<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22 – 28 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22 – 28 Μαρτίου 2014
 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Ο Ερμής πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς είναι ο μοναδικός πλανήτης που σχηματίζει όψεις. Στις 22/3 η σύζευξη που διαμορφώνει με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση, αφού ο Ποσειδώνας βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο των Ιχθύων ενώ ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Έτσι, η λογική θα παραχωρήσει τη θέση της στην διαίσθηση και τη φαντασία και το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα καθοδηγεί τις πράξεις μας. Ωστόσο, το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες (26 και 28/3) ο Ερμής σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα, αποτελεί έναν καλό οιωνό που θα μας προστατέψει από παράλογες ενέργειες και παράλληλα θα φέρει καλές ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καθώς ο Ερμής συνεχίζει τη διέλευσή του από τους Ιχθύς και τον τομέα του «παρασκηνίου», στις 22 του μήνα συναντά τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δεν αποκλείεται να «ξεθάψει» παλιά επαγγελματικά ζητήματα ή να σας αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα ενός συνεργάτη. Θα έχετε πάντως δυνατότητες ελιγμού και επιλογών, εάν μπορέσετε να «μαντέψετε» το αποτέλεσμα πριν σας προλάβουν τα γεγονότα και πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Από τις 26 οι αρμονικές όψεις του Ερμή επηρεάζουν θετικά τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, και σας ωθούν να ανασυνταχτείτε για να τις προωθήσετε με δυναμικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 22 μπορεί να σας βάζει «δύσκολα», από την άλλη όμως, σας δίνει το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσετε τον αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Από τις 26 του μήνα, καθώς κάνετε τα πρώτα βήματα που αποσκοπούν στην ουσιαστική βελτίωση της ζωής σας. Η έννοια της αλλαγής, είτε από δική σας επιλογή είτε από τις συγκυρίες που δρομολογούνται άμεσα και με ξαφνικό τρόπο, αναδεικνύει τους τομείς της ομαδικής εργασίας, τις φιλικές σχέσεις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αρκετή κινητικότητα προβλέπεται στα επαγγελματικά σας, καθώς ο Ερμής στους Ιχθύς και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας φωτίζει τα κακώς κείμενα στην καριέρα. Αλλαγές συνθηκών που δημιουργούν ανησυχίες για την απώλεια κεκτημένων στην εργασία σας δεν θα λείψουν γύρω στις 22 του μήνα με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα. Μέσα από διαφωνίες ως προς τον τρόπο που λειτουργείτε στη δουλειά σας, θα αναγκαστείτε να υποχωρήσετε ή να αναθεωρήσετε τις επιλογές σας. Μάλιστα θα δείτε θετικά αποτελέσματα από τις 26 Μαρτίου καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Δία και τον Πλούτωνα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθύς δείχνει το πιο γλυκό του «πρόσωπο» και  είναι φυσικό, να νιώθετε μια εσωτερική ασφάλεια που προέρχεται από το αίσθημα γαλήνης για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαστε συνεχώς ήρεμοι, μιας και ο Άρης «βγάζει απωθημένα», που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκδηλώσεις που ξεπερνούν τα όριά σας! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κρατάτε τιμόνι και να αποφεύγετε την κατάχρηση αλκοόλ. Από τις 26 του μήνα το σύμπαν σας ωθεί να ξεπεράσετε εμπόδια και να εκφράσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η περίοδος αυτή σάς βρίσκει αρκετά απασχολημένους με πολλές και ταυτόχρονες δραστηριότητες, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να σας κουράσει σωματικά και ψυχικά, γύρω στις 22 του μήνα με τη συνεύρεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη προσέξτε να μη σας ξεγελάσουν και σας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια.  Κρίνεται σκόπιμο να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερες ώρες ξεκούρασης, κάτι που τη συγκεκριμένη περίοδο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα, καθώς ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από ηρεμία, για να «φορτίσει τις μπαταρίες του». Καλύτερες ημέρες ξημερώνουν από τις 26 Μαρτίου.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δικός σας Ερμής συναντά τον «απατηλό» Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε μια ζωδιακή θέση «ντελικάτη» για το ζώδιό σας, που σχετίζεται με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Όλα δείχνουν ότι θα αναγκαστείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, που εμφανίζονται στους παραπάνω τομείς. Δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές έντασης κοντά στις 22 του μήνα. Το κλίμα σταδιακά αποφορτίζεται από τις 26/3 με τις θετικές όψεις του Ερμή ενώ και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που τονώνει το ηθικό σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ερμής πρωτοστατεί στο πλανητικό σκηνικό την ερχόμενη εβδομάδα και σας επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας. Στις 22/3 οι αυξημένες υποχρεώσεις ίσως σας προκαλέσουν σύγχυση και ανασφάλεια, με την βοήθεια όμως του Δία και του Πλούτωνα (στις 26 και 28/3) θα διαπιστώσετε ότι η αξία σας παραμένει σταθερή και οι κόποι σας ανταμείβονται τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Το επταήμερο που ακολουθεί, προσφέρεται επίσης για αλλαγές στην καθημερινότητά σας αλλά και στην εμφάνισή σας. Η ενασχόληση με μια νέα δραστηριότητα ή και ένα σπορ θα έχει θεραπευτικές επιρροές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος Ερμή -Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 22/3, θα φέρει σε πολλούς από εσάς ένα άτομο ή ένα γεγονός που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σας και θα αλλάξει την πορεία σας. Αν επιθυμείτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και τη μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Οι θετικές όψεις που διαμορφώνουν ο Δίας και ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή στις 26 και 28 αντίστοιχα, ευνοούν τα οικονομικά σας και σας βοηθούν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 22/3 πρόκειται να σας δημιουργήσει παροδική αναστάτωση στον οικογενειακό τομέα και καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και διενέξεις που θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Αντίθετα, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά, χάρη στις θετικές όψεις που θα σχηματίσει Ερμής με τον Δία και τον Πλούτωνα στις 26 και 28 αντίστοιχα και θα σας βοηθήσουν είτε να βρείτε νέες πηγές εσόδων, είτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη μέσα από την εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων σας. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείτε να «αναστήσετε» μια σχέση που έχει κλονιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο τρόπος που επικοινωνείτε και συναναστρέφεστε με τους γύρω σας, πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 22/3 θα ενισχύσει την διαίσθησή σας και θα σας βοηθήσει να «μαντεύετε» τις προθέσεις των άλλων και να «εκμεταλλεύεστε» τα γεγονότα προς όφελός σας. Το γεγονός αυτό θα έχει θετική επιρροή όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή καθώς θα μπορέσετε να φέρετε το σύντροφό σας στα μέτρα σας ή να προσελκύσετε ένα άτομο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 22/3, θα σας δημιουργήσει την επιθυμία για σπατάλες που θα επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, αν εντείνετε τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, τις επόμενες ημέρες θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη που θα επαναφέρουν την ισορροπία. Μπορείτε ακόμα να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες, αρκεί φυσικά να μη χάσετε την αίσθηση του μέτρου. Όσοι από σας ψάχνετε μια καλύτερη δουλειά, θα καταφέρετε να τη βρείτε αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ερμής κρατάει τα σκήπτρα στο πλανητικό σκηνικό την ερχόμενη εβδομάδα, σχηματίζοντας σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στις 22/3, τρίγωνο με τον Δία στις 26 και εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 28. Οι όψεις αυτές είναι ιδιαίτερα θετικές για το ζώδιό σας, καθώς θα επηρεάσουν θετικά τόσο την καριέρα σας όσο και την προσωπική ζωή σας. Έτσι, αν επιδιώκετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση, μπορείτε τώρα να την διεκδικήσετε με επιτυχία. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, μια μακρόχρονη σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί ενώ μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα