<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 15 – 21 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 15 – 21 Μαρτίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Δεν σας αρέσει να είστε μόνοι σας και έχετε έντονη ανάγκη να συνυπάρχετε με κάποιον άλλο. Παρόλο που δείχνετε εξωτερικά αυθόρμητοι και τολμηροί, βαθειά μέσα σας είστε αρκετά ρομαντικοί και λαχταράτε να συναντήσετε τον ιδανικό για σάς σύντροφο. Χρειάζεστε μια σχέση αρμονική, και ήρεμη. Θέλετε να σας λατρεύουν και να νιώθετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Όσο «άτακτοι» είστε στην νεαρή σας ηλικία, τόσο συνετοί γίνεστε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε ένα ταίρι. Θα πρέπει να προσέξετε την αφοπλιστική σας ειλικρίνεια και να γίνετε πιο ευέλικτοι, προκειμένου να πετύχετε στο γάμο σας. Επίσης η έντονη παραδοσιακή ανεξαρτησία σας, δεν σας επιτρέπει να «μοιράζεστε» πράγματα, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μάθετε μέσα στη συμβίωση. Συνήθως προσελκύετε έναν «διπλωμάτη» σύντροφο που δεν θα σας κοντράρει ευθέως, αλλά θα χρησιμοποιεί «άλλα κόλπα» για  να σας «κερδίσει».

 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στις 16/3 στην Παρθένο για να διασφαλίσετε όλα όσα έχετε καταφέρει στον εργασιακό χώρο σας. Αυτή την περίοδο η διπλωματία και η επικοινωνιακή δεινότητα θα είναι τα «δυνατά» σημεία σας. Η αίσθηση ανάγκης για ψυχική και υλική ασφάλεια θα αποτελέσει το γνώμονα για την τελική μορφή που θα δώσετε στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 18 είναι φυσικό να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες ή ακόμη και φόβοι για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής, που «εξαφανίζονται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20/3.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με ανανεωμένες τις ψυχικές και τις φυσικές σας δυνάμεις, βελτιώνετε δυναμικά τις συνθήκες της ζωής σας, αναθερμαίνετε τις σχέσεις σας και σταθεροποιείτε τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και το χώρο της χαράς και της δημιουργίας  μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη για τα αισθηματικά σας ή ένα σημαντικό δώρο που θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Πάντως, σε γενικές γραμμές, η καριέρα σας μπαίνει σε μια πιο γόνιμη περίοδο με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 18 και του Ήλιου στον Κριό στις 20/3.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Πανσέληνο στις 16/3 θα είστε υπέρμετρα ευαίσθητοι και οποιαδήποτε κατάσταση θα λαμβάνει δυσανάλογα μεγάλες προς την πραγματική αξία της διαστάσεις. Εκμεταλλευθείτε ωστόσο αυτό το διάστημα για να ορίσετε ένα πρόγραμμα χαλάρωσης και να εντείνετε τις προσπάθειές σας για μια πιο υγιεινή ζωή. Με τον Άρη θετικά «πλασαρισμένο» στο φιλικό Ζυγό είναι η κατάλληλη περίοδος για τη φροντίδα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού εαυτού σας. Ο μήνας του Κριού που ξεκινά στις 20 Μαρτίου φαίνεται ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για την καλύτερη εξέλιξη των υποθέσεων που σας απασχολούν.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στις 16 Μαρτίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σε αρμονία με τον Ήλιο σας, δημιουργεί τάσεις αμφιταλάντευσης, αμφισβήτησης και ανακύκλωσης στα ζητήματα της επικοινωνίας με τους άλλους. Έτσι, όποια θέματα ήταν ακαθόριστα ή υπήρχαν στη φαντασία σας χωρίς έμπρακτες αποδείξεις, τώρα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Το γεγονός αυτό σας βοηθά να χαράξετε την πορεία σας με πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 18/3 πολλοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου ξεκινάτε τώρα μια δημιουργική ενασχόληση, ένα hobby που θα μπορούσε να αποφέρει ανέλπιστα κέρδη.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο τομέας της υλικής ασφάλειας δέχεται τη θετική επιρροή της Πανσελήνου στις 16 του μήνα. Εάν μάλιστα τα οικονομικά σας είναι σε συνάρτηση με εταιρείες και φιλικές συνεργασίες, όλα δείχνουν ότι από εδώ κι εμπρός μπορείτε να περιμένετε απρόβλεπτα θετικές εξελίξεις. Η περίοδος αυτή ουσιαστικά προσθέτει ένα σημαντικό ποσοστό ασφάλειας και μονιμότητας σε οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρούσατε ανατρέψιμο ή προσωρινό. Ο Ερμής από τις 20 βελτιώνει τα οικονομικά σας, ενώ ο Ήλιος στον Κριό από τις 20 είναι πολύ βοηθητικός για τις σχέσεις και την εξέλιξη της αισθηματικής ζωής σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σας στις 16/3, ίσως φέρει ανακατατάξεις στις εργασιακές συνθήκες ή μια επιπλέον δραστηριότητα που πιθανό να «επισκιάσει» τις ήδη υπάρχουσες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και πολλές ευκαιρίες που αναμένεται να γίνουν πιο συγκεκριμένες μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα. Με τον δικό σας Ερμή στο χώρο στων σχέσεών σας από τις 18/3 και μέχρι τις 7/4 οι αδέσμευτοι, έχετε το νου σας στον χώρο της εργασίας σας και των φιλικών συναναστροφών. Ο Ήλιος στον Κριό από τις 20 βοηθά τα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος στις 16/3 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σας και να προχωρήσετε σε τυχόν διορθωτικές κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Από τις 18/3 και μέχρι τις 7/4, η διέλευση του Ερμή από τους Ιχθύς θα δώσει μια νέα χροιά στην καθημερινότητά σας και θα συμβάλει στην διαμόρφωση ενός αρμονικού κλίματος στον χώρο της εργασίας. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για μια νέα σχέση στους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Έντονη κοινωνικότητα σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16 του μήνα, σας βοηθάει να δικτυωθείτε και να συμμετάσχετε ενεργά σε συλλογικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στις 18/3 ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7/4, γεγονός που θα τονώσει την αισθηματική ζωή σας, θα φέρει νέες γνωριμίες σε όσους από εσάς είστε ελεύθεροι και επιπλέον θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας. Η άνοιξη σας βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους να διεκδικήσετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας υπόσχεται η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στις 16/3 πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου, επιβάλλεται να εργαστείτε σκληρά και συστηματικά ώστε να απολαύσετε την επιτυχία. Παράλληλα, η διέλευση του Ερμή από τους Ιχθύς από τις 18/3 μέχρι και τις 7/4 σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από τις 20/3 αναγγέλλει τον ερχομό της άνοιξης και υπόσχεται να τονώσει την ερωτική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16/3 στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σας, αφού συν τοις άλλοις σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται και τη ζωή σας να αποκτά νέες προοπτικές. Ο Ερμής θα σας κάνει ακόμα πιο εύστροφους από τις 18/3 μέχρι και τις 7/4, με αποτέλεσμα να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες αλλά και να κάνετε μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Μετά τις 20/3 αφιερώστε χρόνο και στην οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 16/3, ρίχνει φως σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν διατηρείτε μυστικά ή ασχολείστε με κρυφές δραστηριότητες, καλό θα είναι να τις αποκαλύψετε μόνοι σας ώστε να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Εξάλλου, ο Ερμής από τις 18/3 μέχρι και τις 7/4 θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κλείσετε αρκετές τρύπες. Ο ερχομός της άνοιξης από τις 20/3 σας κάνει πιο εξωστρεφείς και σας επιφυλάσσει νέες γνωριμίες, προκλήσεις, ταξίδια ή και θυελλώδεις έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος στις 16/3 διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο της Παρθένου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα καλλιεργήσετε μια νέα αίσθηση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν παραμένετε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας θα αποκτήσει γρήγορα σοβαρές προοπτικές. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από 18/3 μέχρι 7/4 θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευφράδεια και γοητεία, γεγονός που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε σοφά όλες τις υποθέσεις σας. Βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας από τις 20/3.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα