Ερμής στον Υδροχόο

Στις 11 Ιανουαρίου και ώρα 23.35 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Ο Ερμής λειτουργεί πολύ θετικά σ’ αυτό το ζώδιο που σχετίζεται με την πρωτοπορία, την εφευρετικότητα και τις καινοτομίες κι αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο διάστημα, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν ή ακόμα και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ενθουσιασμός και η πρωτοτυπία θα είναι περισσότερο εμφανείς, ενώ θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για κοινωνικά ζητήματα και ιδεολογίες και θα μπορέσουμε να δούμε τα γεγονότα κάτω από ένα ευρύτερο πρίσμα. Η αμφιβολία και η αμφισβήτηση ωστόσο κάποιων γεγονότων μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εξεγέρσεις, λόγω του αυθορμητισμού του Ερμή.
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).
Ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο.
                       
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πέρασμα του Ερμή από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι και τις 31/1. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αφού τόσο η ευστροφία σου όσο και οι ικανότητές σου θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους γύρω σου. Με λίγη τύχη, μπορείς να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα που θα σε στηρίξουν και θα σε προωθήσουν στην θέση που σου αξίζει. Δεν αποκλείεται βέβαια, να σου ανοιχτούν νέες προοπτικές μέσα από εντελώς απρόβλεπτα ή τυχαία γεγονότα. Ο Ερμής, επιπλέον θα σου φέρει και νέες γνωριμίες, που εκτός από φιλικές, μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος. Το εξάγωνο μάλιστα που σχηματίζουν την ίδια μέρα ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Κρόνο, σηματοδοτούν την διάρκεια σε οτιδήποτε πετύχεις αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον τομέα της καριέρας σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Αυτό το διάστημα, η δουλειά σου θα σε απορροφήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς θα φροντίσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και που θα σου φέρουν την καταξίωση που περιμένεις. Αν έχεις στο μυαλό σου κάποια κρυφά σχέδια και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να τα εφαρμόσεις, ίσως αυτό το διάστημα είναι το πιο ιδανικό. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, καλό θα είναι όμως να παραμείνεις συγκρατημένος και να μην αρχίσεις να ξοδεύεις ασυλλόγιστα. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, ίσως αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή –αν είσαι ελεύθερος- δημιουργήσεις ένα δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 11 Ιανουαρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 31/1, για να τονώσει το ηθικό σου, να δώσει νέα πνοή στα όνειρά σου και να σου δώσει την ευκαιρία να  πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η ανάγκη σου να ασχοληθείς με καινοτομίες και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου, ίσως σε ωθήσει να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, ή να υποβάλεις το βιογραφικό σου σε μια ξένη εταιρία που υπόσχεται λαμπρές προοπτικές. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, μπορείς να σκεφτείς την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έχουν θετική επιρροή στην ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 31/1. Το διάστημα αυτό, θα ασχοληθείς πιο συστηματικά με τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα με τα χρέη σου και τις οφειλές σου και θα σκεφτείς τρόπους ώστε να περιορίσεις τις απώλειες και να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Το άμεσο περιβάλλον σου ή κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σ’ αυτή την διαδικασία, καθώς φαίνονται αποφασισμένα να βοηθήσουν για ένα κοινό συμφέρον. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση, η τύχη αυτή την περίοδο είναι στο πλευρό σου. Τέλος, όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση.

Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον τομέα των σχέσεών σου όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία. Η εξωστρέφειά σου δεν θα περιοριστεί φυσικά μόνο στον σύντροφό σου, αλλά σε όλες τις σχέσεις σου, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσεις νέες φιλίες με άτομα με τα οποία όπως θα διαπιστώσεις, θα ταιριάξεις απόλυτα. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα των οικονομικών σου, το ίδιο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να λάβεις ένα βοήθημα που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 11 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στην εργασία σου, στην υγεία σου και στην καθημερινότητά σου. Ο Ερμής θα σε κάνει ακόμα περισσότερο μεθοδικό και οργανωτικό, και παράλληλα θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να ταξινομήσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να μπορείς να είσαι το ίδιο αποδοτικός χωρίς να στερείσαι τον ελεύθερο χρόνο που έχεις ανάγκη. Έτσι, μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μια ευχάριστη δραστηριότητα ή και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβεις και μια σημαντική προαγωγή στην δουλειά σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από τις 11 Ιανουαρίου, εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για το ζώδιό σου, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/1. Το διάστημα αυτό η αισθηματική σου ζωή θα βρεθεί στην πρώτη λίστα των ενδιαφερόντων σου, και οι ενέργειές σου θα στραφούν στην βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφό σου. Αν μάλιστα διατηρείς μια καλή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή προγραμματίσεις μια ρομαντική απόδραση που θα συσφίξει τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, το ίδιο διάστημα, ο Ερμής υπόσχεται να σου φέρει μια αξιόλογη γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου –αν έχεις- ή μια εγκυμοσύνη, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τέλος, σημαντική επιτυχία θα σημειωθεί στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές, και μια ουσιαστική επικοινωνία κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις και να επιτευχθεί μια νέα ισορροπία. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βρεις έναν χώρο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να φιλοξενήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, γεγονός που μπορεί να σε «ξεβολέψει» για λίγο, θα σου χαρίσει όμως και ευχάριστες στιγμές. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, τα οποία θα υποστούν κάποιες απώλειες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά δραστήριο για σένα, καθώς θα υπάρξουν αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές που θα σχετίζονται τόσο με τα επαγγελματικά σου όσο και με την προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα βρίσκεσαι ήδη σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια σημαντική συμφωνία που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής. Αν πάλι είσαι άνεργος, ή αναζητάς μια καλύτερη δουλειά, καλό θα είναι να κινητοποιηθείς, καθώς τώρα μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου με τον σύντροφό σου πρόκειται να βελτιωθεί χάρη στην καλή επικοινωνία που θα αναπτύξετε, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου, ο οποίος θα σε απασχολήσει περισσότερο μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις περισσότερο τα έσοδα και τα έξοδά σου, και να βρεις έναν τρόπο ώστε να επιφέρεις μια νέα ισορροπία. Ένας σωστός προϋπολογισμός θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου, να βρεις μια δεύτερη απασχόληση, ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ή να δημιουργήσεις μια σχέση που θα στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σου, ξεκινάει στις 11 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις καλύτερα την προσωπικότητά σου, να ασχοληθείς με τις πραγματικές επιθυμίες σου και να δεχτείς την εύνοια των γύρω σου, που θα κάνουν τα πάντα για να σε ικανοποιήσουν. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να κάνει πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να μην σου χαλάσει τα χατίρια. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτό το διάστημα, θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα βασίζεται στην καλή επικοινωνία, χωρίς φυσικά να λείπει και το στοιχείο της έλξης. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου και καλό είναι να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Το διάστημα αυτό θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, και θα θελήσεις να κινηθείς περισσότερο «παρασκηνιακά» ώστε να οργανώσεις τα βήματά σου, να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρόκειται μια περίοδο δημιουργικής και εσκεμμένης μοναξιάς, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, ο Ερμής μπορεί να σου ξυπνήσει και κάποιες αναμνήσεις και αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση, ίσως έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ώριμα τα γεγονότα που έφεραν τη ρήξη και να προσπαθήσεις να την αποκαταστήσεις. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, είναι απόλυτα εφικτή και εγκαινιάζει μια νέα περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας.
Πηγή: myastro.gr

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK