<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14 - 20 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14 - 20 Δεκεμβρίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 17 Δεκεμβρίου, είναι το μοναδικό αξιόλογο αστρολογικό φαινόμενο της ερχόμενης εβδομάδας. Το ολόγιομο φεγγάρι σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τα ΜΜΕ. Αυτά είναι και τα θέματα που θα μας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αφού μπαίνοντας πια σιγά-σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων, θα θελήσουμε να επικοινωνήσουμε με φίλους και συγγενείς και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμά μας, τις μετακινήσεις μας. Η απουσία αρνητικών όψεων αποτελεί ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, καθώς οι πλανήτες δεν εμποδίζουν τα σχέδιά μας και αφήνουν σε μας όλες τις πρωτοβουλίες. Η συμμετοχή του Ερμή από τον Τοξότη με το φαινόμενο, θα συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από τη Πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη βοήθεια της Πανσελήνου στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και της δυνατής σας αντίληψης μπορείτε να δώσετε λύση σε όλα τα προβλήματα σας. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε διακριτικά, χωρίς να προκαλέσετε μίση, αντιζηλίες και αντιθέσεις. Θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές σε γνωριμίες και συνεργασίες, σε χώρους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς . Η επιχειρηματολογία δεν αποδίδει πάντοτε, η σωστή κίνηση όμως τη σωστή στιγμή θα ανταμειφθεί. Τακτοποιήστε διαδικασίες και εκκρεμότητες προς τρίτους και αξιοποιήστε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας για να καταστρώσετε τη νέα σας στρατηγική.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προβλέπονται για την εργασία και τα οικονομικά σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αφού με την Πανσέληνο στις 17 Δεκεμβρίου δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την προετοιμασία του εδάφους. Πολύ σύντομα αναμένεται να ανθίσουν οι καρποί τον κόπων σας. Και έτσι θα γίνει τελικά, αρκεί να μην αφήσετε το άγχος να σας «μπερδέψει» και προσπεράσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Άλλωστε, η δική σας Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας προτρέπει να ενεργήσετε πλέον από θέση ισχύος και σας ωθεί να κάνετε σημαντικές επαφές και διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα πρέπει να σας κάνει λιγότερο πεσιμιστές. Ευτυχώς ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, συντελεί στην αναθέρμανση των ερωτικών διαθέσεών σας και φέρνει απρόοπτες συναντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, μέσα από φλερτ, προτάσεις και υποσχέσεις και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, τη ζωτικότητα και την ψυχική ευεξία σας. Αποφεύγοντας τις υπερβολές θα καταφέρετε τελικά να κερδίσετε τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τους άλλους.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Πανσέληνο στις 17/12 στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σας δεν θα πρέπει να αφήσετε γεγονότα και αναξιόπιστους συνεργάτες να σας «μπερδέψουν». Φανείτε δίκαιοι αλλά όχι αλαζόνες. Απομακρύνετε πρόσωπα επιζήμια αλλά επιβραβεύστε και όσους σας συμπαραστέκονται. Με τις προσωπικές σας προσπάθειες, την τόλμη και τους ελιγμούς, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε τελικά ένα πιο ευχάριστο κλίμα στην εργασία σας. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας εντείνετε τις προσπάθειές σας. Ζητήστε τα χρήματα που σας οφείλουν, «κυνηγήστε» ένα δάνειο -αν είναι μέσα στις προθέσεις σας- και γενικά προωθήστε τις σημαντικές υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πανσέληνος στις 17 Δεκεμβρίου σας καλεί να συμφιλιωθείτε με τις δυσκολίες συνεννόησης και επικοινωνίας στον επαγγελματικό χώρο σας, αναλογιζόμενοι ότι οι συνεργάτες σας μπορεί να μην είναι προικισμένοι με τη δική σας ευρύτητα πνεύματος και την αντίληψή σας. Είναι σκόπιμο να μεθοδεύσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα χωρίς να αφήνετε τις καταστάσεις να ταλανίζουν το μυαλό και να ταλαιπωρούν τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Το φαινόμενο σας ωθεί να αξιοποιήσετε κάθε γνωριμία και κοινωνική επαφή για την προώθηση των υποθέσεών σας. Μια καλή ιδέα είναι να εξετάσετε προσεκτικά προτάσεις για νέες συνεργασίες.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα φλερτάρετε ασταμάτητα, καθώς  ο πλανήτης της αγάπης σας παροτρύνει να κάψετε καρδιές. Ωστόσο με την Πανσέληνο στις 17/12 παλιές αγάπες επανέρχονται και σας βάζουν σε διλήμματα. Σπίτι και καριέρα είναι ο σημαντικός άξονας που θα αφιερώσετε το χρόνο και τον κόπο σας, αφού οι πλανήτες σας πιέζουν με νέες ευθύνες πότε με εύσχημο και πότε με …λιγότερο εύσχημο τρόπο. Προγραμματισμός λοιπόν, σωστή οργάνωση και όχι παιδιάστικές συμπεριφορές που συνηθίζετε όταν …θυμώνετε. Οι περισσότεροι πλανήτες «δείχνουν» ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Το κυνήγι της επιτυχίας πρωτοστατεί στην καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 17 του μήνα διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το φαινόμενο θα σας παροτρύνει να κινητοποιηθείτε περισσότερο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο για την επίτευξη των στόχων σας, χωρίς ωστόσο να στερηθείτε περιπέτειες και απολαύσεις που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας. Τα ταξίδια ενόψει της εορταστικής περιόδου, ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ όσοι σκέφτεστε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, να εγκατασταθείτε μόνιμα στο εξωτερικό ή να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, έχετε την εύνοια με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 17 του μήνα ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους ή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που θα σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Εύνοια αναμένεται και στον ερωτικό τομέα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι, αφού θα διαπιστώσετε  έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αποφύγετε  να υποκύψετε σε «αταξίες», καθώς είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 17 του μήνα, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, γεγονός που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες, που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Τώρα είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να αποκοπείτε οριστικά από όσους φρενάρουν την πρόοδό σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες συμμαχίες με άτομα τα οποία σας διεγείρουν πνευματικά. Θετικές εμπειρίες μπορείτε να αποκομίσετε και μέσα από ταξίδια ή επαφές με αλλοδαπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας που θα σας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η αυξημένη ενέργειά σας θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες αλλά και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αν η δουλειά που έχετε δεν σας ικανοποιεί, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν και που μπορεί να υπόσχονται  πολύ  θετικές προοπτικές. Επιπλέον, μια ανανέωση στην εμφάνισή σας, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βάλει εγκαίρως στο κλίμα των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 17 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο  των Διδύμων που εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Τώρα μπορείτε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας, να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και τους φίλους σας και να διασκεδάσετε απαλλαγμένοι από έννοιες και σκοτούρες. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές προσκλήσεις και εκδηλώσεις, είναι πιθανό να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, που θα σημάνει την αφετηρία μιας μακροχρόνιας σχέσης. Η τύχη ευνοεί επίσης τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τους καλλιτέχνες.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 17 του μήνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε οικιακές δραστηριότητες και θα δρομολογήσετε αλλαγές που σκέφτεστε από καιρό. Αν αναζητάτε μια ανανέωση, μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε κάποιο χώρο του σπιτιού σας ή να μετακομίσετε σε μια άλλη γειτονιά που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Η Πανσέληνος μπορεί επίσης να σας φέρει μια νέα, ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, ενώ επιπλέον θα σας εξασφαλίσει και την συναισθηματική ισορροπία που έχετε ανάγκη.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα