<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8-14Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8-14Φεβρουαρίου 2014(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΟΡΙΩΝ.
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, προκαλεί καθυστερήσεις, περιορισμούς αλλά και οικονομικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να έχουν μεγάλη έκταση, καθώς είναι η μοναδική πτολεμαϊκή όψη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα. Οι αυξημένοι φόροι, το ασφαλιστικό και η αδυναμία αποπληρωμής δανείων από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις που δύσκολα θα ελεγχθούν. Η επιστροφή του Ερμή στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 13 του μήνα, θα δώσει την ώθηση για μαζικές κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν μέχρι τις 17/3. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα ευνοηθούν από τη νέα θέση του Ερμή, ενώ τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτές τις μέρες.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11 του μήνα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πού βαδίζετε και να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να κάνετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συναλλαγές με την απαραίτητη προσοχή. Αναπτύξτε ένα καλό σχέδιο και αρχίστε να το εφαρμόζετε μόνο όταν θα είστε απόλυτα σίγουροι. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να γίνουν ήρεμα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Οι ασχολίες και οι δραστηριότητές σας αυτό το διάστημα θα έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα καθώς θα κινείστε μυστικά. Μην παρασύρεστε σε ερωτικές «αταξίες». 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η «κόντρα» Ήλιου-Κρόνου στις 11 του μήνα θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και ρήξεις. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι «αγαπημένα» σας άτομα λειτουργούν εναντίον σας. Στον αισθηματικό τομέα ίσως ήρθε η ώρα να πείτε αντίο σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πια. Άλλωστε, οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει από λάθη του παρελθόντος, σας έχουν ωριμάσει και σας έχουν διδάξει να μην εμπιστεύεστε αβασάνιστα τους άλλους. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο είναι καιρός να ξαναδείτε επαγγελματικά σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που σχηματίζεται στις 11 του μήνα αναμένεται να προκαλέσει ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, στις σχέσεις σας αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον θα υπάρξουν εντάσεις που ίσως σας βάλουν στον πειρασμό να δρομολογήσετε ριζικές αλλαγές. Ωστόσο  καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία και την καλή σας συμπεριφορά. Με το ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μέσα από τυχαίες συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν θα παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η πλανητική κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο στις 11 δείχνει ότι είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε τις κατάλληλες επαφές που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα επαγγελματική πραγματικότητα. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις επιφυλάσσουν εκπλήξεις, καθώς θα συναντήσετε «προκλήσεις» που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σας. Θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο και να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη ένταση τους στόχους σας. Με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο από τις 13 Φεβρουαρίου, τα βήματά σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, κυρίως αν πρόκειται να ασχοληθείτε με χρηματοοικονομικές επενδύσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος, με τον Κρόνο στις 11 του μήνα καθιστά την περίοδο αυτή ξεχωριστή, καθώς σας καλεί να «κλείσετε» εκκρεμότητες. Αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις θα εξελιχθούν και θα διαφοροποιηθούν. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων, έχουν σκοπό να διαμορφώσουν ένα νέο μοντέλο ζωής για σας. Μέχρι να γίνει αυτό, αναμένονται και μικρά διαστήματα εντάσεων, πιέσεων ή ακόμα και εκρήξεων από την πλευρά σας. Η όποια απόφασή σας πάντως θα έχει θετικό αντίκτυπο στην μελλοντική σας πορεία καθώς θα ανοίξει νέες προοπτικές.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά σας που μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία ή στην αποτυχία καθώς με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 11 του μήνα αναμένεται να γίνετε απαιτητικοί. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα σημαντικά ζητήματα και μην αποσπάτε το ενδιαφέρον σας σε ανούσιες καταστάσεις. Αν σας ενοχλούν οι κανόνες και οι περιορισμοί, αποφύγετε να εκφράσετε έντονα τις ενστάσεις σας. Ωστόσο, κρίνεται σκόπιμο αυτό το διάστημα  να είστε «ανοιχτοί» σε καινούριες προτάσεις και να αποδέχεστε τις εξελίξεις με χαρά. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλα γίνονται προς όφελός σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Άρης που βρίσκεται για αρκετό καιρό στο ζώδιό σας, μπορεί κατά καιρούς να δοκιμάζει τις αντοχές σας, αυτή την εβδομάδα όμως, θα αποτελέσει τον πιο ισχυρό σας σύμμαχο. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις φιλικές. Το τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου που σχηματίζεται στις 11 του μήνα, θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε για το αν πρέπει να προχωρήσετε σε μια μόνιμη δέσμευση ή να απομακρυνθείτε οριστικά από σχέσεις που έχουν φθαρεί. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η δυσαρμονική γωνία που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 11 του μήνα, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε μετέωροι λόγω έλλειψης αποφασιστικότητας. Ωστόσο, ο Άρης θα αποτελέσει τον κρυφό άσο στο μανίκι σας. Η οξυδέρκειά σας σε συνδυασμό με κάποιες έξυπνες κινήσεις, θα σας φέρουν σε θέση ισχύος. Σε κάθε περίπτωση, διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα μυστικά σας και τη στρατηγική που σας κάνει άτρωτους απέναντι στις αντιξοότητες. Από τις 13/2 η επιστροφή του Ερμή στον Υδροχόο, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Παρά το γεγονός ότι η ερχόμενη εβδομάδα δεν σας δημιουργεί ιδιαίτερες δυσκολίες, ίσως θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις σας, αφού ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις που θα κλονίσουν σχέσεις που είναι σημαντικές για σας. Το τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11/2, σας πιέζει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για την επίτευξη των στόχων σας, παράλληλα όμως σας δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Έτσι, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη στάση σας και να προσεγγίσετε νέα ενδιαφέροντα που υπόσχονται ακόμα καλύτερες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το ενδιαφέρον σας την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στα οικονομικά σας, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στις 11 του μήνα προκαλούν έξοδα στα οποία με δυσκολία θα αντεπεξέλθετε. Επιπλέον, ίσως είναι καιρός να απαλλαγείτε από συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές που υπόσχονται να ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Αν ωστόσο προτιμάτε να τονώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, τότε φροντίστε να είστε ειλικρινείς και αποφύγετε τους άσκοπους ελιγμούς. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Ήλιος συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιό σας, αυτή τη φορά όμως σας δείχνει και την αρνητική του πλευρά, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στις 11, σας φέρνει αντιμέτωπους με επαγγελματικές ευθύνες που χρειάζονται ισχυρή πειθαρχία και υπομονή. Με λίγη καλή θέληση αλλά και με τη βοήθεια του Άρη που σας στέλνει τις θετικές του ακτίνες, μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 13/2, θα συμβάλει στη βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η ερχόμενη εβδομάδα απαιτεί να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον επαγγελματικό τομέα. Παρόλο που η αισιοδοξία δεν σας λείπει, ίσως θα πρέπει να αξιολογήσετε πιο σωστά τις επιλογές σας και να αποκτήσετε πιο ρεαλιστικές φιλοδοξίες ώστε να είναι εφικτές. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11/2, συνιστά να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας και να καταμερίσετε σωστά το χρόνο σας προκειμένου να είστε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικοί σε ό,τι σας ανατεθεί. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν ηθικά αλλά και οικονομικά.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα