Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4-10 Ιανουαρίου 2014
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Στις 5/1 διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Δία η οποία δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας. Παράλληλα όμως συνιστά να αποφύγουμε υπερβολές που δεν θα μας βγουν σε καλό. Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 6 και σύνοδο με την Αφροδίτη στις 8, δυο όψεις που ευνοούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Όσοι «τυχεροί» κάνουν ακόμα χρήση της γιορτινής τους άδειας, θα το απολαύσουν ακόμα περισσότερο. Στις 9/1 ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει τετράγωνο με το Δία, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις αισθηματικές ή οικογενειακές σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και κυρίως οι Κριοί και οι  Ζυγοί θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο. Αντίθετα, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες), είναι πιο ευνοημένα. 


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η διέλευση τεσσάρων πλανητών από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αφυπνίζει το επαγγελματικό ενδιαφέρον και αναζητάτε νέες διεξόδους που θα ικανοποιούν απόλυτα τις φιλοδοξίες σας. Το σκηνικό στην εργασία σας φαίνεται να παίρνει νέα μορφή, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά σας. Ανακατατάξεις που έχουν άμεση σχέση με το εργασιακό περιβάλλον θα έχουν αίσια κατάληξη και θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Καλοδεχούμενα ερωτικά καρδιοχτύπια αναμένονται σε επαγγελματικές συνευρέσεις με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στις 8 του μήνα στον τομέα της καριέρας σας. Στις 9/12 αποφύγετε ρίσκο και παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Έρωτας και ρομαντισμός χρωματίζουν με παστέλ χρώματα την καθημερινότητα, καθώς η δική σας ερωτική Αφροδίτη συναντά τον επικοινωνιακό Ερμή στις 8 Ιανουαρίου. Αν βρίσκεστε στην αρχή ενός φλερτ, προγραμματίστε ένα δείπνο κάτω από το φως των κεριών για εκείνη τη βραδιά. Στη διάρκεια του επταημέρου θα δείτε αρκετές φορές την τύχη να σας χαρίζει το λαμπερό της χαμόγελο. Πολλοί θα εισπράξετε ένα απρόσμενο ποσό. Μια και η τύχη θα είναι με το μέρος σας στον έρωτα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει απλόχερα το σύμπαν όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιόδου θα έχετε άριστη συνεργασία με συναδέλφους, προϊσταμένους και συνεργάτες. Ευνοϊκότατες είναι οι επιρροές στις δημόσιες σχέσεις σας, στα επαγγελματικά ταξίδια, στις διαπραγματεύσεις, ακόμα και στις συνεντεύξεις, από τη στιγμή που βρίσκεστε σε αναζήτηση μιας καινούργιας δουλειάς. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, εντείνετε τις προσπάθειές σας γύρω στις 8 του μήνα με την αστρική «συνεύρεση» ανάμεσα στο δικό σας Ερμή και την Αφροδίτη. Θαυμάσιες είναι οι επιρροές που δέχονται και τα οικονομικά σας, αρκεί να είστε πιστοί στον προϋπολογισμό σας και φειδωλοί στην ανάληψη ρίσκου.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θαυμάσιο αποδεικνύεται αυτό το επταήμερο για τη ζωή σας, καθώς
στη διάρκειά του, ενεργοποιείται ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεών σας, μέσα από τις αυξανόμενες συνδιαλλαγές με τους άλλους. Η συνεχιζόμενη διέλευση των πλανητών από το πολικό ζώδιο του Αιγόκερω, δραστηριοποιεί τις κοινωνικές επαφές σας. Παράλληλα, ξυπνά τις προσωπικές σας επιθυμίες για περισσότερη και ουσιαστική συντροφικότητα. Χαράς ευαγγέλια για τους αδέσμευτους! Η παρουσία του τυχερού και επεκτατικού Δία στον αστερισμό σας αποτελεί εγγύηση για συναισθηματική ασφάλεια και φυσική ευεξία. Αποφύγετε ωστόσο τα επικίνδυνα σπορ γύρω στις 9 του μήνα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η αντίθεση του δικού σας Ήλιου με τον Δία στις 5 του μήνα, γίνεται αφετηρία εξελίξεων. Ένας νέος κύκλος εμπειριών ξεκινά, που σας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Δεν θα είναι όμως πάντα εύκολο να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό και να αποφύγετε τις υπερβολές. Η συνεχής κινητικότητα θα μεγαλώσει την κατανάλωση των γαστριμαργικών πειρασμών, που μπορεί να σας φορτώσουν με ανεπιθύμητα κιλά. Αποφύγετε να «τσιμπολογάτε» σε απίθανες ώρες και βάλτε ένα σωστό πρόγραμμα στη διατροφή σας. Πολύ γόνιμη είναι αυτή η περίοδος εάν επιθυμείτε ένα μωράκι!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Μέσα σε ένα παθιασμένο κλίμα θα υπάρξουν εξελίξεις που θ’ αφορούν στις ερωτικές σας σχέσεις. Κάνοντας ένα τολμηρό βήμα, προσπαθείτε να υπερβείτε με δυναμικό τρόπο τα εμπόδια που φρενάρουν την επιθυμία σας να νοιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Ο Άρης στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας θα γίνει η αιτία να κάνετε προσπάθειες διατήρησης των κεκτημένων. Χρειάζεται σκέψη πριν από κάθε κίνηση που αφορά στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις. Μην πιέσετε τις καταστάσεις για να τις διαμορφώσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Το διάστημα αυτό χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η οικογενειακή ζωή σας και κυρίως τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια σταθερή πορεία από αυτή την εβδομάδα, χάρη στο εξάγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 6/1. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείτε, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας αυξάνονται όλο και περισσότερο, γεγονός που απαιτεί να είστε συνέχεια σε επιφυλακή. Με το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Δία στις 9 του μήνα, ίσως νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, θα πρέπει όμως να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, ώστε να απολαύσετε τα οφέλη που έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 5/1 σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να επισκεφτείτε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθούν να συσφίξετε τις σχέσεις σας αλλά και να εξασφαλίσετε μια νέα σταθερότητα στην προσωπική ζωή σας. Η τάση να ικανοποιήσετε τα αγαπημένα πρόσωπα, ίσως σας ωθήσει σε υπερβολικά έξοδα που θα βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας και αυτό είναι ίσως το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο στόχαστρο των πλανητών και θα πρέπει να κάνετε σημαντικές προσπάθειες ώστε να αποφύγετε σοβαρές απώλειες. Ίσως θα πρέπει να μετριάσετε την υπερβολική γενναιοδωρία που σας πιάνει αυτές τις μέρες και να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις που σας περιμένουν. Το φιλικό περιβάλλον σας μπορεί να σας προσφέρει μια σημαντική υποστήριξη είτε υλική είτε ηθική. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, καλό θα είναι να ξεχάσετε απογοητεύσεις του παρελθόντος και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο αγαπημένο πρόσωπο ή να ενδώσετε σε μια ερωτική πρόκληση που σας επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Άρης από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας βοηθά να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και να πετύχετε στόχους που δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν, αποτελούν όμως πάντα πρόκληση για σας. Με την υποστήριξη τεσσάρων πλανητών που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, οι δυνατότητές σας είναι τόσο αυξημένες, που μπορεί να εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα. Προσέξτε όμως μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας, που ήδη νιώθει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για την διατήρηση αυτής της σχέσης, ένας καλός λόγος είναι αρκετός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Άρης από το συμβατό ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται μια εβδομάδα γεμάτη ενδιαφέρουσες καινοτομίες τόσο στη συναισθηματική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε μικρές αποδράσεις με το σύντροφό σας, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα. Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει ο Ερμής στις 6 και 7 του μήνα, θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα και να βελτιώσετε τη θέση σας αλλά και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το θετικό κλίμα που επικρατεί στη ζωή σας αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμηθεί, καθώς είναι πιθανό να βάλει σε κίνδυνο την υγεία σας. Καλό είναι λοιπόν να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και να φροντίσετε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και περισυλλογή. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν επιτρέπει βεβιασμένες ενέργειες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Εξάλλου έχετε το πλεονέκτημα να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να πάρετε  τις καλύτερες αποφάσεις. Το μέτρο είναι απαραίτητο ακόμα και στις διασκεδάσεις σας ώστε να αποφύγετε οικονομικές απώλειες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK