Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8 – 14 Μαρτίου 2014


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.  Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Μαρτίου, πρόκειται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις όσο και σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και υπομονή. Προβλήματα θα υπάρξουν επίσης σε οικονομικά θέματα που πιθανόν να επηρεάσουν μια μικρή ή μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες στις 13 και 14 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ο Ερμής τρίγωνο με τον Άρη, γεγονός που μας επιτρέπει να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να χειριστούμε προς όφελός μας καίρια ζητήματα. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού ακόμα και στην ανάδρομη πορεία του, θα βοηθήσει να βελτιωθούν σχέσεις που έχουν κλονιστεί  και θα δημιουργήσει μια καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια.  Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή την όψη.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία την ένταση του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου στις 11/3 στα οικονομικά σας, συνεχίζετε προγραμματίζοντας τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Τα τρίγωνα Ήλιου-Κρόνου και Ερμή-Άρη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού προβλέπεται να επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να σας ωθήσουν ή να σας αναγκάσουν να αναδιοργανωθείτε και να ακολουθήσετε μία νέα στρατηγική τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην εργασία σας. Αν θέλετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σε συναισθηματικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να ενεργήσετε με διπλωματία και διαλλακτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θα είναι λίγο δύσκολο γύρω στις 11/3 να ελέγξετε τα συναισθήματα σας καθώς το τετράγωνο Ερμή- Κρόνου δεν …σας αφήνει σε ησυχία. Θα χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Στη συνέχεια ωστόσο, με την απόλυτη συγκατάθεσή σας ξεκινούν σημαντικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις που αφορούν τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική ζωή σας. Οι ευνοϊκές όψεις Ήλιου-Κρόνου και Ερμή-Άρη στις 13 και 14/3 αντίστοιχα δείχνουν ότι εξακολουθείτε να έχετε το προβάδισμα και ότι σημαντικοί σύμμαχοι επιστρέφουν κοντά σας, γνωρίζοντας ότι συνήθως λειτουργείτε δίχως εμπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο δικός σας Ερμής με τον Κρόνο στις 11/3  αναμοχλεύει ζητήματα και δεδομένα καθώς αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στον τομέα της εργασίας που θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις σχετικά με συνεργάτες. Το διήμερο 13-14/3  σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας έχουν ταλανίσει εδώ και καιρό. Τώρα θα ασχοληθείτε με τις ευκαιρίες μιας ουσιαστικής δέσμευσης που προτείνει ο Κρόνος,  όσο και με τις επιπτώσεις της ελευθερίας κινήσεων που επιτάσσει ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 11/3 σας καλεί να αποδείξετε πόσο  αντέχετε στους πειρασμούς ή πόσο ακίνδυνοι είναι αυτοί για εσάς. Επίσης, φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν σε νομικές υποθέσεις ή κληρονομικά θέματα και κάντε τις απαραίτητες διευθετήσεις που θα σας απαλλάξουν από χρέη που χρονίζουν. Στις 13-14/2 θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού με τα τρίγωνα Ήλιου-Κρόνου και Ερμή-Άρη η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σας απογειώνονται. Το πλανητικό σκηνικό θα σας προτρέψει να κάνετε εποικοδομητικές αλλά και καταλυτικές ανακατατάξεις στον ερωτικό τομέα αλλά και στα οικονομικά σας.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Γύρω στις 11 Μαρτίου το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου εντείνει την ασυνεννοησία με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ενώ νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εισπράξετε αγάπη χωρίς να θέσετε σαφή όρια. Είναι σκόπιμο να προστατέψετε τον εαυτό σας από την υπερκατανάλωση των δυνάμεων σας, επιστρατεύοντας ακόμα και κάποια κατά συνθήκη ψεύδη όταν οι οικείοι γίνονται φορτικοί. Αντίθετα, το διήμερο 13-14 που φιλοξενεί τα τρίγωνα Ήλιου-Κρόνου και Ερμή-Άρη σας καθιστά περισσότερο οξυδερκείς, ευέλικτους και προσαρμόσιμους, Θα χειριστείτε επιδέξια τις καταστάσεις, ενώ οι θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά θα σας ωθήσουν να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας.    

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η σωστή αξιολόγηση ανθρώπων και η απομάκρυνση από πρόσωπα που θέλουν να σας επιβληθούν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στις 11 του μήνα με το τετράγωνο ανάμεσα στο δικό σας Ερμή και τον Κρόνο. Στις 13 και στις 14 του μήνα ωστόσο οι πλανήτες αναμένεται να συμβάλλουν θετικά στη διαμόρφωση των γεγονότων και των καταστάσεων. Το αστρικό μενού θα έχει μία γλυκιά γεύση αφού θα παρέχει τις εγγυήσεις που επιθυμείτε, παράλληλα με αλλαγές  που εκπλήσσουν ευχάριστα ακόμα και εσάς που δεν είστε συνηθισμένοι σε ….καινοτομίες.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 11/3, μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε σπατάλες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, καθώς επίσης και προστριβές με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ωστόσο από τις 13, οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και με τον Κρόνο και ο Ερμής με τον Άρη, σας βοηθούν να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε αισθητά πολλούς  τομείς της ζωής σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία προς το τέλος της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν επταήμερο περισυλλογής, αφού ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 11/3 και σας παροτρύνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Παρά την πίεση που θα νιώσετε, ήδη από τις 13 θα διαπιστώσετε ότι βαδίζετε σε ένα καλύτερο μονοπάτι και ότι η αποστασιοποίησή σας από κάποια γεγονότα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Με οδηγό την διαίσθησή σας θα πετύχετε θαύματα, θα εξασφαλίσετε μια σημαντική θέση στα επαγγελματικά σας και θα βάλετε πιο υγιείς βάσεις στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διαχειριστείτε αυτή την εβδομάδα, γεγονός που απαιτεί οργάνωση, μέθοδο και πειθαρχία. Οι πιθανότητες της επιτυχίας είναι περισσότερες από ό,τι φαντάζεστε και αν καταφέρετε να καταπολεμήσετε την ανασφάλειά σας, θα διαπιστώσετε ότι όλες οι υποθέσεις σας εξελίσσονται θετικά. Το επικοινωνιακό χάρισμά σας που είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτό το διάστημα καθώς και μια σημαντική βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον σας, θα σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους. Στο τέλος της εβδομάδας, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον αισθηματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 11/3 και τρίγωνο με τον Ήλιο στις 13, δυο αντικρουόμενες όψεις που μπορεί να προκαλέσουν υλικές απώλειες, παράλληλα όμως θα σας δώσουν την ευκαιρία να «ρεφάρετε» κάνοντας κάποιες προσωπικές «θυσίες». Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε προς τους φίλους σας καθώς φαίνεται να έχετε λανθασμένες εκτιμήσεις –θετικές ή αρνητικές- για ορισμένα άτομα και υπάρχει κίνδυνος να κάψετε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 14 υπόσχεται μια λαμπρή άνοδο στα επαγγελματικά σας καθώς και βελτίωση των αποδοχών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα επαγγελματικά σας, αφού τα σκαμπανεβάσματα δεν σταματούν και πάνω που νομίζετε ότι μπαίνει μια τάξη, τα προβλήματα εμφανίζονται ξανά. Στις 11/3 μπορεί να νιώσετε ότι έχει φτάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι, γεγονός που θα σας ωθήσει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Αν το εξωτερικό σας φαίνεται σαν μια καλή επιλογή, εξετάστε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την οριστική απόφασή σας. Ο Άρης παρόλο που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, στις 14 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και ευνοεί μια νέα πορεία, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει το έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Κρόνος αποτελεί τον οδηγό σας αυτή την εβδομάδα, αφού από την ευνοϊκή θέση του Σκορπιού, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 11 και τρίγωνο με τον Ήλιο στις 13. Οι όψεις αυτές θα αποτελέσουν το έναυσμα για να σκεφτείτε πιο ώριμα τα σχέδιά σας, να αγωνιστείτε και να υλοποιήσετε -έστω και με δυσκολία- τους στόχους σας. Καλό θα είναι ωστόσο να κινηθείτε «παρασκηνιακά» και να αποφύγετε «εκμυστηρεύσεις» σε πρόσωπα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 14, είναι κατάλληλο για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK