Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22-28 Φεβρουαρίου 2014
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ.
Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 23/2 τονίζει την  φιλευσπλαχνία και μας παροτρύνει να ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες, ενώ στις 25 το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει ηθική και υλική ανταμοιβή στις προσπάθειές μας. Ωστόσο, η όψη που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, είναι το τετράγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 26/2. Πρόκειται για μια σημαντική όψη που θα επιφέρει αλλαγές τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις θα κλονίσουν τις ισορροπίες και θα οδηγήσουν σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η όψη αυτή σχηματίστηκε πρώτη φορά στις 21/8 και αποτελεί συνέχεια των γεγονότων που πιθανόν υποβόσκουν από τότε και θα ολοκληρωθεί στις 20/4 που θα αποτελέσει και το τελικό «ξεκαθάρισμα». Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 1/1, 31/3, 2/7 και 3/10 πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Στις 28/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Δίας και Ουρανός στις 26 ενεργοποιούν έντονα τον συναισθηματικό κόσμο και σας προσφέρουν δυνατές γεύσεις στα ερωτικά ζητήματα. Περίεργες συμπτώσεις και απρόσμενες αλλαγές σας αιφνιδιάζουν και σας  ….ζαλίζουν. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στη διάρκεια του επταημέρου αναμένεται να διαφοροποιήσουν το σκηνικό στην αισθηματική ζωή σας. Από την πλευρά σας κρίνεται σκόπιμο να αποδεχτείτε τις εξελίξεις, καθώς προετοιμάζουν τις προϋποθέσεις για την ανοιξιάτικη ανανέωσή σας.  Θα κάνετε επαναστατικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεών σας. Το σύμπαν σας μαθαίνει να ξεχωρίζετε την πραγματική αγάπη από την αγάπη από συνήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τις πλανητικές όψεις της εβδομάδας οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε στη διάρκεια του επταημέρου μια καινούργια «ανατρεπτική» σχέση, ενώ οι «μπερδεμένοι» αναμένεται να δείτε τη σχέση σας με «άλλο μάτι». Θα δοκιμάσετε όλες τις πιθανές λύσεις για μια προσέγγιση και δε θα δυσκολευτείτε σίγουρα να στραφείτε και …προς μία άλλη κατεύθυνση. Οι προσφορές θα είναι πολλές και δελεαστικές. Ποθείτε να μοιραστείτε τα ιδανικά σας και οι σχέσεις σας να αποκτήσουν ποιότητα. Το θέμα «γάμος»  θα σας απασχολήσει αρκετά. Αν αισθάνεστε έτοιμοι, αρχίστε τις ετοιμασίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Βελτίωση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα φέρνουν ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος προκαλούν αναμόχλευση συναισθημάτων και ανασυγκρότηση θέσεων και σκέψεων. Ασφαλώς σας απασχολεί έντονα η καριέρα και η δημιουργία νέων προοπτικών για το μέλλον, όμως φροντίστε να περιφρουρήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν σκέφτεστε να διαπραγματευτείτε, να προβείτε σε συμμαχίες ή ακόμα και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες επιχειρήσεις, προγραμματίστε να το κάνετε από τις 28 του μήνα, όταν ο δικός σας Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Δίας και Ουρανός κάνουν επιτακτική την ανάγκη να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Τα παράπονα των συνεργατών σας τα θεωρείτε υπερβολικά και τις απαιτήσεις τους εγωιστικές. Καιρός να ξεκινήσετε τη βελτίωση του επαγγελματικού τομέα και των οικονομικών σας απολαβών και να αγωνιστείτε περισσότερο για όλα όσα θέλετε και πιστεύετε με την καρδιά σας ότι θα κατακτήσετε. Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου σας δίνουν τις λύσεις που σας στέρησαν οι προηγούμενες, αρκεί να σκεφτείτε, να μεθοδεύσετε και να κινητοποιήσετε τους στόχους σας με πλήρη συνείδηση του κόπου και του χρόνου που απαιτούνται. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η τάση για περαιτέρω βελτίωση της ψυχικής, πνευματικής και της σωματικής σας κατάστασης αλλά και ο έντονος ερωτισμός που φέρνουν ο Δίας με τον Ουρανό ανεβάζουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σε επικίνδυνα επίπεδα. Η ερωτική διάθεση απογειώνεται και κάπου-κάπου ξεπερνάτε τα όρια. Η Αφροδίτη πλουτίζει την ατζέντα σας με νέες κατακτήσεις, ενώ ο Άρης σας γεμίζει με ενέργεια και ζωντάνια αφού αναδεικνύει την ανάγκη για παιχνίδι. Μην προτρέχετε όμως των καταστάσεων και συγκρατείστε νεύρα και ενθουσιασμούς. Οι άλλοι δεν θα συμφωνούν πάντα με τις απόψεις σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η καριέρα και τα επαγγελματικά παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αναφορικά με αναβαθμίσεις, ανανεώσεις και προοπτικές. Τα προσόντα σας είναι ήδη αναγνωρισμένα, ο επαγγελματισμός σας όμως θα φανεί αν δώσετε το βάρος στην ποιότητα και στους κανόνες της καλής συνεργασίας. Μη σας τρομάζουν κάποιες καθυστερήσεις μέχρι τις 28 του μήνα που περατώνεται η ανάδρομη πορεία του δικού σας κυβερνήτη, του Ερμή. Η αρμονική αστρική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας προμηνύει θαυμάσιες αισθηματικές εξελίξεις. Σάς προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τετράγωνο Δία-Ουρανού που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και κορυφώνεται στις 26/2, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει δυσάρεστες εκπλήξεις, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις σχέσεις σας. Το ζητούμενο ωστόσο των πλανητών είναι να σας παροτρύνουν να προχωρήσετε σε αναγκαίες αλλαγές, που μπορεί να είναι επώδυνες, είναι όμως απαραίτητες προκειμένου να έχετε περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον. Το γεγονός ότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 28 του μήνα, αποτελεί ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, αφού με ώριμη σκέψη θα κάνετε επιλογές για τις οποίες θα ανταμειφθείτε ποικιλοτρόπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σας. Ακόμα και το ανατρεπτικό τετράγωνο Δία-Ουρανού που σχηματίζεται στις 26/2, θα σας βγει σε καλό, αφού μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση -ίσως και από το εξωτερικό- υπόσχεται καλύτερες προοπτικές. Ίσως πάλι αποφασίσετε να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα, εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα. Καλό θα είναι ωστόσο, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 28/2 οπότε ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του, ώστε να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο κυβερνήτης σας Δίας διαμορφώνει στις 26/2 τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, γεγονός που συνιστά να προσέχετε περισσότερο τα οικονομικά σας και κυρίως τις οφειλές σας την ερχόμενη εβδομάδα. Ίσως προκύψουν έξοδα στα οποία δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε -και σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην αγνοήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά να επιδιώξετε μια ρύθμιση των χρεών σας. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 28/2 βάζει τέλος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα και σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Αρκετές ανατροπές σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο Δία-Ουρανού στις 26/2 μπορεί να αποτελέσει απειλή για τις σχέσεις σας. Εκείνο που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή είναι η εξασφάλιση της αρμονίας -και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος υπέρμετρες αντιδράσεις και εγωισμούς, ειδικά αν θέλετε να αποφύγετε ρήξεις. Ακόμα κι αν είστε αποφασισμένοι να αποκοπείτε οριστικά από άτομα που πιστεύετε ότι δεν έχουν πια θέση στη ζωή σας, μια καλή συμπεριφορά θα αποδείξει την ανωτερότητά σας. Από τις 28/2 τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 26/2 και προκαλεί σημαντικές ανατροπές στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας. Εσείς οι μαθημένοι στα «χούγια» του δικού σας κυβερνήτη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις αναποδιές προς όφελός σας. Η ευκολία σας να προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα καθώς επίσης και οι «υψηλές» γνωριμίες που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας, σας βοηθούν όχι μόνο να ξεπεράσετε τα εμπόδια αλλά και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη θέση. Εξάλλου, η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 28/2, βάζει τέλος σε αδιέξοδα και εμπόδια.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, με τον Ουρανό στις 26/2 είναι η όψη που κυριαρχεί στον χάρτη αυτής της εβδομάδας. Το φαινόμενο μπορεί να σας δημιουργήσει οικονομικές σκοτούρες και ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση, αν δεν περιορίσετε την έμφυτη τάση σας για σπατάλες. Φροντίστε επίσης να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά καθήκοντά σας, καθώς ο Δίας που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας, το τελευταίο διάστημα σας έχει κάνει λίγο «τεμπέληδες». Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 28/2 θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε αμφιβολίες και διλήμματα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK