<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7 - 13 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7 - 13 Δεκεμβρίου 2013


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ.
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Στο ζώδιο αυτό θα μείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα –πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 26 Ιουλίου 2014 - αφού θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου. Η μακρόχρονη διέλευση του Άρη από το Ζυγό αναμένεται να φέρει σημαντικές διαφοροποιήσεις στις σχέσεις -τόσο τις προσωπικές όσο και τις διεθνείς- ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και σοβαρές ρήξεις, αφού στην πορεία του ο «κόκκινος» πλανήτης θα «ενεργοποιήσει» το υφιστάμενο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Το γεγονός αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε παραιτήσεις βουλευτών, ρήξεις σε διεθνείς σχέσεις και ανατροπή πολιτικών συμμαχιών. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή δεν δημιουργεί ανησυχίες, αφού στις 10 του μήνα το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί ευκαιρίες για όλους και φέρνει ευχάριστες ειδήσεις. Επιπλέον στις 13 το τρίγωνο Δία-Κρόνου, ανταμείβει τις προσπάθειες και δημιουργεί σταθερές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο δικός σας Άρης περνά «απέναντί σας» και μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, παρόλο που ίσως πρώτα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο κάποια άτομα που προσπαθούν να φρενάρουν την πρόοδό σας. Διανύετε μια περίεργη εποχή και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, εσείς όμως θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με σχετική ευκολία, χωρίς να «χαλάσετε τη ζαχαρένια σας». Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στον έρωτα, καθώς μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Άρη στο Ζυγό μέσα στους επόμενους μήνες θα προγραμματίσετε με άνεση σημαντικά επαγγελματικά σχέδια που θα σας αποφέρουν οικονομικά κέρδη στη συνέχεια. Θα έχετε την όρεξη και το κέφι για να οργανώσετε τις κινήσεις εκείνες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Αν έχετε στο μυαλό σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εργασία σας θα πετύχετε διάνα. Μέχρι τον Ιούλιο του 2014  θα κάνετε μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες θαυμασμού και αναγνώριση από ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη νέα, ευνοϊκή για εσάς θέση του Άρη η θετική στάση των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος θα παίξει σημαντικό ρόλο και σίγουρα θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν διαπιστώσετε όλα όσα είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν. Μέχρι τον Ιούλιο του 2014 μη διστάσετε να θέσετε υποψηφιότητα για παροχές ή επαγγελματικές αλλαγές που έχετε ανάγκη. Κάντε σχέδια για το μέλλον τώρα που ευνοείστε. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα ζήσετε ένα έντονο ερωτικό πάθος με αποτέλεσμα να αποφασίσετε να δοθείτε με όλο το «είναι» σας. Ο γάμος -ίσως και ένας απόγονος- θα έρθουν ως φυσικό επακόλουθο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Άρη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας από τώρα και μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Η συμπεριφορά σας ίσως γίνει αυταρχική, γεγονός που αναμένεται να εντείνει κάποιες αντιθέσεις. Φροντίστε ώστε να χαμηλώσετε τους τόνους στις συζητήσεις. Από τη στιγμή που τα προβλήματα οφείλονται στην πορεία των οικονομικών σας, κάντε υπομονή και σύντομα θα δείτε ότι τα εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα. Αυτή η περίοδος  είναι κατάλληλη για να «ακούσετε» την διαίσθησή σας και να βρείτε λύσεις σε φλέγοντα θέματα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει έντονα με τον Άρη στον τρίτο οίκο σας μέχρι τον Ιούλιο του 2014, καθώς θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι προσπαθούν να παρερμηνεύσουν τα λόγια σας και να δημιουργήσουν προβλήματα. Το γεγονός αυτό ίσως προκαλέσει άγχος στο χώρο της δουλειάς, ευτυχώς όμως δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο αφού οι ανώτεροί σας αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Θα χειριστείτε οικονομικά ζητήματα και θα υπογράψετε κερδοφόρες συμφωνίες. Θα πάρετε δύσκολες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να φύγετε από τη στασιμότητα. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο το επόμενο διάστημα -μέχρι τον Ιούλιο του 2014- η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο χώρο των οικονομικών. Ίσως μάλιστα μέσα από καταστάσεις που θα ζήσετε, αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας διαφοροποιούνται. Είναι καιρός να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τους στόχους σας και να οργανώσετε το πλάνο που θα σας βοηθήσει να τους πετύχετε. Στο επαγγελματικό περιβάλλον οι αλλαγές θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να εργάζεστε πιο σκληρά αλλά και πιο παραγωγικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης περνά στο ζώδιό σας, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουλίου, ένα σχετικά μεγάλο διάστημα κατά το οποίο οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες, παράλληλα όμως θα έχετε την ευκαιρία να καθορίσετε μόνοι σας τις εξελίξεις, να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 10/12 πρόκειται να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ενώ το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 13 θα συμβάλλει στην επαγγελματική σας άνοδο καθώς και στην βελτίωση των αποδοχών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, περνά στις 7 Δεκεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουλίου του 2014. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον προσωπικό απολογισμό σας και να προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 10/12 υπόσχεται ανέλπιστη τύχη στα οικονομικά σας ή μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, σε όσους αναζητάτε μια νέα εργασία. Τέλος, το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 13 εγγυάται τη σταθερότητα και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ένα ονειρεμένο ταξίδι για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές στο φιλικό σας περιβάλλον αλλά και στους στόχους σας. Μέχρι τις 26 Ιουλίου 2014 που θα παραμείνει εκεί, ίσως θεωρήσετε απαραίτητο να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν και να δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται και μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τη ζωή σας. Στις 13 το τρίγωνο Δία-Κρόνου σηματοδοτεί τα καλύτερα για τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης περνά στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει τις 26 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό η καριέρα σας θα αποτελέσει την πρώτη προτεραιότητά σας, και οι προσπάθειές σας για την επίτευξη των στόχων σας θα ενταθούν. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έναν σκληρό αγώνα, καθώς δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες που μπορούν όμως να ξεπεραστούν.  Πολύτιμη βοήθεια θα σας προσφέρει και το οικογενειακό περιβάλλον και καλό είναι να μην την παραβλέψετε. Το τέλος της εβδομάδας, σας επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η μακροχρόνια παραμονή του Άρη στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αναμένεται εξαιρετικά θετική για σας. Από τις 7/12/2013 μέχρι τις 26/7/2014, οι προσπάθειές σας θα είναι πιο συγκροτημένες, παράλληλα όμως θα έχετε και την εύνοια της τύχης που θα σας εξασφαλίζει μια ώρα πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις 10/12 ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα στις ευκαιρίες, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 13, σας εξασφαλίζει την πολυπόθητη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
 Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από τις 7 Δεκεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Μέχρι τις 26/7/2014 θα πρέπει να ασχοληθείτε με ρυθμίσεις οφειλών, να χαράξετε ένα οικονομικό πλάνο και να κλείσετε μερικές «τρύπες», ώστε να μπείτε σε μια «σειρά». Ευτυχώς για σας, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 10/12 θα σας φέρει ένα απρόσμενο οικονομικό βοήθημα, ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το κλίμα. Στις 13 το τρίγωνο Δία-Κρόνου, είναι ιδανικό για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα