<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.
Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 30/11 και φέρνει νέα ξεκινήματα και απρόσμενα θετικές εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 3/12, σχηματίζει επίσης τρίγωνο με τον Ουρανό και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και ίσως φέρει κάποιες ελαφρύνσεις σε φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα. Στις 5/12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24. Παρόλο που ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο, το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και με τάση για περιπέτεια. Ωστόσο, στις 6/12 το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα συνιστά προσοχή κυρίως από τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Τολμήστε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 3/12 σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, φέρνει ένα ξαφνικό επαγγελματικό θρίαμβο! Σε μεγάλο βαθμό, έχετε αποκτήσει την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση που σας χρειάζονται για να πραγματοποιήσετε άλματα που περιέχουν ρίσκο. Με το εξάγωνο του δικού σας Άρη με τον Ερμή θα καταφέρετε θαύματα. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: H επιτυχία σας σε όλους τους τομείς θα ξεπεράσει ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας για φήμη, αποδοχή αλλά και αμοιβαιότητα στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 3 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να νιώσετε ατονία, απόρροια της κούρασης και του άγχους που σας έχουν καταβάλει τελευταία. Αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με επιπλέον ευθύνες απ’ όσες αντέχετε, γιατί το πιθανότερο για εσάς θα ήταν μια κατάπτωση. Πολύ σύντομα θα νιώσετε τις δυνάμεις αλλά και την ερωτική διάθεση σας να επιστρέφουν. Καλό θα ήταν να επιδιώξετε τη σύμπνοια με τους άλλους, προσπαθώντας να υποτάξετε ένα μέρος από την ισχυρογνωμοσύνη σας ή την ανάγκη για απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά που υπόσχονται πολλά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σας στις 3 Δεκεμβρίου  αλλάζει προς το καλύτερο τις συνθήκες στις σχέσεις σας. Γίνεστε όμως πολύ πιο παρορμητικοί και ενθουσιώδεις και μάλλον ξεχνάτε το «μέτρο άριστο». Πιθανό να παραβλέψετε απτά και πρωτεύοντα ζητήματα, για ένα καινούργιο και πρωτοπόρο ερωτικό ξεκίνημα. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες ίσως χρειαστεί να τις επανεξετάσετε και να δρομολογήσετε την τακτοποίησή τους. Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 5 Δεκεμβρίου είναι δείκτης καινούργιων γνωριμιών που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας μέσα στο επόμενο διάστημα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σας προσφέρει τη δυνατότητα -έστω και μέσω μιας παρόρμησης- να αδράξετε την ευκαιρία και να απαλλαγείτε από καταπιεσμένα συναισθήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες στον τομέα της εργασίας σας. Με τη συνεχιζόμενη πορεία της Αφροδίτης «απέναντι» από τον αστερισμό σας, θαυμάσια είναι τα αστρικά νέα για τους αδέσμευτους Καρκίνους που βρίσκονται λίγο πριν από μια μοιραία ερωτική συνάντηση! Πολύ καλές είναι οι αστρικές προδιαγραφές και για τα οικονομικά σας, αφού τώρα θα αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική και στην επαγγελματική ζωή σας. Αξιολογήσετε και διοχετεύστε σωστά τα ερεθίσματα και μην παρασύρεστε από παλινδρομήσεις. Ο Ερμής που περνά κι αυτός στον φιλικό Τοξότη από τις 5 του μήνα εντείνει την στρατηγική σας ικανότητα και τροφοδοτεί τις έξυπνες κινήσεις που θα σας χρειαστούν ούτως ώστε να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες σε συνεργασίες, σε προσωπικές και σε φιλικές σχέσεις. Με το εξάγωνο Ερμή-Άρη φροντίστε να προχωρήσετε σε «έξυπνες» και αποδοτικές επενδύσεις, εκμεταλλευόμενοι το αλάνθαστο ένστικτό σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη Νέα Σελήνη στις 3/12 στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας  είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να κρίνετε καταστάσεις βάσει ενστίκτου και ουσιαστικών παραγόντων και, κυρίως, για να «δυναμώσετε» και να αποκοπείτε από παρεμβάσεις τρίτων προσώπων. Είναι πια καιρός να πορευθείτε μέσω της δικής σας βούλησης, μεθόδευσης και εμπειρίας, έστω και αν χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, ακόμα και να απομακρυνθείτε από κουραστικές καταστάσεις. Καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σας θα χρειαστεί να ξεκουράζεστε πιο συχνά και να αποφεύγετε να ξεπερνάτε τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και υπόσχεται να πραγματοποιήσει με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο κάθε όνειρο που αφορά την αισθηματική ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα κοινή ζωή με τον σύντροφό σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 5 μέχρι και τις 24/12 μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 3 Δεκεμβρίου, υπόσχεται απροσδόκητα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι οι προσπάθειες που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα, εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σας, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να σας ανταμείψουν γενναιόδωρα. Παράλληλα, η βελτίωση των αποδοχών σας, θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε αλλαγές που αφορούν την προσωπική σας εμφάνιση, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή απλά να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από τις 5/12, μπορεί να σας φέρει επιπλέον οφέλη, αποφύγετε όμως περιττές σπατάλες γύρω στις 6.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 3 Δεκεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, αφού με το τρίγωνο που σχηματίζει το καινούργιο φεγγάρι με τον Ουρανό, θα αποκτήσετε πολλά καινούργια ενδιαφέροντα που θα διευρύνουν τις προοπτικές σας . Επιπλέον, η διέλευση του Ερμή από τον αστερισμό σας από τις 5 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, θα σας επιτρέψει να χειριστείτε σοφά τις υποθέσεις σας, ώστε να εξασφαλίσετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, σας βάζει σε μια στάση «αναμονής», αφού το επόμενο δεκαπενθήμερο προσφέρεται περισσότερο για σχέδια παρά για δράση. Έτσι κι αλλιώς η επιτυχία σας είναι σχεδόν εξασφαλισμένη και αυτό που προέχει, είναι η αξιολόγηση των επιτευγμάτων σας, που θα σας βοηθήσει να δείτε πού βαδίζετε και τι αλλαγές χρειάζεστε. Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη από τις 5 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου,  αποτελεί έναν ακόμα βοηθητικό παράγοντα στην οργάνωση των σχεδίων σας, που θα βάλετε σε εφαρμογή από τις αρχές της νέας χρονιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα όνειρά σας, αρχίζουν σιγά – σιγά να πραγματοποιούνται από αυτή την εβδομάδα, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου και σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας, αφού ο Κρόνος από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σας έφερε αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις, τώρα όμως η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Επιπλέον, η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από τις 5 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, υπόσχεται μια σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Η καριέρα σας αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και επιτυχίες. Το τρίγωνο –μάλιστα- που διαμορφώνει με τον Ουρανό, υπόσχεται μια απρόσμενα θετική έκβαση στα οικονομικά σας. Στις 5 Δεκεμβρίου εισέρχεται και ο Ερμής στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24/12. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να εξασφαλίσετε μια ανώτερη θέση. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 6, ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα