Αφροδίτη στον ΣκορπιόΣτις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.16 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Ο ευεργέτης πλανήτης θα βρεθεί σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα ερωτικό και σεξουαλικό που μπορεί να μην ταιριάζει στη φύση του, - άλλωστε βρίσκεται σε πτώση – μπορεί όμως να βγάλει πιο εύκολα στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του που φροντίζει να «κρύβει» καλά. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, το πάθος θα αναδειχθεί περισσότερο και οι αναστολές θα περιοριστούν σημαντικά. Πολλές σχέσεις που παραμένουν πλατωνικές θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο και πολλά άτομα θα ενδώσουν σε ερωτικούς πειρασμούς προκειμένου να καλύψουν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Το γεγονός αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση, θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, που μπορούν να εξασφαλίσουν την αρμονία και την διάρκεια σε κάθε είδους σχέση. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να αποφευχθούν τάσεις ζήλιας και εξάρτησης που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).


Κριός
Φίλε Κριέ, η νέα θέση της Αφροδίτης στο ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, πρόκειται να απογειώσει την σεξουαλικότητά σου και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το κρυμμένο πάθος σου. Έτσι το διάστημα αυτό θα δώσεις προτεραιότητα στην ερωτική σου ζωή σου, θα βρεις τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου, ή θα ενδώσεις σε ένα νέο πειρασμό που θα κάνει την εμφάνισή του. Αν σε απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει πρόσφατα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την επαναπροσεγγίσεις με επιτυχία. Καλό θα είναι ωστόσο, να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθήματα ζήλιας που είναι πιθανό να ενταθούν αυτό το διάστημα, ώστε να μην δημιουργήσεις καινούργια προβλήματα. Η συγκεκριμένη διέλευση θα τονώσει και τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια επένδυση που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 11 Σεπτεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι προσωπικές σχέσεις σου και παράλληλα θα διαπιστώσεις ότι και ο σύντροφός σου είναι περισσότερο πρόθυμος να κάνει μερικές υποχωρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί μια νέα ισορροπία. Αν η σχέση που διατηρείς δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, τώρα μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου «ανοιχτά» γιατί ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στα πιο ασυνήθιστα μέρη και να «φωτίσει» τη ζωή σου. Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης θα επηρεάσει θετικά και την επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, ο χώρος της δουλειάς σου, αλλά και η καθημερινότητά σου γενικότερα, θα γεμίσει ευχάριστες στιγμές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον που μπορεί να αναδειχθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα αποδειχθεί ιδανικό και θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σου. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσετε με τον σύντροφό σου να δημιουργήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, που μπορεί να σας απορροφήσει περισσότερο χρόνο, θα φέρει όμως και το σταθερό εισόδημα που χρειάζεστε. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να εντείνεις τις προσπάθειές σου αυτή την περίοδο που οι προοπτικές είναι πιο θετικές.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την καλή πλευρά της ζωής, να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και να πετύχεις τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ θετικά στο άμεσο μέλλον, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, είναι πιθανό να δεχτείς την επίσκεψη του πελαργού. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης, ευνοεί επίσης τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα αν σχετίζονται με επιχειρηματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν θετικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η διέλευση της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον προσωπικό σου χώρο και τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια όσο το δυνατόν πιο καλή ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρεις την πρωτοβουλία και να βελτιώσεις κάποιους χώρους του σπιτιού σου ή ακόμα και να αναζητήσεις μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι είναι καιρός να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Εύνοια θα υπάρξει και στον τομέα της καριέρας σου, όπου είναι πιθανό να λάβεις μια σημαντική προαγωγή.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 11 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις επαφές, το άμεσο ή συγγενικό σου περιβάλλον. Έτσι, μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, θα παρατηρήσεις ότι η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, και το πρόγραμμά σου αρκετά φορτωμένο. Επαφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους στόχους σου είναι εφικτές, ενώ και οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Η ικανότητά σου να μεταδίδεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές, ενώ με την εφευρετικότητά σου ίσως βρεις ένα τρόπο να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αφού η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική. Αν πάλι είσαι είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια νέα γνωριμία.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 11 Σεπτεμβρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρο για σένα, καθώς τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση. Έτσι, θα μπορέσεις να απολαύσεις κάποιες πολυτέλειες που θεωρείς απαραίτητες ή και να επενδύσεις ένα ποσό σε μια δουλειά που ξέρεις ότι θα σου αποφέρει νέα έσοδα. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή και το πάθος προς τον σύντροφό σου θα τονωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό θα υποκύψεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα παρουσιαστεί και θα μεταμορφώσει τη ζωή σου. Τέλος, αν σε απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει πρόσφατα, η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης, εγγυάται να τον αναζωπυρώσει και να τον κάνει ακόμα πιο δυνατό.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 11 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να αυξήσει τη γοητεία σου και να σε κάνει ακόμα πιο αγαπητό στους γύρω σου. Μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτού του πλανήτη και να «κυνηγήσεις» στόχους και όνειρα που μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα. Η αισθηματική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα την δεις να σταθεροποιείται και να αποκτά καλύτερες προοπτικές. Αν πάλι είσαι μόνος σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το πιο κατάλληλο για σένα άτομο, μέσα από την πληθώρα θαυμαστών που θα παρουσιαστούν. Τέλος, όσοι Σκορπιοί διατηρούν μια κρυφή σχέση, τώρα θα θελήσουν να την παρουσιάσουν όχι μόνο στο φιλικό τους περιβάλλον, αλλά ακόμα και στην οικογένειά τους.

Τοξότης
Φίλε  Τοξότη, στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διέλευση της Αφροδίτης από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση θα σε κάνει πιο ρομαντικό αλλά και πιο μοναχικό. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποκοπείς για λίγο από το κοινωνικό σου περιβάλλον και να απολαύσεις με τον σύντροφό σου πιο ιδιωτικές στιγμές που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να διατηρηθεί κρυφή. Όσον αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, καλό θα είναι αυτό το διάστημα να εργάζεσαι όσο μπορείς πιο «παρασκηνιακά» ώστε να αποφύγεις προστριβές με συναδέλφους που μπορεί να σε βλάψουν. Αλλαγές αναμένονται και στο φιλικό σου κύκλο, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι είναι καιρός να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη επισκέπτεται τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι οι κοινωνικές υποχρεώσεις σου είναι αρκετά αυξημένες, ενώ οι νέες γνωριμίες που κάνεις σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Πραγματικά πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να κατακτήσεις πολλούς επαγγελματικούς στόχους τόσο με τις δικές σου προσπάθειες όσο και με τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων, αλλά παρόλα αυτά είναι και μια περίοδος που νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή. Έτσι, αν έχεις ήδη ένα δεσμό, θα φροντίσεις να βρεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον σύντροφό σου, και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και την επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 11 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επαγγελματική σου πρόοδο, αφού πλέον μπορείς να κάνεις αξιόλογες προσπάθειες χωρίς δυσκολία, και παράλληλα να εξασφαλίσεις την υποστήριξη σημαντικών ατόμων που προσπαθούν να σε προωθήσουν. Το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί επίσης να σου επιφυλάσσει και έναν μεγάλο έρωτα, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, που θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, οι θετικές εξελίξεις της καριέρας σου, θα επηρεάσουν θετικά και την προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να τονώσεις τη σχέση σου. Τέλος, όσοι Υδροχόοι ονειρεύονται μια νέα καριέρα στο εξωτερικό, θα έχουν τώρα σημαντικές ευκαιρίες.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα ζήσεις μεγάλες ικανοποιήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση, ή να κάνεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία με άτομο που προέρχεται από μακριά, μπορεί να αλλάξει ευχάριστα και καθοριστικά τη ζωή σου. Όσοι Ιχθείς ξεκινούν αυτό το διάστημα ένα νέο κύκλο σπουδών, θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα επιτρέψει να αποπληρώσεις κάποια χρέη, ή να προβείς σε επενδύσεις που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου.

Πηγή: myastro.gr
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK