Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19– 25 Οκτωβρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Συγκαταλέγεστε στους καλύτερους εραστές, αφού ξέρετε ενστικτωδώς τι θέλει ο σύντροφός σας. Έχετε ξετρελάνει πολλούς με τη «μαγνητική» γοητεία σας και προσφέρετε τα ίδια σε όλους, είτε πρόκειται για εφήμερη σχέση, είτε για αληθινή αγάπη. Παντρεύεστε μετά από ώριμη σκέψη και αυστηρή επιλογή. Αφού επιλέξετε το σύντροφο – με ομολογουμένως πολύ αυστηρά κριτήρια – «κολλάτε» στον γάμο και ακόμη και αν περάσετε αρκετές θύελλες κατά καιρούς, παραμένετε πιστοί σύντροφοι, αλλά και πολύ ζηλιάρηδες.  Υπάρχει αρκετή ξεροκεφαλιά στις σχέσεις σας και παρόλο που είστε βολικοί και σταθεροί, είστε αρκετά ισχυρογνώμονες και επίμονοι. Ο γάμος γίνεται από αγάπη, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες υλικές «ασφάλειες», για να θεωρείται επιτυχημένος. Γενικά πάντως, ο γάμος σάς φέρνει υλικά οφέλη. Το σπίτι σας θα είναι άνετο και αριστοκρατικό, αλλά όχι φορτωμένο, δεδομένου ότι έχετε μια τάση στη λεπτομέρεια και προτιμάτε το μινιμαλιστικό στυλ.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος στις 19/10 στο ζώδιό σας και η δυσαρμονική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο αναμένεται να φέρει ξαφνικά γεγονότα που επηρεάζουν τις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα τις οικογενειακές. Το γεμάτο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αρκετά τι θέλετε και τι περιμένετε από τις σημαντικές αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις σας μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Μέχρι τότε μην πέφτετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης προσώπων, αν δεν θέλετε να …προσγειωθείτε απότομα.  Καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος από τις 21 θα χρειαστεί να επανεξετάσετε οικονομικά ζητήματα με τρίτα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στις 19/10 στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρασκήνιο. Το φαινόμενο αλλάζει κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο σας και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με την αρνητική συμμετοχή του Δία, οι σημαντικές δραστηριότητες θα αποσπάσουν την προσοχή σας και θα ταράξουν την ηρεμία σας, με αποτέλεσμα να αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Η αναδρομή του Ερμή από τις 21 του μήνα απαιτεί προσεκτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς με ιδιαίτερη έμφαση στα προσωπικά και τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Πανσέληνο στις 19 Οκτωβρίου είναι πιθανό να βγουν εκκρεμότητες στο φως, που θα οφείλονται σε παλιά ζητήματα και σε διαφορές που έχετε με φιλικά πρόσωπα. Η συμμετοχή του Δία μέσα από τον γειτονικό Καρκίνο και το δεύτερο οίκο σας, σας δραστηριοποιεί στα οικονομικά ζητήματα σε μεγάλο βαθμό, έστω κι αν η κατάσταση σε σχέση με αυτό τον τομέα φαίνεται αρχικά διφορούμενη όσον αφορά στους στόχους σας ή στη μακροημέρευση μιας συνεργασίας. Ο ανάδρομος Ερμής θα αναδείξει τις αντιθέσεις στην εργασία, ώστε να διορθώσετε τις καταστάσεις προτού αυτές γιγαντωθούν.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στις 19 Οκτωβρίου σε δυσαρμονία με τον αστερισμό σας μπορεί να σας ωθήσει σε απομάκρυνση από επαγγελματικές ή οικογενειακές σχέσεις που σας κούρασαν ή δεν σας προσφέρουν όσα επιθυμείτε. Η περίοδος αυτή μπορεί να μην είναι εύκολη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Οι αλλαγές που δρομολογούνται από τις 21 του μήνα  με τον ανάδρομο Ερμή σχετίζονται με τις αισθηματικές και τις ερωτικές σας συνήθειες και δεν είναι απαραίτητα κακές, αφού μάλλον οφείλονται στις δικές σας επιλογές που κάνετε για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Κριού δίνει το έναυσμα για αλλαγές που αφορούν στην εργασία σας, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το φαινόμενο φέρνει νέες ευκαιρίες και καινούργια ξεκινήματα. Όσοι από σάς είστε υπάλληλοι θα επιδιώξετε μια αλλαγή θέσης ή συνθηκών στη δουλειά σας. Το δημιουργικό πνεύμα και η ευστροφία σας βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους. Πολλοί από εσάς αγγίζετε ένα επαγγελματικό στόχο που «φλερτάρατε» εδώ και καιρό, μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μάλιστα, αν πρόκειται να ταξιδέψετε από τις 21 του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή  φροντίστε για όλες τις λεπτομέρειες. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος μέσα στον τομέα της libido και των οικονομικών δρομολογούν  εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μάλλον δεν θα παραμείνετε για πολύ σ’ αυτή τη θέση, καθώς μέσα από κοινωνικές γνωριμίες και φιλικές παρέες θα ανακαλύψετε πολύ σύντομα το επόμενο θύμα της γοητείας σας. Τις ημέρες γύρω στο φαινόμενο και λόγω της αναδρομής του δικού σας Ερμή κρίνεται σκόπιμο να είστε πιο συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και της ….καρδιάς σας. Αποφύγετε επενδύσεις που περιέχουν το στοιχείο του ρίσκου και μην υποκύπτετε σε ….σειρήνες.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, τα οποία θα πρέπει να τακτοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν αποδίδει πια, αφού η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σας και φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Η αρνητική συμμετοχή του Δία σας παροτρύνει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Το αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι θα αποδειχθεί λυτρωτικό. Ανάλογες κινήσεις θα κάνετε και στα επαγγελματικά σας ειδικά αν η εργασία σας δεν σας ικανοποιεί. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 21/10 θα σας δημιουργήσει έξοδα, θα φέρει όμως και καθυστερημένα έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από το άγχος των υποχρεώσεων που σας έχουν κουράσει. Το γεγονός ότι ο Δίας διάκειται αρνητικά προς την Πανσέληνο, αλλά θετικά προς το ζώδιό σας, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να εστιάσετε στις προσωπικές ανάγκες σας και να πραγματοποιήσετε ξεχασμένα όνειρα, που θα σας θυμίσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 21. Σύμμαχός σας και ο Ήλιος που περνάει στο ζώδιό σας στις 23.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 19 του μήνα και που σας καλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλικές σχέσεις σας και το σύντροφό σας. Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας και να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Δία στο φαινόμενο, σας προστατεύει από τυχόν τύψεις που θα μπορούσαν να βαρύνουν το υποσυνείδητό σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά στις 21, προσφέρεται για μια εσωτερική ενδοσκόπηση που θα οδηγήσει σε επαγγελματικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα σε γίνεται σε δυσαρμονία με το ηλιακό ωροσκόπιο σας, ενώ σας καλεί να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σας. Ωστόσο, γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας ή στο οικογενειακό περιβάλλον, σας απορροφούν χρόνο και σας αποσπούν την προσοχή. Λίγη υπομονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν. Έχετε εξάλλου μπροστά σας δυο εβδομάδες που φτάνουν για να προλάβετε τα πάντα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/10 μέχρι και τις 11/11 θα φέρει πολύτιμους φίλους από το παρελθόν που ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας και θα σημάνει θετικές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες αισθηματικές γνωριμίες, να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ή να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/10 μέχρι και τις 11/11 ίσως φρενάρει κάπως τα επαγγελματικά σχέδια, όμως θα έχετε και την δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν λάθη ώστε να τα διορθώσετε.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Ο άξονας των οικονομικών σας ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 19 του μήνα, γεγονός που σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Αν έχετε ακόμα χρέη και οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί, θα πρέπει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, που βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια, αρκεί να περιορίσετε στο ελάχιστο τις περιττές σπατάλες. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/10 μέχρι τις 11/11 θα αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK