Πανσέληνος στον Ταύρο

Στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 17.16 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για ένα αρκετά θετικό φαινόμενο, αφού στερείται αρνητικών όψεων και ενώ στην ουσία δεν σχηματίζει προσεγγίζουσες όψεις, το αποκλίνον εξάγωνο του Δία και το αποκλίνον τρίγωνο του Άρη, βρίσκονται ακόμα σε ισχύ. Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού, όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος, σχετίζεται με τα χρήματα, την ομορφιά, τον έρωτα, τον θάνατο και την αναγέννηση,  γεγονός που μας κάνει να ελπίζουμε σε μια καλή έκβαση αυτών των θεμάτων, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δεν θα υποστούν αλλαγές και δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξει μια αναθεώρηση κάποιων αποφάσεων, αφού ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Ο διάχυτος ερωτισμός που θα επικρατεί, θα παρασύρει πολλά άτομα στην δημιουργία σχέσεων όπου θα κυριαρχεί το πάθος, ενώ ακόμα και στις μακροχρόνιες σχέσεις, το πάθος θα αναζωπυρωθεί.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

 

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί αλλά και να βάλεις νέους οικονομικούς στόχους. Με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Άρη, είναι πολύ πιθανό να πάρεις χρήματα που σου οφείλονται ή ένα σημαντικό βοήθημα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ακόμα μπορείς να ολοκληρώσεις μια επένδυση που έχεις στο μυαλό σου η οποία θα αποδειχθεί αρκετά επωφελής στο μέλλον. Οφέλη μπορεί να έχεις και από την εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων. Όσον αφορά την αισθηματική σου, ξεκινάει μια χαρούμενη περίοδος όπου μπορείς να εδραιώσεις μια σημαντική σχέση, ή να κάνεις μια γνωριμία που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 17 Νοεμβρίου και η πλήρης απουσία αρνητικών όψεων, υπόσχεται να σε απαλλάξει από κάθε πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί και να σου φέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο η ζωή σου θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου, καθώς επίσης και με δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και σε διασκεδάζουν. Αν έχεις προσπαθήσει σκληρά για κάποιον στόχο, τώρα μπορείς να τον δεις να υλοποιείται και να σου φέρνει την ανταμοιβή που περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος, η θετική συμμετοχή του Δία και του Άρη, εγγυώνται ένα νέο έρωτα που θα γεμίσει ολοκληρωτικά τη ζωή σου.

Δίδυμοι
Φίλε  Δίδυμε, στις 17 Νοεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις για λίγο από το φορτωμένο πρόγραμμά σου και να ξεκουραστείς ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τον επόμενο μήνα που αναμένεται αρκετά δραστήριος. Μέχρι τότε η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένειά σου, οι επαφές με πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, αλλά και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προστεθούν στη ζωή σου, θα γεμίσουν ευχάριστα τις μέρες σου. Επιπλέον, η καλή οικονομική σου κατάσταση ίσως σου επιτρέψει να προγραμματίσεις ένα ταξίδι έστω και σύντομο, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος της καθημερινότητας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σου χαρίζει επίσης αυξημένη διαίσθηση, γι’ αυτό καλό είναι να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 17 Νοεμβρίου, είναι αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις στόχους και οράματα, να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία όπως θα διαπιστώσεις στη πορεία, θα ταιριάξεις απόλυτα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να ενισχύσεις τους φιλικούς δεσμούς σου καθώς επίσης και την σχέση σου με τον σύντροφό σου. Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και ο Άρης από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζουν θετικές όψεις με την Πανσέληνο, γεγονός που σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που αναζητούν μια νέα εργασία, τώρα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεις κάτι που θα σε καλύψει απόλυτα.

Λέων
Αγαπητέ  Λέοντα, η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου και το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σου επιτρέπει να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες για τις οποίες έχεις αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος σχετίζεται πάντα με την αποκορύφωση μιας κατάστασης, φαίνεται ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζες εδώ και καιρό τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στη δουλειά σου, φτάνουν πια στο τέλος τους και πλέον είναι η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη, εγγυάται την βελτίωση των οικονομικών αποδοχών σου, ενώ ο Δίας φροντίζει να απαλλαγείς από κάθε ταλαιπωρία. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού τώρα μπορείς επιτέλους να χαρείς τον έρωτα με τον σύντροφό σου ή με ένα νέο έρωτα στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, η οποία σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που κατά κάποιο τρόπο είναι αναμενόμενες, αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου πραγματικά έχεις καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς να ξεχάσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα ή και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Αν μάλιστα σκέφτεσαι την πιθανότητα να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, τώρα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Πανσέληνος αυτή επίσης μπορεί να σημάνει και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή αν είσαι ελεύθερος ένα νέο έρωτα που σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος της 17ης Νοεμβρίου, πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις διαδικασίες που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές ή επενδύσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια ως προς την αποπληρωμή των οφειλών σου, αφού θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση και στα έσοδά σου. Ο όγδοος οίκος όμως σχετίζεται και με τον έρωτα κι έτσι αυτό το διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι η λίμπιντό σου αποκορυφώνεται, γεγονός που θα σε κάνει πιο παθιασμένο απέναντι στον σύντροφό σου, ή θα σε ωθήσει να ενδώσεις σε παράνομους πειρασμούς στους οποίους δεν μπορείς να αντισταθείς. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζητήσεις έναν παλιό έρωτα και να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τον αναζωπυρώσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 17 Νοεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, η οποία σηματοδοτεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς έναν μακροχρόνιο δεσμό, το γεμάτο φεγγάρι θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να επισπεύσεις τις διαδικασίες του γάμου. Έτσι κι αλλιώς η θετική συμμετοχή του Δία και του Άρη, πρόκειται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου κι αυτό μπορεί να συμβεί επίσης με την απόκτηση του πρώτου σου παιδιού ή τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Αν είσαι ελεύθερος, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα κάνεις μια σοβαρή γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή μια συλλογική δραστηριότητα, και σύντομα αυτή η γνωριμία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει την πορεία σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 17 Νοεμβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας προσπάθειας που έκανες προκειμένου να πετύχεις ένα στόχο, μπορεί όμως και να σημαίνει την απώλεια μιας δουλειάς. Ωστόσο, η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι θετική κι έτσι ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, το τέλος αυτό θα σου ανοίξει το δρόμο για κάτι καινούργιο που σίγουρα θα είναι πολύ πιο επικερδές και πιο σταθερό. Εξάλλου, με τη θετική συμμετοχή του Άρη από τον τομέα της καριέρας σου καθώς επίσης και του Δία από τον τομέα των οικονομικών σου, οι προοπτικές προδιαγράφονται άριστες. Θετικές αλλαγές μπορείς να κάνεις επίσης στην εμφάνισή σου ή και στον τρόπο ζωής σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 17 Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ήρθε η ώρα να απολαύσεις κι εσύ τον έρωτα και τη χαρά και να διασκεδάσεις όπως το δικαιούσαι. Αν διατηρείς μια σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα καταλάβεις ακόμα περισσότερο την αξία της, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε σοβαρές αποφάσεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να της αφοσιωθείς απόλυτα, καθώς θα νιώσεις από την πρώτη στιγμή την ανάγκη να δείξεις τις σοβαρές προθέσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης αυτό το διάστημα να προκύψει μια εγκυμοσύνη, ειδικά αν το επιδιώκεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 17 Νοεμβρίου ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια θετική Πανσέληνο, ίσως τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν σου δημιουργήσουν αρκετή πίεση, αφού θα πρέπει μέσα σε λίγο διάστημα, να προβείς σε σημαντικές αλλαγές. Αυτές μπορεί να αφορούν την αναζήτηση μιας νέας στέγης, ή ακόμα και την μετακίνηση σε μια άλλη πόλη που πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών εξελίξεων. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι εξαιρετικά λαμπρές, γεγονός που θα διαπιστώσεις στην πορεία. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσεις να αποκοπείς από το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να ζήσεις μαζί με τον σύντροφό σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αναμένεται να σου φέρει πολλά θετικά γεγονότα. Οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου, συγγενικά σου πρόσωπα ή ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα κάνεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, πρόκειται να αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς. Η θετική όψη που σχηματίζει ο κυβερνήτης της καριέρας σου Δίας με την Πανσέληνο, μπορεί να σου ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα που σου επιφυλάσσει σημαντικές προοπτικές ανόδου. Επιπλέον, ο κυβερνήτης των οικονομικών σου Άρης, σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση και στις αποδοχές σου. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, το διάστημα αυτό η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια σημαντική γνωριμία.

Πηγή: myastro.gr

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK