<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 - 27 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 - 27 Δεκεμβρίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Ο δικός σας πλανητικός «κυβερνήτης», ο Κρόνος, σας καθιστά πρακτικούς και σοβαρούς, ενώ έχετε μια φλογερή και αθεράπευτη επιθυμία για την αληθινή αγάπη και τη συντροφικότητα. Χρειάζεστε ψυχική επαφή με το σύντροφό σας και ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες. Τα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα είναι ένα σταθερό σπίτι και η πίστη μέσα στο γάμο. Πράγματι, αγαπάτε πολύ το σπίτι, γι’ αυτό και διατηρείτε ισχυρούς δεσμούς και με την πατρική οικογένεια. Έτσι, σημαντικό ρόλο θα παίξει για σας  ο σύντροφός σας να αγαπάει και να σέβεται τους συγγενείς σας. Σπάνια παντρεύεστε βιαστικά και απεχθάνεστε το χωρισμό, αλλά εάν κάτι τέτοιο συμβεί είναι οριστικό. Είστε πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι. Ακόμη και αν υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο, με το πέρασμα του χρόνου, οι δεσμοί της ένωσης δυναμώνουν. Είστε στοργικοί γονείς και επιθυμείτε πάντα το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών σας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καθώς η πλειονότητα των πλανητών συγκεντρώνεται στον Αιγόκερω, η καριέρα σας μπαίνει σε προτεραιότητα και μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία θα αποτελέσει το χριστουγεννιάτικο δώρο των άστρων. Είστε από τη φύση σας άνθρωποι δυναμικοί, ιδεαλιστές, ενθουσιώδεις αλλά και ρομαντικοί. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν σας εμποδίζει να χαρείτε την ευτυχία των νέων κατακτήσεων που σας προσδίδουν ένα ρόλο που δύσκολα αποδέχεστε: αυτόν του τροπαιοφόρου! Ανήμερα τα Χριστούγεννα με την αντίθεση Άρη-Ουρανού δεν θα λείψουν ανατροπές και επαναπροσδιορισμοί. Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές ώστε να συνάδουν με το πνεύμα των ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Εκμεταλλευτείτε τις αργίες των Χριστουγέννων για να προγραμματίσετε σωστά το μέλλον και να επουλώσετε τις ….πληγές. Η παρουσία της Αφροδίτης του Ερμή και του Ήλιου σε αρμονία με το ζώδιό σας είναι άκρως ενθαρρυντική για τις προσδοκίες σας. H πλανητική έμφαση στο ζώδιο του Αιγόκερω απογειώνει τις κοινωνικές επαφές, φέρνοντας αέρα ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν το επιθυμείτε πραγματικά, έχετε όλες τις δυνατότητες να προχωρήσετε σε  εκκαθαρίσεις που θα είναι αρκετά ωφέλιμες για να γεφυρώσετε διαφορές με φίλους, με συνεργάτες, με το σύντροφό σας. Ένα χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι είναι ό, τι χρειάζεστε! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο τομέας της τύχης δείχνει το καλό του πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια των εορτών. Μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε ένα έργο που σχετίζεται με την έμπνευση και τη δημιουργία. Τα οικονομικά σας δείχνουν πολλά υποσχόμενα, ιδιαίτερα αν προέρχονται από επιχειρηματικές ή δημιουργικές πηγές, ίσως και από συλλογικές προσπάθειες. Αν είστε οπαδοί της τύχης, θα ρισκάρετε κάτι παραπάνω στο βωμό της. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο ενθουσιασμός που μπορεί να σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Η πλανητική έμφαση στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικά οφέλη από τη διαχείριση χρημάτων τρίτων.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ήλιος, Ερμής και η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, αυτά τα Χριστούγεννα ευνοούν όλο το φάσμα των σχέσεων σας. Γίνεστε το επίκεντρο στις παρέες και περνάτε με ευκολία τις απόψεις σας. Θαυμάσιο το διάστημα των εορτών φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για να «φρεσκάρετε» τις επαφές σας, να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να ζήσετε τον έρωτα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές! Ωστόσο οι «αργοκίνητοι» πλανήτες μέσα από στα «ανταγωνιστικά» ζώδια του Κριού και του Αιγόκερω σας έχουν βάλει «στο σκαμνί» για να σας «περάσουν» μηνύματα που έχετε ήδη «εμπεδώσει»!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο κοινωνικός κύκλος διευρύνεται από τα Χριστούγεννα και πολλοί αποφασίζετε να συμμετέχετε σε μια συλλογική προσπάθεια με θαυμάσιες προοπτικές εξέλιξης. Το σύμπαν προϊδεάζει για τα καλύτερα που έρχονται τόσο στον τομέα του έρωτα όσο και σε εκείνο των οικονομικών σας. Θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που στο παρελθόν σάς είχαν απογοητεύσει συγκινησιακά ή αισθηματικά, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. O Άρης θα βρίσκεται συνεχώς στον τομέα της επικοινωνίας και από τη στιγμή που αποφασίσετε να ταξιδέψετε οδικώς για τα Χριστούγεννα, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο τιμόνι.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στον Αιγόκερω και στον τομέα εκείνο που για εσάς αντιπροσωπεύει τον έρωτα και την τύχη. Εκμεταλλευτείτε τις αργίες των Χριστουγέννων και ζήστε καταπληκτικές στιγμές ικανοποίησης τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να αναδείξετε τα ταλέντα και την υπεροχή σας. Η εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα ενδείκνυται για ενέργειες που θα αποφέρουν κέρδη. Η δύναμη και η τόλμη θα σας ανεβάσουν ψηλά και θα εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους σας. Στις γιορτές όμως προηγείται η ξεκούραση!

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο τέταρτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είναι ιδιαίτερα «φορτωμένος» αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν διαδοχικά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 και στις 24 του μήνα. Επιπλέον η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 21/12/2013 μέχρι τις 31/1/2014, γεγονός που θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια και να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σε ανακαινίσεις, μετακομίσεις, ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 25, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 21 και 24 του μήνα αντίστοιχα, θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα σας κάνουν πιο εξωστρεφείς και δημοφιλείς. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 21/12/2013 μέχρι και τις 31/1/2014 θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν φθαρεί και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Καλό θα είναι ωστόσο να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού ίσως ανατρέψει το πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας πρόκειται να σας απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εορταστική εβδομάδα, αφού η γενναιόδωρη φύση σας, μπορεί να σας ωθήσει να προσφέρετε δώρα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 21/12/2013 μέχρι και τις 31/1/2014, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να καθυστερήσει κάποια έσοδα που περιμένετε ή αντίθετα, να σας φέρει ένα βοήθημα που όμως δύσκολα θα κρατήσετε. Ανήμερα τα Χριστούγεννα διαμορφώνεται η αντίθεση Άρη-Ουρανού, που συνιστά να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στον σύντροφό σας και τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο δικό σας ζώδιο στις 21 και 24 του μήνα αντίστοιχα, γεγονός που τονώνει την δημοτικότητά σας και την αυτοπεποίθησή σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη εκεί, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 21 και σας παροτρύνει να επανεκτιμήσετε τις επιλογές σας και τα άτομα τα οποία συναναστρέφεστε και να προβείτε σε εκκαθαρίσεις. Μέχρι και τις 31/1/2014 ίσως χρειαστεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και στον επαγγελματικό τομέα. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας ή απρόβλεπτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 21 και 24 του μήνα αντίστοιχα, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μια ήρεμη και ξεκούραστη εβδομάδα. Καιρός είναι άλλωστε να αποσυρθείτε για λίγο από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η Αφροδίτη που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα από τις 21/12, είναι ιδανική για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή ακόμα και με μια σχέση που έχει κλονιστεί. Προσοχή στις μετακινήσεις σας ανήμερα τα Χριστούγεννα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 και 24 του μήνα αντίστοιχα και σας δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να προγραμματίσετε φιλικές επισκέψεις αλλά και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που θα σας εντυπωσιάσουν. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 21/12/2013 μέχρι και τις 31/1/2014, συνιστά να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί τουλάχιστον σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας, αφού η αντίθεση Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται την ημέρα των Χριστουγέννων, μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Ετικέτες

2 σχόλια:

Τη 21 Δεκεμβρίου 2013 - 8:50 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Maria dolores Lopez godoy είπε...

Feliz Navidad y Prospero Año Nuevo para ti y todos tus seres queridos de Lola Godoy. Besos guapa.

 
Τη 22 Δεκεμβρίου 2013 - 8:52 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Ρένα Μεντάκη είπε...

¡Muchas gracias! Les deseo Feliz Navidad. El año 2014 sea creativo, con la salud, el amor y la paz.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα