<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1 – 7 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1 – 7 Μαρτίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.
Ο Μάρτιος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Το φαινόμενο αυτό θα μπορούσε να ήταν ιδανικό για νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στο χρόνο, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη από την ίδια μέρα, μπορεί να αποτελέσει απειλή τουλάχιστον για τα σχέδια που δεν έχουν ωριμάσει. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως είναι προτιμότερο να μελετήσουμε σε βάθος τα θέματα που μας απασχολούν και να πειραματιστούμε με διορθωτικές κινήσεις που έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Τα νέα σχέδια καλό θα είναι να «παγώσουν» μέχρι και τις 20/5, οπότε και θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Άρη. Στις 5/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/4. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί και οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τις ατομικές.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η του μήνα βοηθά στην «ανόρθωση» της ψυχολογίας σας, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να σχεδιάσετε, να προγραμματίσετε, να παρουσιάσετε τη δουλειά σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε την εφαρμογή πρωτοβουλιών που θα σας αποδώσουν υλική και η ηθική ικανοποίηση. Με τον δικό σας Άρη σε ανάδρομη πορεία θα αισθανθείτε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των ατόμων που δεν εκτιμούν την προσφορά σας. Η Αφροδίτη αναδεικνύει τη συμβολή των φίλων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η ικανότητά σας να διαισθάνεστε που υπάρχει ευκαιρία, φέρνει επαγγελματική και οικονομική επιτυχία με τη Νέα Σελήνη την πρώτη Μαρτίου. Το φεγγάρι που γεννιέται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει κοντά σας νέους σημαντικούς συμμάχους και δηλώνει την ισχυροποίηση της θέσης σας. Το γεγονός αυτό σημαίνει δύναμη, εξουσία και πολλές ευκαιρίες. Η ανάδρομος Άρης στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στον χώρο της εργασίας σας, θα σας ωθήσει σε υποχωρήσεις. Με την Αφροδίτη όμως στη γωνιά της καριέρας, ακόμη και αν πιεστείτε λίγο, θα βρείτε λύσεις και διεξόδους πολύ σύντομα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον ουρανό της 1ης Μαρτίου δείχνει ότι τουλάχιστον στον τομέα της καριέρας και της εργασίας υπάρχουν θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν και τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα χρειαστεί να αποφασίσετε με ποιούς θα προχωρήσετε σε συμμαχία, ενώ κέρδη αναμένεται να προκύψουν από νέες δραστηριότητες και ταξίδια. Κρατάτε τα σκήπτρα της ζωτικότητας αφού ο Άρης έστω και ανάδρομος σας εμβολιάζει με τεράστια ποσά δύναμης και αντοχής. Το παρουσιαστικό  και η θαυμάσια φυσική σας κατάσταση θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαυμαστών σας.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την πρωτομηνιά έρχεται για να επαναπροσδιορίσει το μοντέλο ζωής που ακολουθείτε στα οικογενειακά, επαγγελματικά, φιλικά, αλλά και τα ερωτικά σας θέματα. Για πολλούς από εσάς ίσως ήρθε η στιγμή να πείτε «φτάνει πια» στις αβεβαιότητες και τις αμφιβολίες και να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Οι προκλητικές συμπεριφορές των ατόμων της οικογένειάς σας είτε αμβλύνονται, είτε -με την ανάδρομη πορεία του Άρη- εσείς δεν τις υπολογίζετε πλέον όσο εκείνοι θα ήθελαν. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θέτετε τις βάσεις για την επαγγελματική και την οικονομική σας καταξίωση.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη την 1η Μαρτίου μπορεί να μη φέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα, σίγουρα όμως θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά και λιγότερο αγχωμένοι από ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εξάλλου ο Άρης της ζωτικότητας, συνεχίζει έστω και ανάδρομος τη διέλευσή του από τον αρμονικό Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουλίου! Από τη θέση αυτή, ο κόκκινος πλανήτης θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Το δημιουργικό μυαλό και οι πολύ καλές δημόσιες σχέσεις που θα αναπτύξετε με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς οδηγούν στην επίτευξη σημαντικών στόχων.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη την πρώτη Μαρτίου είναι θαυμάσια για τον έρωτα και τις κατακτήσεις σας, αλλά και για όλες της υπόλοιπες σχέσεις σας. Η Αφροδίτη που περνά στις 5 του μήνα στον Υδροχόο και την πιο σεξουαλική γωνία του ωροσκοπίου σας φέρνει νέες γνωριμίες, φλερτ, διάθεση για περιπέτειες καθώς και αρκετή σεξουαλική δραστηριότητα τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους. Κατάλληλο διάστημα για να ορίσετε το γάμο ή την επισημοποίηση του δεσμού σας. Ωστόσο με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα των χρημάτων θα χρειαστεί να ξανασχεδιάσετε το οικονομικό πλάνο σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα με τον Δία και τον Πλούτωνα, υπόσχονται θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Όσοι από σας αναζητάτε μια νέα εργασία, θα λάβετε μια καλή πρόταση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Την ίδια μέρα ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας που θα ολοκληρωθεί στις 20/5. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 5/3 μέχρι τις 5/4 πρόκειται να τονώσει την αισθηματική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο μήνας ξεκινά με την Νέα Σελήνη που προοιωνίζει ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική ζωή σας. Με τη θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Πλούτωνα αλλά και του Δία, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και να αποκτήσετε νέα  ενδιαφέροντα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από την 1/3 μέχρι και τις 20/5, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους στόχους σας, παρόλο που δεν θα πρέπει να προβείτε σε αλλαγές αυτό το διάστημα. Από τις 5/3 και για ένα μήνα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορείτε να κάνετε μια ανοιξιάτικη ανανέωση στο σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι, το οικογενειακό σας περιβάλλον και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα σημαντικό όφελος ή θα ολοκληρώσετε μια αγοραπωλησία που θα σας «λύσει» τα χέρια. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη από την 1/3 μέχρι και τις 20/5 κρίνεται απαραίτητο να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5/3 μέχρι και τις 5/4, θα φέρει μια ρομαντική γνωριμία στους αδέσμευτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου, σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας αλλά και με τον Δία, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας ή και να κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Άρη από την 1/3 μέχρι και τις 20/5, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγετε λάθη ή αλλαγές που θα σας ζημιώσουν. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από τις 5/3 μέχρι και τις 5/4, θα ενισχύσει σημαντικά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται την 1η Μαρτίου στον ζώδιο των Ιχθύων και σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις απώλειές σας και να δημιουργήσετε μια νέα βάση, αφού ο Δίας και ο Πλούτωνας αποτελούν τους ισχυρούς σύμμαχούς σας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από την 1/3 μέχρι και τις 20/5 ίσως «ξεθάψει» παλιά όνειρά σας, καλό θα είναι όμως προς το παρόν να αρκεστείτε στη μελέτη των σχεδίων σας και να αφήσετε την υλοποίησή τους για αργότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5/3 μέχρι και τις 5/4 αυξάνει τη γοητεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο την 1η Μαρτίου, σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, καθώς δέχεται τις θετικές ακτίνες του Δία και του Πλούτωνα. Εκεί που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο είναι στα οικονομικά σας, αφού την ίδια μέρα και μέχρι τις 20/5 η ανάδρομη πορεία του Άρη, είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές και όχι για να δημιουργήσετε νέες «πληγές». Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο από τις 5/3 μέχρι τις 5/4 σας χαρίζει την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα