<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2014

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ. Στις 29/3 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη, γεγονός που συμβάλλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί. Παράλληλα όμως το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Κρόνο προμηνύει οικονομικά προβλήματα. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 30 Μαρτίου και σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και ταυ-τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια αρκετά δυσάρεστη επιρροή που σηματοδοτεί σοβαρά προβλήματα και νέες αποφάσεις που θα πυροδοτήσουν σοβαρές εντάσεις. Η επαναστατική φύση του Ουρανού είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει νέα κινήματα ή ακόμα και τρομοκρατικές οργανώσεις που θα εξεγερθούν ενάντια στο κατεστημένο. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 3/4 θα αποκαταστήσει την ισορροπία ίσως και με κάποιες παραχωρήσεις εκ μέρους των ισχυρών. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι γύρω στις 31/3 , 2/7,  3/10 και 1/1,  επηρεάζονται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Είστε οι «πρωταγωνιστές» της Νέας Σελήνης στις 30 Μαρτίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Στη διάρκεια «δράσης» του φαινομένου, η οποία επεκτείνεται δεκαπέντε ημέρες μετά την εκδήλωσή του, είναι σκόπιμο να είστε προσεκτικοί στο σύνολο των ενεργειών σας. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σας και διαφυλάξτε τις σημαντικές σχέσεις σας από αντιθέσεις και διαφορές. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα σχετίζονται με τα γενικότερα γεγονότα της περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Καθώς το φαινόμενο της Νέας Σελήνης στις 30 Μαρτίου φωτίζει τη «σκιά» του ωροσκοπίου σας και τον δωδέκατο ηλιακό οίκο σας, «ενεργοποιεί» τον τομέα του υποσυνείδητου. Συχνά θα νιώθετε μια «αόρατη απειλή» ή μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που θα οφείλεται στην αγωνία για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η ίδια η Νέα Σελήνη πάντως θα μπορούσε να αποκαλύψει κρυφούς εχθρούς στον επαγγελματικό χώρο, ώστε νε γνωρίζετε με ποιους έχετε να κάνετε. Τα γεγονότα απαιτούν ψύχραιμη αντιμετώπιση, καθώς θα αποτελέσουν την αιτία ή την αφορμή για δραστικές αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ουδέτερη αποδεικνύεται για εσάς η ουράνια θέση της Νέας Σελήνης στις 30 Μαρτίου καθώς σχηματίζεται στο αρμονικό ζώδιο του Κριού. Ο τομέας εκείνος που χρήζει της προσοχής σας είναι οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Ρίξτε τους τόνους σε τυχόν αντιπαραθέσεις με τους φίλους σας για να αποφύγετε τη δημιουργία παρεξηγήσεων. Μη μπλέκετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και κρατείστε ουδετερότητα. Φροντίστε να αναβάλλετε για λίγο αργότερα συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πάσης φύσεως. Από τις 3/4 με το τρίγωνο του δικού σας Ερμή με τον Κρόνο, το κλίμα βελτιώνεται. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ανήκετε στους άμεσους αποδέκτες της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Το φαινόμενο έχει άμεση και καταλυτική επιρροή στον τομέα της καριέρας σας και των συνεργατών σας. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να υποχωρήσετε, ωστόσο αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνετε, όταν οι καταστάσεις το επιβάλλουν. Βρείτε μέσες λύσεις που μπορεί να μη σας ικανοποιούν, κρίνονται όμως αναγκαίες. Με το Δία στο ζώδιό σας το διάστημα είναι κατάλληλο για να πραγματοποιηθούν οι ευσεβείς προσδοκίες σας μέσα σε λογικά πλαίσια, αποφύγετε ωστόσο τις υπερβολές.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Μέσα σε μια περίοδο που «βράζει» στο καμίνι των γεγονότων, ανήκετε σε εκείνους που δέχονται το μεγαλύτερο ποσοστό της εύνοιας, καθώς η Νέα Σελήνη στις 30 Μαρτίου δεν σας επηρεάζει αρνητικά. Αντίθετα, μάλιστα, το νεογέννητο φεγγάρι εγκαινιάζει μια περίοδο όπου νέες σχέσεις και συνεργασίες διαφοροποιούν θετικά το κλίμα της καθημερινότητας. Τους θετικούς κραδασμούς του σύμπαντος θα τους νιώσετε στους τομείς των αισθηματικών αλλά και της εργασίας σας. Η περίοδος αυτή ωστόσο απαιτεί συνετό χειρισμό των υποθέσεων, λήψη αποφάσεων μετά από πολύ σκέψη, ίσως ακόμη και αποφυγή ανάληψης ευθυνών που δεν σας ανήκουν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στις 30 Μαρτίου  φέρνει αλλαγές στον ερωτικό τομέα και στα οικονομικά σας που αναμένεται να είναι βαθιές αλλά και ουσιαστικές. Στην πραγματικότητα, βασικός υπαίτιος για τις αναστατώσεις μπορεί να μην είναι η ίδια η Νέα Σελήνη, αλλά η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον τομέα των κεκτημένων που σας ωθεί να μη «σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας». Καλό θα είναι να περιορίσετε έπαρση και νεύρα και να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Η καταναλωτική μανία κα το shopping therapy θα αποδειχθούν κακοί σύμβουλοι για το πορτοφόλι και τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μεγάλες αλλαγές σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30/3. Φαίνεται ότι βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο κατά την οποία, καλείστε να αποτινάξετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί και να κάνετε μια νέα αρχή είτε στην προσωπική ζωή σας είτε στα επαγγελματικά σας. Η συμμετοχή του Ουρανού στο καινούργιο φεγγάρι, δεν επιτρέπει πισωγυρίσματα σε παλιές καταστάσεις, ενώ σας προσφέρει την ευκαιρία να βγείτε από αδιέξοδα και να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα. Ένας νέος έρωτας που θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας στηρίξει, θα εμφανιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη στις 30 Μαρτίου ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας και σας καλεί να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Ουρανός σε στενή σύνοδο με το καινούργιο φεγγάρι, θα σας φέρει αξιόλογες ευκαιρίες και θα σας ανοίξει δρόμους που υπόσχονται να απογειώσουν την καριέρα σας. Καλό θα είναι ωστόσο, προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις, να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για να κάνετε ένα τσεκ απ ή για να ξεκινήσετε μια διατροφή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κιλά και τοξίνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου στο ευνοϊκό ζώδιο του Κριού, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να ενδώσετε σε απολαύσεις που έχετε στερηθεί. Φροντίστε όμως να αποφύγετε υπερβολικές σπατάλες που θα σας ζημιώσουν. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, καθώς τώρα μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας ή -αν είστε ελεύθεροι- να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία που θα σας συναρπάσει. Στον φιλικό τομέα, πρέπει να κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα ώστε να είστε σίγουροι ότι περιβάλλεστε από άτομα που σας νοιάζονται πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι δυσαρμονικές γωνίες που σχηματίζει η Νέα Σελήνη στις 30/3 με τον Δία και τον Πλούτωνα, πρόκειται να αναστατώσουν τη ζωή σας το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να προβείτε στην οριστική διάλυση σχέσεων ή συνεργασιών που δεν εξελίσσονται όπως πρέπει. Οι αλλαγές θα επεκταθούν και στον οικογενειακό τομέα, όπου μπορεί να αναζητήσετε ένα νέο τόπο διαμονής ή να ξεκαθαρίσετε τα περιουσιακά στοιχεία. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ο ανάδρομος Άρης δεν επιτρέπει αλλαγές αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλό είναι να περιοριστείτε σε εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 30 Μαρτίου εγκαινιάζει μια δραστήρια περίοδο κατά την οποία οι συναντήσεις, τα τηλεφωνήματα, οι μετακινήσεις και οι επαφές σας θα αυξηθούν κατακόρυφα. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 3/4 σας επιφυλάσσει σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, αν σκέφτεστε να αφήσετε μια δουλειά που σας εξασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα προς χάριν του εύκολου κέρδους, καλά θα κάνετε να το σκεφτείτε δυο φορές.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη στις 30 Μαρτίου διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Με τη στενή σύνοδο του Ουρανού ίσως καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με το διαδίκτυο, τους υπολογιστές ή με ένα πρωτοποριακό θέμα. Ωστόσο, λόγω του ότι με τις δυσαρμονικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε κάτω από πίεση, είναι καλύτερα να  επιδιώξετε την ανεξαρτησία. Αποφύγετε επίσης περιττά έξοδα που θα φέρουν σκοτούρες και προβλήματα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα