Αφροδίτη στον Τοξότη - Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα


Αφροδίτη στον ΤοξότηΣτις 7 Οκτωβρίου και ώρα 20.54 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται αρκετά θετικό, αφού η Αφροδίτη από αυτό το ζώδιο μας παροτρύνει να δούμε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία, να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον και να παραμερίσουμε ασήμαντες λεπτομέρειες που μας κάνουν να «μιζεριάζουμε». Η εξωστρέφεια και η ανάγκη για νέες περιπέτειες, θα είναι περισσότερο εμφανείς αυτό το διάστημα, και όλοι θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας ακόμα και χωρίς πολλά χρήματα. Στις σχέσεις θα επικρατήσει περισσότερη κατανόηση και η ανάγκη για προσωπικό ελεύθερο χώρο θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτή. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και τις σπουδές.
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς επίσης και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα

Την ίδια μέρα στις 4.57 αποκορυφώνεται και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη αρκετά δυνατή που διευρύνει την σκέψη και φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού, τονίζει και το πάθος και δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα στις σχέσεις. Με λίγη προσπάθεια, πολλές σχέσεις μπορούν να αναζωπυρωθούν και να μπουν σε νέες βάσεις, ενώ οι νέες που θα δημιουργηθούν θα στηρίζονται στην πολύ καλή επικοινωνία αλλά και στο πάθος.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).


Κριός
Φίλε Κριέ, στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για τα σχέδιά σου, αφού η Αφροδίτη θα σου ανοίξει το δρόμο για μεγάλες κατακτήσεις και επιτυχίες. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικές διαδικασίες, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, καθώς επίσης και η έναρξη σπουδών θα εξελιχθούν προς όφελός σου, ενώ σημαντική πρόοδος αναμένεται και στα οικονομικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας μεγάλος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και θα ομορφύνει τη ζωή σου. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, είναι ιδανικό για την επαγγελματική σου αναρρίχηση, ενώ σε βοηθά να ρυθμίσεις και θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου και τονίζει ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό και την γοητεία σου. Μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για τον σύντροφό σου, ή αν είσαι ελεύθερος, να ενδώσεις σε έναν πειρασμό που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με μια σχέση από το παρελθόν, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σας απομάκρυναν και να βάλεις πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά. Η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά και τις συνθήκες που επικρατούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις κάποιο στόχο σου που σχετίζεται με το εξωτερικό.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να επαναφέρεις την αρμονία αν έχει διαταραχθεί. Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια σημαντική γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ αν ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρα με το πέρασμα του χρόνου. Αν διατηρείς μια όμορφη σχέση, τώρα θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Το εξωτερικό είναι κι αυτό μέσα στις προοπτικές που ανοίγονται με την Αφροδίτη σ’ αυτή τη θέση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, γεγονός που σου επιτρέπει να αισιοδοξείς όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου, την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία, αφού θα έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας που θα σε κάνουν ιδιαίτερα παραγωγικό. Ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή υγιεινής διατροφής θα έχει άριστα αποτελέσματα στην εμφάνισή σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις και σε ενδιαφέρουσες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου, και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να σκεφτείς ακόμα και την πιθανότητα της συμβίωσης. Ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, υποδεικνύει και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου, υπόσχεται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή σου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα ασχοληθείς με θέματα που σου προσφέρουν χαρά και θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις όλη τη δημιουργικότητά σου, γεγονός που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα βρεις ό,τι ακριβώς ζητάς σε ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί τώρα. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν διατηρείς μια ανεξάρτητη εργασία, αφού η Αφροδίτη θα αυξήσει κατακόρυφα την πελατεία σου. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που φέρνει λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 7 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και να αφιερώσεις χρόνο σε μέλη της οικογένειάς σου που έχουν ανάγκη την παρουσία σου.  Η ενασχόληση με την βελτίωση του χώρου σου θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά που θα σε εξυπηρετεί περισσότερο. Αν σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το διάστημα, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια εργασία από το σπίτι σου που θα σου αποφέρει κέρδη, ή να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή, ή να σου φέρει μια καθοριστική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στις 7 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, για να σου χαρίσει την εύνοιά της σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που μπορούν να σου προσφέρουν κάτι σημαντικό. Η ανάγκη σου για επικοινωνία αυτό το διάστημα, θα είναι μεγαλύτερη, γεγονός που θα συμβάλλει στην αποκατάσταση πολλών σχέσεων, αλλά και στη δημιουργία νέων σχέσεων που θα σε ωφελήσουν σε βάθος χρόνου. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο πέρα από την έλξη, θα υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να προωθήσεις τις ιδέες σου που θα γίνουν αποδεκτές. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, δείχνει μια σημαντική βελτίωση τόσο στα οικονομικά σου όσο και σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο διπλανό ζώδιο του Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επιρροή για τα οικονομικά σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται, γεγονός που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις αλλά να κάνεις και κάποιες «σπατάλες» για τον εαυτό σου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εύνοια θα υπάρξει και στην σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς τώρα θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς την πορεία της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα δείξει από την αρχή τις σοβαρές του προθέσεις. Η περίοδος αυτή ευνοεί και τις νέες συνεργασίες που μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία για μικρά ταξίδια που θα σε αναζωογονήσουν.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, πρόκειται να αυξήσει κατακόρυφα τη γοητεία σου και να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Έτσι, αυτό το διάστημα, θα νιώσεις το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και ίσως σε βάλει σε διλήμματα ως προς το ποιος είναι πραγματικά ο πιο κατάλληλος για σένα. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να μην το μετανιώσεις ποτέ. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα διαπιστώσεις το ανανεωμένο ενδιαφέρον του συντρόφου σου που δεν θα έχει μάτια παρά μόνο για σένα και θα είναι πρόθυμος να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις και τους επαγγελματικούς στόχους σου, ενώ το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σηματοδοτεί σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου, κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου και να σκεφτείς την μελλοντική σου πορεία. Αν σε απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ίσως καταλάβεις τώρα την αξία της και θελήσεις να την αναζωπυρώσεις με επιτυχία. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα, θα θελήσεις να απομονωθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσεις μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Οκτωβρίου για να παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός και θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ παράλληλα θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα συμβάλουν στην κατάκτηση των στόχων σου. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα της εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα, τώρα μπορείς να βρεις απαντήσεις σε πιθανά σου ερωτήματα και να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτό το σχέδιό σου. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν και στον χώρο του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα τις διαδικασίες για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην επαγγελματική σου αναρρίχηση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Οκτωβρίου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την καριέρα σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο αλλά και για αύξηση των αποδοχών σου. Το γεγονός μάλιστα ότι η Αφροδίτη θεωρείται ένας ευεργέτης πλανήτης, σημαίνει ότι η τύχη θα παίξει τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κάνεις κι εσύ προσπάθειες. Το ίδιο διάστημα, θα υπάρξει βελτίωση και στην αισθηματική σου ζωή, και αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι όμως να μην τον διατυμπανίσεις, αφού μπορεί να προκαλέσει την ζήλια κάποιων ατόμων. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις κάποιους στόχους σου που σχετίζονται με το εξωτερικό. 

Πηγή:  myastro.gr


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK