<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ερμής στον Τοξότη

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Ερμής στον ΤοξότηΣτις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 04.42 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο, γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία, μας βάζει στο γιορτινό κλίμα και μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και αισιόδοξους. Ο Τοξότης άλλωστε είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία κι αυτός είναι και ο λόγος που αναλυτικός και κριτικός Ερμής δεν μπορεί να αποδώσει τα προτερήματά του. Ο Δίας μας καλεί να διασκεδάσουμε, να αφήσουμε για λίγο την «γκρίνια» και τις κριτικές και να επιστρατεύσουμε το χιούμορ, ώστε να αποφορτιστούμε από την αρνητική ενέργεια. Το διάστημα λοιπόν που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη, το ενδιαφέρον όλων μας θα στραφεί στα ταξίδια, στην καλοπέραση αλλά και την αναζήτηση νέων οριζόντων. Τις πρώτες τρεις μέρες ωστόσο, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 6/12, μπορεί να μας «παρασύρει» σε διάφορες παγίδες.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). Ωστόσο μέχρι και τις 7/12 τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) καλό θα είναι να μην πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιείται από τις 5 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου και σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο για το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την πρόοδό σου, αλλά και για την διασκέδασή σου. Η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, ίσως τώρα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε καταλαβαίνει απόλυτα. Σημαντικές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν επίσης, καλό θα είναι όμως να αποφύγεις το διάστημα 5 έως 7 Δεκεμβρίου, που ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου μέχρι και τις 24 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις για θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σου στοιχεία, να εξασφαλίσεις ένα νέο εισόδημα από εκμετάλλευση ακινήτων, ή από κεφάλαια τρίτων, (μετοχές, διατροφή, σύνταξη κ.λπ.). Αν εσύ ο ίδιος έχεις οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που εκκρεμούν, τώρα θα καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα μεγάλο μέρος των οφειλών σου. Η νέα θέση του Ερμή μπορεί επίσης να αναβιώσει έναν έρωτα από το παρελθόν, ή να φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σου που θα σου απορροφήσει όλο τον ελεύθερο χρόνο σου. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον, κυρίως από τις 5 – 7 του μήνα, που ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνάει στις 5 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και τον τομέα των σχέσεών σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, ή και με τους συνεργάτες σου, να λύσετε τυχόν διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που σας απασχολούν. Βελτίωση θα υπάρξει και στις οικογενειακές σου σχέσεις, ενώ με αφορμή την γιορτινή περίοδο ίσως αποφασίσεις να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Αν είσαι ελεύθερος, ο Ερμής θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο, το οποίο θα αποδειχθεί ιδανικό για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Προσοχή χρειάζονται τα επαγγελματικά σου, από τις 5 μέχρι και τις 7 του μήνα, που το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η είσοδος του Ερμή στον τομέα της εργασίας σου από τις 5/12, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα επαγγελματικά σου η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 24/12. Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σου. Αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καλύτερη εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς έχεις την ικανότητα να προβάλλεις πιο εύκολα τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον και να εξελιχθεί πολύ θετικά. Προσοχή στις συναναστροφές σου από τις 5 έως τις 7/12, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ίσως σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 του μήνα. Το διάστημα αυτό, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τον έρωτα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν διατηρείς μια σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί αισθητά καθώς θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου και να βρεις την αμοιβαία ανταπόκριση. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί ραγδαία. Ωστόσο, από τις 5 μέχρι και τις 7/12 καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε άτομα που δεν γνωρίζεις, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα «ωραιοποιεί» καταστάσεις και άτομα, γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε «σκοτεινά» μονοπάτια.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 5 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την διακόσμηση του σπιτιού σου, να αποκαταστήσεις τυχόν βλάβες ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα νέο περιβάλλον. Απόφυγε ωστόσο αλλαγές το τριήμερο 5-7/12. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή είναι ιδανική επίσης για να επισκεφτείς τη γενέτειρά σου και να συναντήσεις γονείς ή συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σου, σημαντική πρόοδος θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24/12. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά πολυάσχολο αλλά και πολύ θετικό. Καθώς είσαι από τη φύση σου εξωστρεφής και κοινωνικός, θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για επαφές, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές τόσο για την επαγγελματική σου πρόοδο όσο και για την προσωπική σου ζωή. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγεις επαγγελματικές συμφωνίες το τριήμερο 5-7/12, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις. Εύνοια σου επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, καθώς και οι επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και αδέλφια. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, ενώ οι νέες γνωριμίες επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στις 5/12 στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή και να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων. Παρόλο που μέχρι και τις 7/12, το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει σε μεγάλες σπατάλες, το υπόλοιπο διάστημα θα μπορέσεις να «ρεφάρεις» ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τον αγαπημένο σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 5 Δεκεμβρίου και εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας και αυξημένης δημοτικότητας που θα διαρκέσει μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Καλό θα είναι λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια της τύχης και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε επαφές και συναντήσεις που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες προοπτικές. Αν αναζητάς μια νέα δουλειά, ή επιδιώκεις να βελτιώσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό τομέα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς, να διατυπώσεις τα επιχειρήματά σου και να κατακτήσεις αυτό που σου αξίζει. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου αναγνωρίζει περισσότερο αυτό το διάστημα την αξία σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος πολλοί υποψήφιοι εραστές θα κάνουν τα πάντα για να σε κατακτήσουν. Προσοχή ωστόσο μέχρι και τις 7/12, που το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου, να αξιολογήσεις τις μέχρι τώρα κινήσεις σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Έτσι, μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε αλλαγές, τουλάχιστον προτού σιγουρευτείς για το τι πραγματικά θέλεις. Αν πάλι νομίζεις ότι έχεις ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες σου και νιώθεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς ίσως είναι καλύτερα να κινηθείς με μυστικότητα και να μην αποκαλύψεις ακόμα τα σχέδιά σου σε κανέναν. Σε περίπτωση που επιδιώκεις την αποκατάσταση μιας αισθηματικής σχέσης από το παρελθόν, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει, αρκεί να αποφασίσεις να εκδηλώσεις στον αγαπημένο σου ανοιχτά τα συναισθήματά σου και τις προθέσεις σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24/12. Το διάστημα αυτό σηματοδοτεί το τέλος των αυξημένων επαγγελματικών απαιτήσεων, γεγονός που σου δίνει τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να συναντήσεις αγαπημένους φίλους και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε συνδυασμό με την καλή σου διάθεση, θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίσεις και καινούργια άτομα με τα οποία θα νιώσεις πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει και κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Δεν αποκλείεται ακόμα με την μεσολάβηση φιλικών σου προσώπων να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου –κυρίως από τις 5 έως τις 7/12- καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου μέχρι και τις 24/12. Έτσι, το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτό το διάστημα, παράλληλα όμως θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές και επιπλέον θα πολλαπλασιάσουν τα εισοδήματά σου. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να κοπιάσεις λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, ώστε να απολαύσεις ξένοιαστος την γιορτινή περίοδο. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί επίσης τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με το οικιακό σου περιβάλλον. Ωστόσο, το τριήμερο 5-7/12, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή, γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές.

Πηγή: myastro.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα