Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1-7 Φεβρουαρίου 2014
 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ.
Οι πλανήτες δεν σχηματίζουν σημαντικές όψεις την ερχόμενη εβδομάδα κι έτσι το μόνο φαινόμενο που θα μας απασχολήσει είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Μέχρι τις 13/2 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. Το πρώτο διάστημα, ίσως είναι και το πιο δύσκολο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερη σύγχυση. Τα προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις θα ενταθούν και όσοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η προσωπική αναδρομή στο παρελθόν ίσως βοηθήσει στο να αποφύγουμε –-έστω και διαισθητικά- λάθη και παγίδες. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Άρης στο Ζυγό συνεχίζει να σπέρνει ζιζάνια στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, αλλά κατά βάθος σας κάνει καλό. Με τον «τρόπο του» σας υποδεικνύει τους ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασίζεστε και σας ωθεί να απομακρυνθείτε από όσους για τον ένα ή τον άλλο λόγο λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην υλοποίηση των ονείρων σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 6 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε τις καταστάσεις και να επιλέξετε το σωστό τρόπο για να πετύχετε τους στόχους σας. Απλά, χρειάζεστε χρόνο, για να κάνετε τις σωστές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο δική σας Αφροδίτη σε αρμονία με το ζώδιό σας, τονίζει τη γοητεία και το μαγνητισμό σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 6 Φεβρουαρίου φέρνει φίλους από τα παλιά και σας ωθεί να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντί τους. Ο αστρικός «καιρός» είναι ευνοϊκός και για καινούργιες γνωριμίες, για τα φλερτ και τις φιλίες με ερωτικές προεκτάσεις. Θαυμάσιες είναι οι δημόσιες σχέσεις σας. Η νοσταλγική διάθεση για την αποκατάσταση μιας αισθηματικής σχέσης που σας έδινε ασφάλεια κατά το παρελθόν, φαίνεται ότι θα είναι αρκετά εύκολο να βρει πρόσφορο έδαφος τις επόμενες μέρες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ακόμα και αν παρουσιαστούν καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, λόγω του δικού σας ανάδρομου Ερμή από τις 6 Φεβρουαρίου, εσείς θα θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Η καλή σας τύχη δεν σας εγκαταλείψει, καθώς οι οιωνοί δείχνουν να εμφανίζονται ευκαιρίες και να ανατέλλουν θαυμάσιες προοπτικές για την εργασία αλλά και για τα προσωπικά σας. Η Αφροδίτη που θα κινείται συνεχώς στον Αιγόκερω υποστηρίζει τα οικονομικά σχέδιά σας και φέρνει κέρδη από νέες δραστηριότητες. Επιπλέον, ο πλανήτης τού έρωτα από τη θέση αυτή, προστατεύει τις σημαντικές σχέσεις σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η παρουσία του ανάδρομου Δία στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με το ανάδρομο Ερμή από τις 6 Φεβρουαρίου συντελεί έτσι ώστε να αναπροσαρμόσετε τις εργασιακές σας σχέσεις και συμφωνίες, αλλά και να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές αναφορικά με ανθρώπους του χώρου σας. Φροντίστε να επεξεργαστείτε σωστά όλες τις παραμέτρους που εμφανίζονται στη σταδιοδρομία σας. Προνοήστε για την εξασφάλιση των κεκτημένων σας αποφεύγοντας τις άτοπες και επιπόλαιες επιλογές. Μηνύματα που είχατε πάρει προ καιρού και δεν τα είχατε αξιολογήσει σωστά, τώρα επιβάλλεται να τα επεξεργαστείτε πιο ρεαλιστικά με γνώμονα τη λογική.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Διαφοροποιήσεις συνθηκών και προγραμμάτων είναι αναμενόμενες, κάτω από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή από τις 6 Φεβρουαρίου. Γενικότερα, θα δυσκολευτείτε να βάλετε σε τάξη τις τρέχουσες επαγγελματικές εκκρεμότητές σας. Στη διάρκεια των επόμενων ημερών, μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιθέσεις με τους συνεργάτες σας, κυρίως σε ότι αφορά στη διεκπεραίωση χρόνιων επαγγελματικών προβλημάτων. Μέσα από διεργασίες και αναδρομές θα καταφέρετε να κατανοήσετε τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν στη ζωή σας και δεν είχατε τη δύναμη να αλλάξετε. Θυμηθείτε τα προηγούμενα λάθη σας και οριοθετήστε τα θέλω και τις απαιτήσεις σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις λανθασμένες εντυπώσεις που αναμένεται να δημιουργήσετε στο περιβάλλον σας, λόγω της ανάδρομης πορείας του δικού σας Ερμή από τις 6 Φεβρουαρίου. Μη στηρίζεστε σε νοήματα που δεν έχουν κανένα περιεχόμενο, γιατί έτσι χάνετε σε σοβαρότητα στα μάτια των άλλων. Αναλύστε και ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας, φροντίζοντας να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς, ακρογωνιαίο λίθο και κλειδί μιας ισορροπημένης και ευτυχισμένης ζωής. Τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας βελτιώνονται σταδιακά. Εκεί που «σκίζετε» πάντως είναι στον έρωτα όπου κυριολεκτικά «καίτε καρδιές»! Αν βρίσκεστε στην «αναζήτηση» αποδεχθείτε προσκλήσεις. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Λαμπρές προοπτικές αρχίζουν να διαφαίνονται στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που τονώνει την αισιοδοξία σας. Οι επαφές με άτομα που πιστεύουν στις ικανότητές σας αυξάνονται και φέρνουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Ακόμα κι αν η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 του μήνα, καθυστερήσει τις εξελίξεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ανακόψει την άνοδό σας. Αντίθετα, ίσως σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και να δείξετε σε όλους την αξία σας. Στον αισθηματικό τομέα, αποφύγετε εντάσεις το διήμερο 4-5/2 που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η γοητεία που εκπέμπετε αυτή την εβδομάδα, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και προσελκύει άτομα που είναι έτοιμα να κάνουν τα πάντα για σας. Έτσι, μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας ή να «παρασύρετε» το σύντροφό σας να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 6 έως τις 13/2, βοηθά να βρείτε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας με τα παιδιά σας. Το ίδιο διάστημα, ένας έρωτας από το παρελθόν ίσως επανέλθει στη ζωή σας και θα πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η γαλήνη και η ηρεμία επανέρχονται στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας, να λύσετε μικροδιαφορές και να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 του μήνα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας που θα σας δώσουν μεγαλύτερη αυτονομία. Αποφύγετε ωστόσο αγοραπωλησίες ή υπογραφές συμβολαίων μέχρι το τέλος του μήνα. Το διήμερο 4-5/2 πολλοί θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν, καλό θα είναι όμως να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι επιθυμίες σας και τα σχέδιά σας, αρχίζουν να διαφοροποιούνται από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν σε μια νέα φάση εξέλιξης. Έτσι, πολλοί από εσάς θα αποκοπείτε οριστικά από άτομα που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα επιλέξετε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που σας ταιριάζει περισσότερο. Ίσως αναζητήσετε ακόμα φίλους από το παρελθόν και σ’ αυτή την περίπτωση, ο ανάδρομος Ερμής από τις 6 του μήνα, θα διευκολύνει το έργο σας. Ανατροπές αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου είναι πιθανό μια μακροχρόνια φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ευχάριστες εξελίξεις σας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Τα όνειρά σας αρχίζουν να υλοποιούνται και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε μια μακροχρόνια οικονομική ευημερία. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε χρήματα στην βελτίωση του οικιακού σας χώρου ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θέλετε. Φροντίστε όμως να μην ξεπεράσετε τα όρια τουλάχιστον από τις 6 μέχρι τις 13 του μήνα, που ο ανάδρομος Ερμής θα σας ωθήσει σε υπερβολικές δαπάνες. Μια νέα περίοδος ρομαντισμού ξεκινά και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 6 του μήνα και φέρνει αρκετές αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στη φιλοσοφία σας. Έτσι, μέχρι και τις 13, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε υπογραφές εγγράφων που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για την τακτοποίηση ζητημάτων που εκκρεμούν ή χρειάζονται αναθεώρηση. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στο οικιακό σας περιβάλλον ή στον χώρο της εργασίας σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK