Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2013


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. Πολλές πλανητικές όψεις πραγματοποιούνται την ερχόμενη εβδομάδα, που δεν μπορούν να αναλυθούν σε λίγες γραμμές, γι’ αυτό θα σταθούμε στις πιο σημαντικές από αυτές. Στις 26/10 το τρίγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα, ενισχύει την διαίσθηση και τη φαντασία, το γεγονός όμως ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Στις 31/10 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μας τροφοδοτεί ενέργεια και αισιοδοξία και μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε τις επιδιώξεις μας με πολύ θετικά αποτελέσματα. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που ουσιαστικά δεν έχει σταματήσει να μας επηρεάζει, κορυφώνεται για άλλη μια φορά την 1η Νοεμβρίου, γεγονός που θα φέρει ανατροπές τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα διεθνή πολιτικά δρώμενα. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και  Αιγόκερους) ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3, 1/7, 2/10 και 31/12.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι αλλαγές που καλείστε να αντιμετωπίσετε με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα -που σας αφορά άμεσα- μπορεί να προκαλούν δυσφορία, φέρνουν όμως ταυτόχρονα το ποθούμενο: την απαλλαγή από κουραστικές καταστάσεις και τη μεταμόρφωσή σας σε ένα ανεξάρτητο άτομο που παίρνει τη ζωή στα χέρια του. Μάλιστα με το τρίγωνο που σχηματίζει ο δικός σας κυβερνήτης, ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 31/10 το σύμπαν σας ωθεί σε νέες κατακτήσεις. Όπως διαμορφώνονται τώρα οι καταστάσεις, σας ωθούν να αλλάξετε σελίδα, να απαλλαγείτε από «φαντάσματα» του παρελθόντος, να θεμελιώσετε ένα υπέροχο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Έρωτες, ταξίδια, συμφωνίες, συναντήσεις, δέχονται την εύνοια των άστρων, την ίδια  ώρα που λάμπετε από σφρίγος και ζωτικότητα. Ο Ερμής σε ανάδρομη διέλευση από τον τομέα των σχέσεών σας, προδιαθέτει για ερωτικές «επιστροφές». Με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου στις 29/10 η αναζωπύρωση επιθυμιών που σιγοκαίνε θα διοχετευτεί θετικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στο χέρι σας είναι να μετατρέψετε την τύχη σε ευτυχία. Θαυμάσιο διάστημα και για τη φυσική σας κατάσταση, την ψυχική και τη σωματική υγεία. Ο Άρης της ζωτικότητας θα βρίσκεται συνεχώς στην Παρθένο, σε αρμονία με τον γενέθλιο Ήλιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Σημαντική αυτή η περίοδος για τις ερωτικές υποθέσεις σας. O 2ος και ο 7ος οίκος, που αντιστοιχούν στα αισθηματικά ζητήματα, δραστηριοποιούνται έντονα από τις πλανητικές επιρροές. Ο πρώτος από τον Δία και ο δεύτερος από την Αφροδίτη. Αν ανήκετε στους «πιστούς» Διδύμους, η Αφροδίτη μέσα στον Τοξότη θα βοηθήσει στη βελτίωση της σχέσης σας με το σύντροφο της ζωής σας. Οι ελεύθεροι, εντείνετε την αναζήτηση. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, ωστόσο υπάρχει τύχη στα επαγγελματικά ζητήματα. Μπορείτε να ελπίζετε σε κέρδη από συνεργασίες που επανακάμπτουν με επαγγελματικές προτάσεις.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι καλές όψεις του Ήλιου του Δία και του Ερμή (έστω και ανάδρομου) με τον αστερισμό σας, θα συνεισφέρουν πολύ στη βελτίωση της σχέσης με το σύντροφό σας, αλλά και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μέσα σε ένα διάστημα έντονης εργασιοθεραπείας και αρκετής κούρασης, το επταήμερο που ακολουθεί  έρχεται να δώσει έμφαση στις κοινωνικές σχέσεις, να φέρει καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να σας βάλει ξανά στο παιχνίδι του έρωτα! Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα «δεθείτε» με έναν άνθρωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ο οποίος θα καλύπτει τις βαθύτερες αισθηματικές ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Μπορεί να μην είναι χαλαρό και ήρεμο αυτό το διάστημα, σας προσφέρει όμως απλόχερα την αυτογνωσία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να προωθήσετε τους στόχους σας και να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. οι πλανητικές θέσεις αναμοχλεύουν τα συναισθήματά σας και φέρνουν απρόσμενες αλλαγές. Οι ερωτικές σχέσεις πρωτοστατούν στην καθημερινή ζωή σας, σας αναστατώνουν και ορισμένες στιγμές σας …ταλαιπωρούν με ευχάριστους τρόπους! Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε τετ-α-τετ με το αντικείμενο του πόθου σας στη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θαυμάσια αναμένεται η πορεία των οικονομικών σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν τις σκέψεις σας σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σημαντικών υποθέσεων. Με την ανάδρομη πορεία του δικού σας Ερμή είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια, τις συμφωνίες και τα ταξίδια. Από την άλλη πλευρά όμως, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα οι θετικές τάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εξισορροπούν και καταλαγιάζουν τις εσωτερικές σας ανησυχίες. Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των οικονομικών όπου η σωστή διαχείριση είναι στα «sos» της περιόδου. Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου προϊδεάζει για σταθεροποιητικές κινήσεις και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται θετικούς κραδασμούς την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που σας επιτρέπει επιτέλους να χαμογελάσετε και να ξοδέψετε ένα ποσό για τον εαυτό σας, χωρίς το άγχος της επόμενης μέρας. Αισθητά βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους οικείους σας χάρη στο τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που πραγματοποιείται την τελευταία μέρα του Οκτώβρη. Ο Νοέμβρης ωστόσο, μπαίνει με «περίεργες προθέσεις» καθώς κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Τουλάχιστον ξέρετε πια, πως όλα γίνονται για κάποιο καλό σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, πρόκειται να σχηματίσουν κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδες αρκετές θετικές γωνίες, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που κάνετε σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Ακόμα και αν το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα την 1η Νοεμβρίου, χαλάσει τα σχέδιά σας, θα βρείτε τρόπο να ελιχθείτε και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Εξάλλου και η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, σας βοηθά να αποφύγετε παγίδες χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας με σημαντικά άτομα που σας έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας και φέρνει γνωριμίες που αναπτερώνουν τα όνειρά σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας ή την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Ωστόσο, οι πλανήτες που βρίσκονται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, δείχνουν ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο και φαντάσματα του παρελθόντος που βαραίνουν το υποσυνείδητό σας και επισκιάζουν κάθε τι όμορφο που σας φέρνει η ζωή. Είναι απαραίτητο λοιπόν να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και να ανοίξετε την πόρτα στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα. Οι πλανήτες που βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και κυρίως ο ανάδρομος Ερμής, σας καλούν να φιλτράρετε τις σχέσεις σας και να αξιολογήσετε εκ νέου τα άτομα που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Αφορμή για αυτό το ξεκαθάρισμα θα αποτελέσει ένα οικογενειακό ή οικονομικό πρόβλημα που θα αναδειχθεί με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που σχηματίζεται την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα θα πρέπει να ακούσετε και να κατανοήσετε τις απόψεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η έντονη πλανητική δραστηριότητα που παρατηρείται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, συνιστά να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν αξιόλογες ευκαιρίες. Δεδομένου μάλιστα ότι το ζητούμενό σας είναι η αύξηση των αποδοχών σας, θα πρέπει να αποδεχθείτε την ανάληψη νέων καθηκόντων που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν ακόμα και σε μια ηγετική θέση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Πλούτωνα την 1η Νοεμβρίου, θα σηματοδοτήσει αλλαγές που μπορεί να σας φοβίσουν αρχικά, θα αποτελέσουν όμως τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Το χάος που επικρατεί ακόμα στα οικονομικά σας, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται αυτή την εβδομάδα. Η ανασφάλεια για το μέλλον και το άγχος, θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε οποιαδήποτε λύση θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα και δεν αποκλείεται υπό την θετική επιρροή των πλανητών που βρίσκονται στον Σκορπιό, να σκεφτείτε ακόμα και τη «φυγή» στο εξωτερικό. Ωστόσο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, βρίσκεστε σε πλήρη σύγχυση και δεν συνιστάται να προβείτε σε βιαστικές ενέργειες. Σύντομα θα δείτε την κατάσταση πιο ρεαλιστικά.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK