<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Ιανουαρίου 2014(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Είστε ανεξάρτητοι και δεν αποζητάτε τον γάμο, αφού  νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα με έναν άλλο άνθρωπο. Επιτρέπετε σε πολύ λίγους ανθρώπους να καταπατήσουν τον προσωπικό σας χώρο και αυτά είναι τα άτομα τα οποία συμμερίζονται τα καλλιτεχνικά και διανοητικά σας ενδιαφέροντα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ίδια αγάπη για την ελευθερία με εσάς. Υπάρχει τάση να παντρευτείτε μ’ ένα ισχυρό και εξουσιαστικό άτομο, κάποιον που ίσως να είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας, αλλά αυτό ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, αφού κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς. Το γόητρο του συντρόφου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας και αν μπορέσει να αναλάβει την ηγεσία, αφήνοντάς σας ελεύθερους να εκφράσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε. Αγαπάτε το σπίτι σας και σας αρέσει να ασχολείστε με δραστηριότητες του σπιτιού, είτε μαγειρεύοντας, είτε εφευρίσκοντας δικά σας χόμπι.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την είσοδο του Ήλιου στο αρμονικό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου, ενεργοποιούνται οι τομείς της φιλίας και των κοινωνικών επαφών σας. Σημαντικοί «σύμμαχοι» στηρίζουν τις επαγγελματικές προσδοκίες σας. Σε αυτό βοηθά και το αστρικό τρίγωνο ανάμεσα στον δικό σας κυβερνήτη Άρη και τον Ερμή στις 24/1 που αναδεικνύει τις προσπάθειες που έγιναν μέσα στο προηγούμενο διάστημα, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης των υποθέσεων που άπτονται της εξέλιξης της καριέρας σας και των σημαντικών σχέσεών σας. Ξεχάστε τις δύσκολες στιγμές με συναδέλφους και συνεργάτες, που ανήκουν πλέον στο παρελθόν.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Από τις 20 Ιανουαρίου και με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο επικεντρώνετε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, ξοδεύοντας μεγάλο δυναμικό σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι τομείς που χρειάζονται την παρουσία σας, ίσως όμως δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείτε επιστάμενα. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζει να σας το υπενθυμίζει ο Κρόνος, μέσα από τον αντίστοιχο οίκο του ωροσκοπίου σας. Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 24/1 πάθος «ξεχειλίζει» στις έντονες ερωτικές επαφές σας, αλλά και την εργασία σας, όπου αποκομίζετε νέα τρόπαια!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ευνοϊκότατη για τον αστερισμό σας η νέα θέση του Ήλιου στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό το διάστημα είναι βοηθητικό στη διάγνωση των προβλημάτων στις σχέσεις και μεγεθυντικό στα επιμέρους λάθη σας. Ψάξτε για να βρείτε τι σας στερεί τη χαρά του έρωτα, της ζωής και διεκδικήστε την. Εάν η σχέση που έχετε σας ενδιαφέρει πραγματικά, τότε θα βρείτε τον τρόπο να την αναθερμάνετε. Το τρίγωνο του δικού σας Ερμή με τον Άρη στις 24 του μήνα σηματοδοτεί για εσάς μια πολύ τυχερή περίοδο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο και τον όγδοο ηλιακό οίκο σας, σας ωθεί από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου να προχωρήσετε σε μια εσωτερική αναδιοργάνωση, έτσι ώστε να δείτε ξεκάθαρα τι επιθυμείτε πραγματικά και να απορρίψετε όλους όσοι σας κουράζουν ή σας καταπιέζουν. Το γεγονός αυτό βοηθά στην αποκατάσταση της ψυχικής σας ισορροπίας και κατ’ επέκταση στη γενικότερη βελτίωση των σημαντικών επαγγελματικών και αισθηματικών σχέσεών σας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας. Από εδώ κι εμπρός θα καταφέρετε να αποπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς μεγάλα άγχη.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος, με την είσοδό του στις 20 του μήνα στον πολικό Υδροχόο, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου διαφοροποιεί τα δεδομένα που υπάρχουν στις επαγγελματικές και αισθηματικές σας σχέσεις κορυφώνοντας, ουσιαστικά, γεγονότα σε επίπεδο σχέσεων που έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και αρνιόσασταν να τα αντικρούσετε ή να τα αντιμετωπίσετε. Η διέλευση αυτή σε συνδυασμό με τον Κρόνο, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις «ξεγυμνώνει» τους ανθρώπους που ανήκουν στον άμεσο κύκλο σας ή τους απομακρύνει με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Όλα πάντως γίνονται για το καλό σας!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Ήλιος με το πέρασμά του από τον Υδροχόο και τοn έκτο ηλιακό σας οίκο, τονίζει θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και η κούραση έντονη. Προσπαθήστε να μην υποτιμήσετε τα όρια της αντοχής σας, γιατί η πιθανότητα υπερκόπωσης δεν είναι αμελητέα. Είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια του επταημέρου να νιώθετε καταβεβλημένοι, όμως δεν συντρέχει πραγματικός λόγος για ανησυχία. Ευτυχώς, ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη της ζωτικότητας στις 24 του μήνα. Φροντίστε να μη σκορπίζετε την ενέργειά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20 του μήνα και εγκαινιάζει ένα μήνα γεμάτο απολαύσεις, χαρές και έρωτα. Η ικανοποίηση που θα νιώσετε στον συναισθηματικό τομέα, θα έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλουργήσετε και στα επαγγελματικά σας. Όσοι μάλιστα είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή καλλιτέχνες, θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται κατακόρυφα αυτό το διάστημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Ερμή στις 24/1, θα διασφαλίσει την σταθερότητα στα οικονομικά σας  και παράλληλα θα φέρει ένα μεγάλο έρωτα σε όσους είστε αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 μέχρι και τις 18/2, σηματοδοτεί μια πολυάσχολη περίοδο με πολλές επισκέψεις και ακόμα πιο πολλές δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού σας. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να αναζητήσετε μια νέα στέγη, καθώς επίσης και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 24/1, ίσως νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε φίλους από το παρελθόν ή προσπαθήσετε να αναζωπυρώσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18/2. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια, να συλλέξετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή να επικοινωνήσετε με συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Τα ταξίδια -έστω και σύντομα- θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες, ενώ οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν σημαντικές στο μέλλον. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 24, είναι ιδανικό για επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας επιτρέψουν να προβάλλετε τις ικανότητές σας, καθώς επίσης και για την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών σας από τις 20/, η ανάγκη να δημιουργήσετε περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σας και ειδικότερα στα οικονομικά σας, γίνεται περισσότερο αισθητή, γεγονός που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στην βελτίωση των εισοδημάτων σας. Οι προσπάθειές σας μπορεί να γίνονται με αργά και σταθερά βήματα, -αφού σαν γήινο ζώδιο αντιλαμβάνεστε το εφικτό από το ανέφικτο- έτσι όμως θα αποκομίσετε τα θετικά αποτελέσματα που θα είναι μόνιμα και διαρκή χωρίς σκαμπανεβάσματα. Εξάλλου, το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 24/1 αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για ένα ανέφελο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει την εποχή των γενεθλίων σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την «τιμητική» σας και δικαίως μπορείτε να το ρίξετε λίγο έξω. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ξέρετε ότι τώρα ξεκινά ένας νέος προσωπικός κύκλος για σας, γι’ αυτό καλό είναι να σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και να αρχίσετε να προετοιμάζετε το έδαφος. Ο Άρης αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιό σας στις 24/1, εγγυάται την απόλυτη επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο από τις 20/1, αποτελεί μια «προειδοποίηση» να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, καθώς οι προσπάθειές σας αυτό το διάστημα, όχι μόνο δεν θα έχουν αποτελέσματα, αλλά θα αποδυναμώσουν και τον οργανισμό σας. Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, χρέη και οφειλές, καλό θα είναι να διευθετηθούν στις 24/1, με το τρίγωνο Ερμή-Άρη. Όσον αφορά στα νέα ξεκινήματα που ονειρεύεστε, μελετήστε τα τώρα, ώστε να είστε έτοιμοι να τα εφαρμόσετε με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 18/2.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα