Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Δεκεμβρίου 2013 – 3 Ιανουαρίου 2014


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ.
Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου, φαίνεται να δοκιμάζει τα νεύρα μας, αφού κατά την διάρκειά της διαμορφώνονται αρκετές αρνητικές γωνίες που δεν «συνάδουν» με αυτή τη γιορτινή περίοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής και ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 29 και 30/12 θα ανατρέψει το πρόγραμμά μας, και θα φέρει περίεργες ειδήσεις ή ακούσματα για ατυχήματα. Στις 31/12 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, γεγονός που θα προκαλέσει παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία αλλά και οριστικές ρήξεις σε σχέσεις. Το νέο έτος ανοίγει την αυλαία του με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα μια όψη που δίνει ιδιαίτερες διαστάσεις στα γεγονότα, είτε θετικά είναι αυτά, είτε αρνητικά. Τέλος, στις 3/1 ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και ο Ερμής αντίθεση με τον Δία, όψεις που εγκυμονούν κινδύνους κυρίως για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την αλλαγή της χρονιάς θα θελήσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων ή ακόμη και να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας. Ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει ο δικός σας Άρης με τον Πλούτωνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι μια όψη που απαιτεί μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα. Με τη βοήθεια φίλων που έχουν αποδείξει την αγάπη τους μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν και θα χρειαστεί και από την πλευρά σας ανάλογη προσπάθεια. Πολλοί από σας θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ευχάριστες προοπτικές ανοίγονται με τη νέα χρονιά στην αισθηματική ζωή, ωστόσο τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα τα πράγματα δεν θα είναι πάντοτε ρόδινα. Όσοι από σας έχετε ήδη μια σχέση θα νιώσετε ότι είναι καιρός να φέρετε έναν άνεμο αλλαγής και τόνωσης στη σχέση σας. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας. Μπορείτε ακόμα να ενδώσετε στους πειρασμούς που σας πολιορκούν …και να υποστείτε τις ανάλογες συνέπειες. Μεσοπρόθεσμα, θέματα προσωπικά και οικονομικά θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Καθώς ο δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής συμμετέχει στις αστρικές «κόντρες» της αλλαγής της χρονιάς, είναι πιθανό να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη ή να μπερδευτείτε σε αδιέξοδα με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες επιτυχίας. Ώρες-ώρες γίνεστε ιδιαίτερα ευερέθιστοι και είναι σκόπιμο να προτιμήσετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Είναι σκόπιμο και απαραίτητο να κατασταλάξετε και να επικεντρώσετε στους στόχους σας. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, ζητήστε τη συμβουλή ενός δοκιμασμένου φίλου. Στην αισθηματική ζωή σας θα υπάρξουν κάποιες στιγμές με εντάσεις και αντιπαραθέσεις που θα αμβλυνθούν αν δείξετε διπλωματία και εγκράτεια.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το άγχος για να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, με την νέα χρονιά μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους και νευρικούς. Βιάζεστε να προχωρήσετε, αλλά πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως υπάρχουν διαφωνίες ή εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μην αγχώνεστε, το 2014 έρχεται: θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και θα δικαιωθείτε για τις επιλογές σας αλλά και για την υπομονή σας. Πολλοί θα παντρευτείτε ή θα «επεκτείνετε» την οικογένειά σας με νέα μέλη. Οι πιο φιλόδοξοι μάλιστα θα «κτίσετε» τη δική σας επιχείρηση.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καριέρα σας. Στόχος σας είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, δεν είναι όμως και αδύνατο. Σίγουρα στη διαδρομή σας θα συναντήσετε εμπόδια, θα βρείτε όμως και συμμάχους! Η αλλαγή της χρονιάς θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να το πετύχετε. Στην προσωπική σας ζωή ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα επανέλθει στη ζωή σας επιζητώντας τον έρωτα και …τη συγγνώμη σας. Τα εμπόδια σύντομα θα αρχίσουν να υποχωρούν, οι στόχοι σας θα αρχίσουν να καρποφορούν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την αλλαγή της χρονιάς θα συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι τομείς της ζωής σας δεν σας καλύπτουν και θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές. Μπορεί να είναι η καριέρα σας, η οικογένειά σας, οι σχέσεις σας. Θα αποφασίσετε να πάρετε την κατάσταση και τη ζωή σας στα χέρια σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη χαρά της ζωής. Οι άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις θα σας κρατήσουν σε συνεχή απασχόληση. Όσοι μάλιστα είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Αρκετές δυσκολίες σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι πλανήτες δημιουργούν ιδιαίτερα δυσαρμονικές γωνίες. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προσεκτικοί, αφού οι ανατροπές θα έχουν τον πρώτο λόγο και η ισορροπία που αναζητάτε, θα διαταραχθεί. Ο τομέας που «βάλλεται» περισσότερο είναι αυτός των σχέσεών σας και αν πραγματικά θέλετε να αποφύγετε μια οριστική ρήξη, θα πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Αν πάλι νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ίσως ο χωρισμός είναι απαραίτητος, προκειμένου να προετοιμαστείτε για το καινούργιο που βρίσκεται στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Παρά το γεγονός ότι η ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται αρκετά δύσκολη για πολλούς, φαίνεται ότι οι δυσκολίες δεν αγγίζουν το δικό σας ζώδιο που ξέρει να ελίσσεται και να βρίσκει την κατάλληλη διέξοδο κάθε φορά. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες του χρόνου και να υποδεχτείτε το νέο έτος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε, καλό θα είναι να επιλέξετε προσεκτικά τον προορισμό σας και να φροντίσετε να έχετε καλή παρέα, ώστε να αποφύγετε κάποιους «αντιπαθητικούς» που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Αποφύγετε επίσης τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας και η συναισθηματική σας ασφάλεια, φαίνεται ότι μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητών την ερχόμενη εβδομάδα. Πρόκειται όμως περισσότερο για προειδοποίηση παρά για απειλή, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε για να έχετε. Αποφύγετε αδικαιολόγητες σκηνές ζηλοτυπίας -που έτσι κι αλλιώς δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας- και δείξτε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας, ακόμα κι αν εκδηλώσει τάσεις ανεξαρτησίας. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, μπορείτε να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας, ακόμα και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η καλή διάθεση και η καλή παρέα είναι αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σχηματίζουν δυσαρμονικές γωνίες με τον Άρη και τον Ουρανό και δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αυτή την γιορτινή εβδομάδα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε αυτές τις μέρες όπως θα θέλατε και επιπλέον προκαλούν τη γκρίνια του συντρόφου σας αλλά και της οικογένειάς σας. Ίσως η ανάδρομη Αφροδίτη λειτουργήσει θετικά σ’ αυτή την περίπτωση, αφού θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την αρμονία. Αν όμως αφήσετε τον εγωισμό να υπερισχύσει, τότε η ευθύνη για τις συνέπειες είναι αποκλειστικά δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Φτάνοντας στο τέλος του χρόνου, καλείστε να κάνετε τον απολογισμό σας και να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Οι εμπειρίες που σας άφησε η χρονιά που φεύγει είναι πολλές και σημαντικές, το ίδιο σημαντικά όμως είναι και τα λάθη που κάνατε είτε εν αγνοία σας είτε από πρόθεση. Τώρα πρέπει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζονται, σκοπό έχουν να σας «πιέσουν» να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας ώστε να ετοιμαστείτε για τη νέα χρονιά που προδιαγράφεται σαφώς καλύτερη.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζονται κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, πρόκειται να επηρεάσουν τα οικονομικά σας που φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς. Αν μάλιστα έχετε οφειλές προς τρίτους, καλό θα είναι να τις τακτοποιήσετε εγκαίρως, καθώς είναι πιθανό να σας φέρουν ακόμα και αντιμέτωπους με το νόμο. Ωστόσο ο Κρόνος και ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, σας προσφέρουν μια προστασία που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα. Τα ταξίδια –ιδιαίτερα στο εξωτερικό- ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θα σας χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες παρόλο που θα αποδειχθούν κάπως δαπανηρά.


1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK