Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Ιανουαρίου 2014

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Στις 11/1 ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν εξάγωνο με τον Κρόνο και δημιουργούν γερές βάσεις στις αισθηματικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Την ίδια μέρα, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό η εφευρετικότητα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά προβλήματα, ενώ θέματα που αφορούν στην οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος θα επανέλθουν στον προσκήνιο. Η νέα θέση του Ερμή θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες). Στις 16, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου -που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα-, η οποία δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις. Ένα «άτυπο» τρίγωνο με τον Κρόνο ωστόσο, προμηνύει θετικές εξελίξεις κυρίως για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 11 του μήνα δίνει νέες διαστάσεις στη ζωή σας αφού θα λάβετε ευχάριστα νέα και πληροφορίες που αφορούν στα προσωπικά σας, αλλά και τα ζητήματα που συνδέονται με τα επαγγελματικά σας ή με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Με την Πανσέληνο να φωτίζει τον τέταρτο ηλιακό οίκο σας στις 16 Δεκεμβρίου, το βασικό αντικείμενο των επενδύσεών σας αυτή την περίοδο θα είναι το σπίτι σας, καθώς και όσα συνδέονται με αυτό. Η οικογένεια αναμένεται να σας δώσει ικανοποιήσεις, μέσα από αφίξεις νέων μελών!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ήλιος και Αφροδίτη «ρίχνουν φώς» της στον τομέα της διασκέδασης, απομακρύνουν και τα τελευταία «ψήγματα» ταμπού και τονίζουν την ερωτική σας απόδοση. Αν βρίσκεστε στην «αναζήτηση» θα είστε αρκετά ελαστικοί στην προσφορά για νέες, ακόμη και περιστασιακές επαφές. Μπορείτε να προγραμματίσετε τα νέα σχέδια σας: η Πανσέληνος στον αρμονικό Καρκίνο τονίζει τη σημασία της επικοινωνίας, καθώς σάς βοηθά στην καλύτερη συνεννόηση με το περιβάλλον σας. Πρόκειται για μια καταπληκτική συγκυρία, αν μέσα σε αυτήν την περίοδο πρέπει να προβείτε σε διευθετήσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν στην εργασία ή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Κάτω από το φώς του δικού σας Ερμή στον Υδροχόο από τις 11 του μήνα θα γίνουν νέες συναρπαστικές γνωριμίες, ενώ τα ακούσματα που πέφτουν στην αντίληψή σας θα είναι χρήσιμα για την εξέλιξή σας. Το ολόγιομο φεγγάρι στις 16 του Γενάρη αποδεικνύεται θετικότατο για τις οικονομικές προσδοκίες σας, καθώς σχηματίζεται στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας, εκείνο των χρημάτων. Οι περισσότεροι από εσάς ήδη βρίσκεστε σε μια δημιουργική καμπή που θα σας επιτρέψει να φέρετε στην καθημερινότητά σας την ευτυχία και την πληρότητα, μέσα από μια δέσμευση ή μια νέα συνεργασία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θαυμάσια η νέα θέση του Ερμή από τις 11 μέχρι το τέλος του μήνα προσφέρει δυνατότητες για επιτυχία στα οικονομικά σας. Προβολείς, κάμερες, όλα επάνω σας, καθώς το φώς της Πανσελήνου λούζει εσάς και τα όνειρα σας στις 16 του μήνα. Η θετικότατη «στάση» του Κρόνου απέναντι στο φαινόμενο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια «έκλειναν» το δρόμο σας και να ανακαλύψετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το άμεσο μέλλον φέρνει θετικότατες εξελίξεις και αλλαγές και εσείς είστε έτοιμοι να τις υποδεχθείτε!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 11 Ιανουαρίου έχει θετική επιρροή στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και του γάμου σας. Με την Πανσέληνο να φωτίζει τον χώρο του υποσυνείδητου στις 16 του μήνα  θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ πολλοί από εσάς θα αποδεχθείτε προτάσεις για μετακινήσεις ή ακόμη και χειμερινές εξορμήσεις παρέα με φίλους που είχατε απομακρυνθεί. Χαρίστε χρόνο στον εαυτό σας για φυσική και αισθηματική ανανέωση. Έχετε ανάγκη από νέα «καύσιμα» και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις των καιρών.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 11 του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για επαφές με ανθρώπους που θα είναι κάπως «διαφορετικοί» από τις συνήθεις προτιμήσεις σας. Οι νέες γνωριμίες θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα και θα επηρεάσουν τις «παραδοσιακές» πεποιθήσεις περί συντροφικότητας.  Το σύμπαν σας δίνει το «φιλί της ζωής». Η Πανσέληνος στο φιλικό σας Καρκίνο σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Το φαινόμενο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής αισθηματικής και οικονομικής ένδειας, ενώ εγκαινιάζει μια γόνιμη περίοδο στην οποία «πρωταγωνιστούν» ο έρωτας και η αγάπη.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 11/1 μέχρι και το τέλος του μήνα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή σας και παράλληλα τονίζει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, ίσως νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν αυτή την εβδομάδα, χάρη στο εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 17. Η Πανσέληνος στις 16/1  θα σημάνει την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας καθώς οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, επιτέλους θα αναγνωριστούν. Μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές θα αποτελέσει την ανταμοιβή για την μέχρι τώρα προσφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 11/1 ο Ερμής περνά στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό το σπίτι και η οικογένεια θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, ενώ πολλοί από σας θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σας. Ευνοϊκή αναμένεται και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16/1, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όνειρα που σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Κρόνου θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες από το εξωτερικό σε όσους το επιδιώκουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το πέρασμα του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 11 μέχρι και τις 31/1 εγκαινιάζει μια πολυάσχολη περίοδο, με σημαντικά οφέλη. Οι προσπάθειες που κάνετε για την επαγγελματική αναρρίχησή σας, θα ενταθούν αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να κατακτήσετε μια καλύτερη θέση. Εκπλήξεις σας επιφυλάσσει και ο αισθηματικός τομέας, καθώς όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 16/1 θα σημάνει το τέλος της οικονομικής ανασφάλειας που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Μια νέα πηγή εσόδων είναι επίσης πιθανή, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 11/1 ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κάνετε τον προϋπολογισμό σας αλλά και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στις 16/1 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας ώστε να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Κρόνου, θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα που ζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 11/1 μέχρι και το τέλος του μήνα, αναδεικνύει την πιο καλή πλευρά του εαυτού σας και σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 17/1, διαχέει το στοιχείο του απροσδόκητου στην ατμόσφαιρα και φέρνει ανέλπιστες λύσεις σε όλα τα προβλήματά σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, σίγουρα έχουν κάτι να σας προσφέρουν κι εσείς απλά πρέπει να το διακρίνετε. Η Πανσέληνος στις 16/1, σηματοδοτεί μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, συνιστά όμως προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/1 αφυπνίζει τη συνείδησή σας και σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους. Μέχρι και το τέλος του μήνα που θα παραμείνει εκεί, ένας προσωπικός απολογισμός κρίνεται απαραίτητος προκειμένου να εντοπίσετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματά σας. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 16, μπορείτε να υλοποιήσετε πολλούς στόχους σας μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης είναι πολύ πιθανή, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK