<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Πανσέληνος στην Παρθένο

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Πανσέληνος στην Παρθένο

Στις 16 Μαρτίου και ώρα 19.08 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Πρόκειται για ένα φωτεινό φεγγάρι που μας παροτρύνει να ασχοληθούμε περισσότερο με την οργάνωση και την πειθαρχία, να αναδείξουμε τις επαγγελματικές μας ικανότητες και να ασχοληθούμε με την προσωπική μας υγεία και υγιεινή. Η αναζήτηση της λεπτομέρειας σε κάθε μας δραστηριότητα, θα γίνει πιο επιτακτική καθώς θα αποτελέσει την διαφορά που θα οδηγήσει στην πρόοδο. Η Πανσέληνος, δεν σχηματίζει αρνητικές πτολεμαϊκές γωνίες, όμως η χιαστί με τον Ερμή, απαιτεί να προηγηθεί η λογική πριν από κάθε μας ενέργεια. Ο ανάδρομος Κρόνος που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη, μας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, μπορεί όμως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες αφού βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, θα ωφεληθούν περισσότερο από την επιρροή αυτής της Πανσελήνου, ενώ οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.


Κριός
Φίλε Κριέ, στις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες και τα καθήκοντά σου, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος. Δεν αποκλείεται ακόμα να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί και να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου. Η θετική όψη του Κρόνου με την Πανσέληνο, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αν και θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες γι’ αυτό. Τέλος, το διάστημα αυτό προσφέρεται για να απαλλαγείς από κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή η ανθυγιεινή διατροφή.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος στις 16 Μαρτίου, διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις ένα δημιουργικό έργο ή κάποιες αισθητικές αλλαγές που κάνεις μέσα στον χώρο του σπιτιού σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει περισσότερο, καθώς νιώθεις έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επισημοποίησή της ή και την διάλυσή της αν πιστεύεις ότι έχει κλείσει τον κύκλο της. Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, θα σε οδηγήσει σε ένα επιπόλαιο φλερτ, που όμως στην πορεία θα εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση. Τέλος, η θετική γωνία που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον ανάδρομο Κρόνο, ίσως σημάνει την επανασύνδεση με μια σχέση που δεν έχει βγει από την καρδιά σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα της σπιτιού και της οικογένειας, που θα είναι και οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, ίσως ολοκληρώσεις μια ανακαίνιση, οριστικοποιήσεις μια αγοραπωλησία, ή εγκαταλείψεις την πατρική σου οικογένεια, προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθείς. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να βεβαιωθείς ότι οι ενέργειες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, είναι πραγματικά απαραίτητες στη ζωή σου.
Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην εργασία σου, που θα σε αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα, ή ακόμα και να αναζητήσεις έναν νέο τόπο διαμονής. Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να διστάσεις, αφού η θετική γωνία του Κρόνου εγγυάται θετικές εξελίξεις.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 16 Μαρτίου, τονίζει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και σου δίνει την ευκαιρία να γεφυρώσεις διαφορές με το σύντροφό σου ή με άλλα οικεία σου πρόσωπα. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν πολλά γεγονότα και εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να βάλεις μια νέα τάξη στη ζωή σου, αρκεί βέβαια να τα χειριστείς με ψυχραιμία και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείς να κάνεις μια σημαντική συμφωνία που θα αυξήσει μελλοντικά τα εισοδήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρεις να «απαλλαγείς» από ένα περιουσιακό στοιχείο που σου είναι άχρηστο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη και διαμορφώνει την Πανσέληνο στις 16 Μαρτίου. Το φαινόμενο ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου και στην καλύτερη περίπτωση σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μια οικονομική ρύθμιση. Από την άλλη όμως, είναι πιθανό να σε παρασύρει σε σπατάλες που θα δημιουργήσουν ανισορροπία στα έσοδα και τα έξοδά σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι το επόμενο δεκαπενθήμερο, να αποφύγεις επενδύσεις που δεν σου προσφέρουν εγγυήσεις και να κάνεις μια συγκρατημένη διαχείριση. Ο ανάδρομος Κρόνος, σχηματίζει θετική γωνία με την Πανσέληνο, αρνητική όμως με το ζώδιό σου κι αυτό μπορεί να σημάνει ακόμα και απώλεια των εσόδων σου, ειδικά αν η δουλειά σου αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα. 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος στις 16 Μαρτίου, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ανάλογα με τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτυχθείς προσωπικά και επαγγελματικά ή να «τιμωρηθείς» για κάποιες λανθασμένες ενέργειές σου. Αν διατηρήσεις την πίστη στον εαυτό σου, και είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς και να αλλάξεις τις συνήθειές σου, μπορεί ακόμα και το αρνητικό κλίμα να αντιστραφεί και να κερδίσεις τις εντυπώσεις ακόμα και ένα βήμα πριν την οριστική ρήξη. Εξάλλου, ο ανάδρομος Κρόνος από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις. Μια αλλαγή στην προσωπική σου εμφάνιση, ίσως και η υιοθέτηση ενός πιο σοβαρού και «επαγγελματικού» στυλ, θα επηρεάσει θετικά την εικόνα σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου πορεία – επαγγελματική ή προσωπική – και να πάρεις αποφάσεις για μια νέα κατεύθυνση. Ίσως κρίνεται απαραίτητο να απαγκιστρωθείς από οτιδήποτε άχρηστο ή φθαρμένο που φρενάρει την πρόοδό σου και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα με γνώμονα πάντα τις εμπειρίες του παρελθόντος. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από μια ρουτίνα που σε «πνίγει» και να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα, θέτοντας προτεραιότητες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Η θετική όψη που σχηματίζει ο ανάδρομος Κρόνος με την Πανσέληνο, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σου, αν εφαρμόσεις μια καλύτερη διαχείριση.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 16 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι φιλικές σου σχέσεις, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θα θελήσεις να διακόψεις φιλίες που δεν σου ταιριάζουν πλέον ή να «μπεις» σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που ασπάζεται τις φιλοδοξίες σου και που μπορεί να σε βοηθήσει προσφέροντάς σου νέες επιλογές. Έτσι κι αλλιώς το διάστημα αυτό, βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και προσπαθείς να αποφασίσεις ποιος δρόμος είναι ο καλύτερος για σένα, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Αξιολόγησε τις πραγματικές σου δυνατότητες, καθώς με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σου, καλό θα είναι να μην βιαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 16 Μαρτίου, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Τώρα, είναι καιρός να κριθούν οι προσπάθειες που έχεις κάνει και να ανταμειφθείς ανάλογα γι’ αυτές. Παρόλο που το επαγγελματικό μέλλον σου, φαίνεται ότι βρίσκεται στα χέρια τρίτων, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις εσύ ο ίδιος να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου, ειδικά αν νιώθεις ότι προσφέρεις πολλά σε σχέση με την αμοιβή σου ή ότι τα προσόντα σου δεν εκτιμώνται όσο πρέπει. Μην ξεχνάς ωστόσο ότι σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο, θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει κάτι καλύτερο για να εγκαταλείψεις μια σταθερή δουλειά. Η Πανσέληνος μπορεί επίσης να αναδείξει κάποια προβλήματα υγείας στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία δεν θα πρέπει να αγνοήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 16 Μαρτίου, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, γεγονός που υπόσχεται θετικές προοπτικές για το ζώδιό σου. Μετά από τις ατελείωτες δυσκολίες που έχεις συναντήσει, ήρθε η στιγμή της συγκομιδής.  Η ολοκλήρωση ενός πνευματικού έργου σου, μιας νομικής υπόθεσης, ή ενός ζητήματος που σχετίζεται με το εξωτερικό, θα σημάνει και την αρχή της νέας ζωής σου και την πραγματοποίηση όλων των στόχων σου. Φυσικά θα χρειαστεί ακόμα λίγη προσπάθεια, καθώς ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει θετική όψη με την Πανσέληνο, βρίσκεται όμως σε ανάδρομη πορεία και σε καλεί να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή όπου μπορείς τώρα να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή να ανοίξεις ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή σου. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο στα οικονομικά σου, καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία σου να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, προκειμένου να αποφύγεις σημαντικές απώλειες ακόμα και περιουσιακών σου στοιχείων. Δεν αποκλείεται ακόμα να χάσεις ένα σταθερό εισόδημα και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, που ωστόσο δύσκολα θα βρεθούν. Αν δεν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, τότε το γεμάτο φεγγάρι θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή, τα οποία θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα μια παράνομη σχέση, μπορεί να σημάνει το τέλος του γάμου σου.  Γενικά πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα, το οποίο όμως στο μέλλον θα σου ανοίξει νέους δρόμους.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 16 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, γεγονός που σηματοδοτεί αλλαγές στις προσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να αξιολογήσεις την αξία των ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σου καθώς και το τι σου προσφέρουν και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Η επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας θα αποτελέσουν το βασικό σου μέλημα, και θα νιώσεις την ανάγκη ακόμα και να αποκοπείς οριστικά από άτομα που σου δημιουργούν αρνητική ενέργεια. Αντίθετα, οι σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί, θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο ανάδρομος Κρόνος με την Πανσέληνο, θα σε φέρει σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, τα οποία ήδη γνωρίζεις, τώρα όμως θα έχεις την ευκαιρία να συσφίξεις τους δεσμούς σου μαζί τους.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα