Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5– 11 Οκτωβρίου 2013
 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 5 Οκτωβρίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, αφού σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σηματοδοτεί ρήξεις κυρίως σε σχέσεις που ακροβατούν. Ωστόσο, πολλές φορές είναι απαραίτητο να αποκοπούμε από ψυχοφθόρες καταστάσεις, προκειμένου να δημιουργήσουμε χώρο για το καινούργιο που θα έρθει στη ζωή μας. Η Νέα Σελήνη λοιπόν, απλώς επισπεύδει τα γεγονότα που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαιναν. Στις 7, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, αυξάνει την αισιοδοξία μας και κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μας μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Επιπλέον το διήμερο 7 και 8 οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, ευνοούν τις σοβαρές αποφάσεις που οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10/10,  που μπορεί να μας παρασύρει σε απατηλές καταστάσεις.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καλή η θέση της Νέας Σελήνης στο Ζυγό για το ζώδιό σας, σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος μιας δύσκολης περιόδου στον τομέα των σχέσεων ή του γάμου σας. Οι ανησυχίες σας θα είναι λιγότερες αυτή την περίοδο, καθώς πολλά από τα ζητήματα που σας απασχόλησαν περνούν στη φάση της επίλυσής τους. Είναι σκόπιμο να δείξετε σταθερότητα στις επιλογές σας και να τις υποστηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας. Με την Αφροδίτη στον αρμονικό Τοξότη η γοητευτική παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη και το γεγονός αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και τον τομέα της εργασίας σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας, γιατί θα αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε αργότερα, γεγονός που θα σας εκνευρίσει περισσότερο. Τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο, αποφύγετε αντιθέσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου σας. Η δική σας Αφροδίτη καθώς περνά στον Τοξότη αρχίζει να ευνοεί τις συναλλαγές και τις διαπραγματεύσεις οικονομικής αλλά και αισθηματικής φύσεως. Όσο πιο κοντά είστε σε ανθρώπους που σας στηρίζουν, θα νιώθετε περισσότερο ασφαλείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της δημιουργίας στις 5 Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε ένα νέο δρόμο εξέλιξης μέσα από τις εμπνεύσεις και τις ιδέες σας, καθώς αυτές θα τύχουν της αναγνώρισης των αρμοδίων. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7/10 οι καινούργιες γνωριμίες, που θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, θα υποστηρίξουν τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Κέρδη αναμένονται από νέες συνεργασίες. Το διήμερο 7 και 8/10 οι όψεις του δικού σας Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, ανοίγουν νέους ορίζοντες.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη  που σχηματίζεται στις 5 Οκτωβρίου θα δημιουργήσει έντονες και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινή ζωή, στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Καταστάσεις που θα δημιουργηθούν ξαφνικά, θα απαιτήσουν ιδιαίτερη ενέργεια για την τακτοποίησή τους. Σε θέματα υγείας, μπορεί να νιώσετε τα φυσικά σας αποθέματα να εξαντλούνται λόγω φόρτου εργασίας. Ευτυχώς με τη Αφροδίτη στον Τοξότη θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Όλα δείχνουν ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα μάθετε τελικά να οργανώνετε σωστά τις υποθέσεις σας. 
  
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και στον τομέα της επικοινωνίας, θα χρειαστεί να συγκρατήσετε την παρόρμηση και τον εκνευρισμό σας όταν οι άλλοι δεν θα μπορούν ή δεν θα θέλουν να σας καταλάβουν. Απαιτείται εσωτερική δύναμη για να πετύχετε μια ουσιαστική βελτίωση στις αισθηματικές και τις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε σοβαρά προτού αποφασίσετε να αρχίσετε ή να τελειώσετε μια σημαντική συνεργασία. Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για διεύρυνση τού κύκλου σας και συμβάλλει σε καινούργιες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αντιλαμβάνεστε την καινούργια πραγματικότητα, έτσι ώστε να επωφεληθείτε σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες. Όπως τώρα, με τη Νέα Σελήνη στον τομέα του χρήματος και των κτήσεων, θα καταφέρετε να «δαμάσετε» την ανάγκη για περιττά έξοδα. Μάλιστα, με τη διαίσθηση για οδηγό θα αποκομίσετε σημαντικά επαγγελματικά κέρδη. Η περίοδος αυτή αναστατώνει τον εσωτερικό κόσμο σας, φέρνει αδικαιολόγητες ανησυχίες και εντείνει φοβίες και ανασφάλειες. Καθώς στην πραγματικότητα τίποτε το σοβαρό δεν φαίνεται να απειλεί την ασφάλειά σας, καλό θα είναι να ακυρώνετε τις αρνητικές σκέψεις που αποτελούν το μοναδικό εχθρό σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή σας. Για να γίνει αυτό ωστόσο, χρειάζεται να απαλλαγείτε από οτιδήποτε παρεμποδίζει τα σχέδιά σας και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές ακόμα και αν σας φαίνονται δύσκολες. Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και μη φοβηθείτε, αφού η νέα θέση της δικής σας Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7/10 θα αποτελέσει τον ιδανικό σύμμαχο. Μέχρι και τις 5/11 εγγυάται να φέρει νέες γνωριμίες, σχέσεις ή και επαγγελματικές συμφωνίες που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, πρόκειται να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, τις οποίες όμως θα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο και τελικά αυτό που θα πετύχετε θα είναι να απαλλαγείτε από ένα βάρος. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 7, σας βοηθά να διακρίνετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς. Η Αφροδίτη από τις 7/10 μέχρι τις 5/11 επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας και σας φέρνει περισσότερα κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το επταήμερο ξεκινά με την Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, η οποία τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας. Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς θα αξιοποιήσετε κατάλληλα τις γνωριμίες και τον χρόνο σας για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, η επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 7/10 μέχρι και τις 5/11 θα φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Προσέξτε μόνο στις 10/10 μην παρασυρθείτε από ουτοπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου στον τομέα της καριέρας σας, θα σας επιτρέψει να ανοίξετε μια νέα σελίδα στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί όμως να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε αρκετές αντιξοότητες που θα παρουσιαστούν. Η επιμονή σας, το πείσμα αλλά και η υποστήριξη σημαντικών ατόμων, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον τελικό στόχο σας. Σημαντικός αρωγός στις προσπάθειές σας θα είναι και η νέα θέση της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου από τις 7/10 μέχρι και τις 5/11 που εξασφαλίζει την ψυχική ισορροπία που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου, σας δημιουργεί την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά, με οποιοδήποτε κόστος. Νιώθετε έτοιμοι και δυνατοί ακόμα και να αλλάξετε πορεία, αφού ο κυβερνήτης σας Ουρανός που συμμετέχει στο φαινόμενο, σας προκαλεί να πειραματιστείτε με καινούργια πράγματα. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε ένα εξάμηνο, μέχρι τότε όμως η ζωή σας θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Εξάλλου από τις 7/10 μέχρι και τις 5/11, η Αφροδίτη θα σας φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα συμβάλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν, μπορείτε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν πίεση, κι αυτό σημαίνει ότι έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από χρέη και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Επιπλέον, οι προσπάθειες που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα, θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς από τις 7/10 μέχρι τις 5/10 που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον τομέα της καριέρας σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK