κάνεις αυτό το διάστημα, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπόσχεται εξαιρετικές προοπτικές, αφού ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας, αλλά και ο Πλούτωνας στέλνουν τις θετικές τους ακτίνες στο καινούργιο φεγγάρι. Ο Δίας μάλιστα από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, υπόσχεται να δώσει νέες διαστάσεις στον αισθηματικό τομέα, ή ακόμα και να σου φέρει μια εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου. Αν πάλι, σε απασχολεί η επαγγελματική καταξίωση, βρίσκεσαι ήδη πολύ κοντά σε μια σημαντική διάκριση.

Πηγή: myastro.gr

1 comment

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα νέα λοιπόν! Είχε πέσει μπόλικη μαυρίλα τελευταία, καιρός ήταν για κάτι ενθαρρυντικό από τα αστρολογικά!
    Πολλά φιλιά! Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK