Ερμής στον Ζυγό – Άρης τετράγωνο με Κρόνο
Ερμής στον Ζυγό
Στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.07 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα. Καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, το συγκεκριμένο διάστημα, όλοι μας θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας είτε αυτές είναι προσωπικές είτε φιλικές είτε και επαγγελματικές. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμα και με νέα άτομα που θα γνωρίσουμε, θα είναι ιδιαίτερα θετική, αφού το κύριο ζητούμενο θα είναι η διατήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας. Επιπλέον, η κρίση μας θα είναι πιο σωστή, αφού ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης, γεγονός που αποτρέπει τον κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων και επιλογών.
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου
Την ίδια μέρα – στις 9 Σεπτεμβρίου – και ώρα 14.06 – πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που θα βρίσκεται σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι συγκεκριμένοι πλανήτες θεωρούνται εντελώς ασύμβατοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Ο Άρης αναζητά την δράση, είναι ανυπόμονος και ενθουσιώδης, ενώ αντίθετα ο Κρόνος χρειάζεται το χρόνο του, δεν ενθουσιάζεται καθόλου και προτιμά να περιμένει υπομονετικά μέχρι να είναι σίγουρος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσει. Με λίγα λόγια πρόκειται για το «γκάζι» και το «φρένο» που πρέπει να πατηθούν ταυτόχρονα, πράγμα που απλά δεν γίνεται… Επιπλέον, η όψη του τετραγώνου θεωρείται αρνητική καθώς δημιουργεί πίεση και απαιτεί ιδιαίτερες προσπάθειες. Δεν θεωρείται λοιπόν άδικα η όψη του πολέμου, αφού πάντα οι δυο αυτοί πλανήτες πυροδοτούν ένα ανταγωνιστικό κλίμα. Ακόμα κι έτσι, δεν θα πρέπει να παραιτηθούμε από τον αγώνα μας και να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες, αφού μόνο μέσα από προσπάθεια, επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο.
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27-28/1, 27-28/4, 30-31/7 και 30-31/10.


Κριός
Φίλε Κριέ, το πέρασμα του Ερμή από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 29  Σεπτεμβρίου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να διαμορφώσεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσεις μια ιδιαίτερα αρμονική αλλά και ρομαντική ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και στην εκπνοή του καλοκαιριού να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια που θα τονώσουν τον έρωτά σου. Αν είσαι ελεύθερος, αυτές τις ημέρες μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα, γεγονός που θα σε ωθήσει να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση μαζί του. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, και η όψη αυτή πρόκειται να σε επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου, και να μην αφήσεις τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου,  στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Μέχρι και τις 29/9 που θα παραμείνει εκεί, θα υπάρξουν ευκαιρίες ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να δεις την αισθηματική σου ζωή να αποκτά νέες προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα δεθείς συναισθηματικά, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, μπορείς τώρα να βάλεις πιο σταθερές βάσεις. Ωστόσο, την ίδια μέρα το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο όσες σχέσεις δεν έχουν γερά θεμέλια και να απειλήσει σοβαρά τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Γι’ αυτό καλό θα είναι μέχρι και τα μέσα του μήνα, να προσπαθήσεις να αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να έχουν άσχημη κατάληξη, ή ακόμα και να δεχτείς να υποχωρήσεις σε κάποιες περιπτώσεις που κατά βάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού από τις 9 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, γεγονός που θεωρείται πολύ θετικό για το δικό σου ζώδιο. Το διάστημα αυτό η αισθηματική σου ζωή θα ευνοηθεί σημαντικά και είτε είσαι σε σχέση, είτε αναζητάς ένα νέο ειδύλλιο, τα όνειρά σου και οι προσδοκίες σου πρόκειται να ικανοποιηθούν απόλυτα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου ειδικά αν διατηρείς μια ανεξάρτητη δουλειά, ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την ίδια μέρα και θα σε επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, συνιστά να προσπαθήσεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο και τις δυνάμεις σου καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πιθανό να καταβάλλουν τον οργανισμό σου. Από την άλλη όμως, αν καταφέρεις να εργαστείς με μέθοδο, μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, σίγουρα όμως θα αποκομίσεις μεγάλα οφέλη.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα. Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα περιουσιακά σου στοιχεία θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές, και ίσως χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Ίσως για παράδειγμα προβείς σε μια μετακόμιση που θα απορροφήσει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, ή σχεδιάσεις να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου, γεγονός που μπορεί να είναι ευχάριστο, θα φέρει όμως κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Την ίδια μέρα διαμορφώνεται και το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τα μέσα του μήνα, αλλά ευτυχώς δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Έτσι, παρόλο που μπορεί να ξοδέψεις μερικά χρήματα για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει χωρίς να επιβαρύνει περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα και το τηλέφωνό σου θα χτυπάει συνεχώς πότε για προσκλήσεις σε διασκεδάσεις και πότε για συζητήσεις που μπορεί να αφορούν ακόμα και νέες συνεργασίες που υπόσχονται θετικές προοπτικές. Κινητικότητα θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν είσαι ελεύθερος, αφού το διάστημα αυτό πρόκειται να κάνεις πολλές και αξιόλογες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν στην δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Ωστόσο, την ίδια μέρα ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε «γεμίσει» από ευθύνες και υποχρεώσεις για τις οποίες δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Παρόλο που η επιρροή της όψης θα κρατήσει μέχρι τα μέσα του μήνα και θα ρίξει αρκετά την ψυχολογία σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο κάποια θέματα ειδικά αν σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον. 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, είναι κατάλληλη για να βάλεις μια νέα τάξη στα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις πιο αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδά σου και να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες καταστάσεις αλλά και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Δεν αποκλείεται ακόμα το γεγονός να υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα απασχόληση, ή για μια νέα πηγή εσόδων που θα αποδειχθεί σωτήρια αυτή τη στιγμή. Η συγκεκριμένη διέλευση θα σε βοηθήσει ακόμα να νιώσεις περισσότερο ασφαλής και ως προς την αισθηματική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου μπορεί τώρα να σου προσφέρει περισσότερες εγγυήσεις για το μέλλον σας. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί πολύ σταθερή. Την ίδια μέρα – και μέχρι τα μέσα του μήνα - το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες φοβίες, χωρίς όμως να επηρεάσει ουσιαστικά τις θετικές επιρροές που δέχεσαι αυτή τη στιγμή.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, από τις 9 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια και όνειρά σου. Το συγκεκριμένο διάστημα είναι ιδανικό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από θέματα που σε προβληματίζουν, αφού εκτός από το γεγονός ότι η κρίση σου είναι πιο σωστή από κάθε άλλη φορά, θα προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα ρίξουν φως σε υποθέσεις που μέχρι τώρα φαίνονταν σκοτεινές. Επιπλέον, το γεγονός ότι θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, θα παίξει έναν θετικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική σου εξέλιξη όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που θα σε επηρεάζει μέχρι και τα μέσα του μήνα, συνιστά να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές σου και στα οικονομικά σου. Αν το διάστημα αυτό κλονιστεί σοβαρά μια φιλική σου σχέση, ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις τα γεγονότα να εξελιχθούν χωρίς συναισθηματισμούς, αφού ό,τι συμβεί θα είναι για το καλό σου. 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η διέλευση του Ερμή από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου και παρόλο που δεν θα σου φέρει σημαντικά γεγονότα, μπορεί να αποδειχθεί ιδανική για την προετοιμασία των σχεδίων σου. Έτσι, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να εντοπίσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες, να κάνεις τον απολογισμό σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Η συγκεκριμένη διέλευση όμως, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και η Αφροδίτη βρίσκεται στον ίδιο τομέα, ίσως σε κάνει να νοσταλγήσεις έναν παλιό έρωτα, ο οποίος είναι πιθανό να αναβιώσει αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα επαγγελματικά σου, αφού την ίδια μέρα ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, και σε «φορτώνει» με υποχρεώσεις, στις οποίες δύσκολα θα αντεπεξέλθεις. Φρόντισε λοιπόν τουλάχιστον να μην δείξεις απροθυμία και δυσφορία, αν δεν θέλεις να χάσεις κάτι σίγουρο.

Τοξότης
Φίλε  Τοξότη, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/9. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου, αλλά και να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα ίσως μέσα από τις αυξημένες κοινωνικές συναναστροφές που θα έχεις αυτό το διάστημα, να γνωρίσεις και το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται αν τρέφεις κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο, αυτό το διάστημα να αποκαλυφθούν και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Την ίδια μέρα διαμορφώνεται και το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τα μέσα του μήνα. Η όψη αυτή παρόλο που θεωρείται ιδιαίτερα «βαριά», δεν σε επηρεάζει αρνητικά και το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι μια αναβολή σε κάποια σχέδιά σου, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ματαιωθούν οριστικά.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η διέλευση του Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, και θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο και παραγωγικό και που μπορεί να σηματοδοτήσει την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης ή την επίτευξη των προσωπικών στόχων σου. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα, θα είναι μοναδικές και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές. Σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει και η δική σου στάση αλλά και οι ικανότητές σου που θα είναι περισσότερο εμφανείς τώρα.  Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τα μέσα του μήνα. Το γεγονός όμως, ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, σημαίνει ότι δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, παρόλο που ίσως θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις συναναστροφές σου και να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 του μήνα. Το διάστημα αυτό προμηνύεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου και να δώσεις μια θετική κατεύθυνση στη ζωή σου. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα ομορφύνουν τη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό ή αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν που δεν έχεις βγάλει από την καρδιά σου. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που θα σε επηρεάζει μέχρι και τα μέσα του μήνα και που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε σχέσεις που αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η όψη αυτή μπορεί να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και να φέρει το οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δεν αξίζει να διατηρούνται.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και θα ρίξει νέο φως σε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη που σε προβληματίζουν. Το διάστημα αυτό μπορεί να αναδειχθούν τέτοιου είδους γεγονότα, παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια αναλυτική διερεύνηση και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη στις υποθέσεις σου. Πέρα από τα οικονομικά σου όμως, θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και την ερωτική σου ζωή και ίσως να συνειδητοποιήσεις την αξία κάποιων ατόμων που έχουν χαθεί από τη ζωή σου. Αν πράγματι αναζητάς μια δεύτερη ευκαιρία, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, αφού τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη που βρίσκεται εκεί, μπορούν τώρα να εξασφαλίσουν μια θετική έκβαση. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, θα σε ωθήσει να εργαστείς περισσότερο για κάποιο σκοπό. Η αύξηση των αποδοχών σου μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κίνητρο, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, ώστε να πάρεις άδεια για να προγραμματίσεις τον γάμο σου, ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι.

Πηγή: myastro.gr


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK