Ερμής στους Ιχθύς – Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό 
Ερμής στους Ιχθύς

Στις 18 Μαρτίου και ώρα 00.24 ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου. Αυτό το διάστημα, ο πλανήτης της λογικής θα βρίσκεται σε πτώση, καθώς το ζώδιο του Ποσειδώνα ενισχύει την φαντασία, την διαίσθηση και την ευαισθησία και του αφαιρεί την «ψυχρή» λογική που τον χαρακτηρίζει. Έτσι, όλη αυτή την περίοδο τα συναισθήματα θα είναι αυτά που θα μας καθοδηγούν περισσότερο από τη λογική. Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της πορείας ο Ερμής θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Δία (26/3), τον Πλούτωνα (28/3) και τον Κρόνο (3/4) και σύνοδο με τον Ποσειδώνα (22/3), κι αυτό σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε ενέργειές μας, δεν θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την νέα θέση του Ερμή είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό

Την ίδια μέρα (18/3) και ώρα 21.00, η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό και υπόσχεται αναπάντεχες εκπλήξεις, ευχάριστα γεγονότα και ειδήσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνάει ο Ουρανός –τον Υδροχόο- μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις ακόμα και σε παγκόσμια ζητήματα που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του Ερμή από τους Ιχθύς πραγματοποιείται από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο αναμνήσεις από το παρελθόν, λάθη σου αλλά και επιτυχίες σου, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε παροτρύνουν –με βάση τις εμπειρίες σου- να παλέψεις περισσότερο για ένα καλύτερο μέλλον. Καλό θα είναι ωστόσο, να μην προβείς σε μεγάλες αλλαγές αυτή την περίοδο, αλλά να σκεφτείς ώριμα και να οργανώσεις τα βήματά σου, ώστε να τα βάλεις σε εφαρμογή με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου μετά τις 7 Απριλίου. Αυτό που μπορείς να κάνεις με επιτυχία αυτό το διάστημα, είναι να προσεγγίσεις μια σχέση από το παρελθόν που σε ενδιαφέρει, αφού την ίδια μέρα εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού εγγυάται θετικά αποτελέσματα. Η ίδια όψη μπορεί να μεταμορφώσει μια φιλική σχέση, σε ερωτική.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 18 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τους φίλους σου, το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά και τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, οι οποίοι είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν τώρα. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον σου, αφού μπορούν να σου δείξουν νέες προοπτικές και να σε προωθήσουν σε μια νέα επαγγελματική πορεία που θα σου αποφέρει υλικά οφέλη στο μέλλον. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Επιπλέον, με το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, ίσως αποκαλυφθεί το ενδιαφέρον ενός ανώτερού σου και ξεκινήσεις μια σχέση που θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφή τουλάχιστον για την ώρα.

Δίδυμοι
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί αρκετές εξελίξεις στην καριέρα σου, φίλε Δίδυμε. Η διέλευση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Απριλίου και το διάστημα αυτό, θα μπορέσεις να αγωνιστείς για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και να πετύχεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια, κάθε άλλο. Ωστόσο, θα βρεις άτομα που θα εκτιμήσουν τα προσόντα σου και την προθυμία σου και θα συμβάλλουν στην ανοδική σου πορεία. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου ή από θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις ξαφνικά να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή –αν είσαι ελεύθερος- να γνωρίσεις ένα άτομο που θα αλλάξει το πεπρωμένο σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 18 Μαρτίου, σηματοδοτεί την θετική έκβαση σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Μέχρι και τις 7 Απριλίου, που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις επαφές σου ή ακόμα και να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, καθώς επίσης και τυχόν νομικές υποθέσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται και στην προσωπική σου ζωή, να γνωρίσεις ένα άτομο που θα αποτελέσει τον μελλοντικό σύντροφο της ζωής σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σηματοδοτεί μια σημαντική ανάκαμψη στα επαγγελματικά σου καθώς και στα οικονομικά σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να προβείς σε μια αγοραπωλησία που περιμένεις από καιρό.

Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 17 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν περισσότερο, κυρίως αν έχεις χρέη και οφειλές προς τρίτους που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το γεγονός ότι ο Ερμής θα σχηματίσει θετικές γωνίες στην πορεία του, είναι ένα καλό σημάδι, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να «γλιτώσεις» από εκκρεμότητες που αποτελούν βραχνά. Αν σκέφτεσαι να προβείς σε κάποιες επενδύσεις, μπορείς να το κάνεις αυτό το διάστημα, αφού η λογική σου, θα σε αποτρέψει από λάθη. Η διέλευση αυτή, θα επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να νοσταλγήσεις ένα παλιό έρωτα και να τον αναζητήσεις. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού την ίδια μέρα, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, και σου δίνει την ευκαιρία να τονώσεις την σχέση σου, ή να βρεις ένα νέο σύντροφο.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 18 Μαρτίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, και με τη βοήθεια της λογικής που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, θα προσπαθήσεις να αναλύσεις κάποια γεγονότα και να σκεφτείς με ωριμότητα την πορεία των σημαντικών δεσμών σου. Το γεγονός ότι ο Ερμής κατά την διάρκεια της πορείας του, δεν θα σχηματίσει αρνητικές όψεις, είναι αρκετά ενθαρρυντικό, αφού σημαίνει πως σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεσαι, οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι οι καλύτερες για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε καλύπτει πνευματικά και ερωτικά. Το εξάγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, ίσως μια νέα ανέλπιστη πρόταση, αλλά και βελτίωση των αποδοχών σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 18 Μαρτίου μέχρι και τις 7 Απριλίου, και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, την υγεία σου και τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Με τη βοήθεια της λογικής που σου παρέχει ο πλανήτης, το διάστημα αυτό, θα λειτουργήσεις πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά στη δουλειά σου και θα οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να μπορείς να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Ένα ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο θα σου προσφέρει σημαντικές εμπειρίες που ίσως βρεις τρόπο να εφαρμόσεις και στην δική σου δουλειά. Η συγκεκριμένη διέλευση επίσης θα αποκαταστήσει τυχόν προβλήματα υγείας, ενώ θεωρείται ιδανική για την υιοθέτηση νέων υγιεινών συνηθειών. Το εξάγωνο που σχηματίζει η δική σου Αφροδίτη την ίδια μέρα με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 18 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Απριλίου. Το γεγονός αυτό θεωρείται ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού πρόκειται για μια περίοδο που η ζωή σου θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, δημιουργική και ερωτική. Η συμμετοχή σου σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μαζί με φιλικά σου πρόσωπα ή και με τον σύντροφό σου, πέρα από την διασκέδαση, θα σου προσφέρουν και άλλες εμπειρίες που μπορεί να σε ερεθίσουν και να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί ξεχωριστή. Επιτυχία αναμένεται σε όσους Σκορπιούς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ή και από τον χώρο της δουλειάς σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 18 Μαρτίου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι και τις 7 Απριλίου, που θα βρίσκεται εκεί, μπορείς να ασχοληθείς με την αναδιαμόρφωση κάποιου χώρου σου, ή να ξεκινήσεις εργασίες προκειμένου να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου, ή ακόμα και να εγκατασταθείς πιο κοντά στην πατρική σου οικογένεια. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σου, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο. Το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, υπόσχεται μια νέα ερωτική γνωριμία, ή ένα ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο σου.

Αιγόκερως
Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς από τις 18 Μαρτίου, αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα, φίλε Αιγόκερε. Μέχρι και τις 7 Απριλίου, που θα ολοκληρώσει την διέλευσή του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, το αυξημένο επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις ιδέες, να συνάψεις σημαντικές συμφωνίες, να δεθείς περισσότερο με το συγγενικό σου περιβάλλον ή και να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις που θα σε αποφορτίσουν από την καθημερινότητα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα σε καλύπτουν απόλυτα σε πνευματικό επίπεδο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να βρεις το άτομο που ψάχνεις μια ζωή. Ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά σου, σου επιφυλάσσει το εξάγωνο Αφροδίτης που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, παρόλο που δεν θα πρέπει να παρασυρθείς σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 18 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, θα μπορέσεις να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου, στο πώς θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις καλύτερα στις δυσκολίες της ζωής. Το γεγονός ότι ο Ερμής καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες αναπάντεχων απωλειών. Αυτό σημαίνει ότι η κρίση σου και η διαχείρισή σου αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σηματοδοτεί απρόσμενα οφέλη σε πολλά επίπεδα της ζωής σου, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προσπεράσεις καμία ευκαιρία όπου και αν εμφανιστεί.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 18 Μαρτίου ο πλανήτης της λογικής Ερμής, περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, είναι κατάλληλο για σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να σχετίζονται με συνεργασίες, ή οικογενειακές υποθέσεις. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, μπορείς επίσης να τις δεις πιο ψύχραιμα τώρα, και να βρεις τη χρυσή τομή. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο Ερμής σου χαρίζει την διορατικότητα ή και τη διαίσθηση να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα πιο ώριμα και να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, πρόκειται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου και να σου φέρει νέα έσοδα από πηγές που δεν περιμένεις ή από παρασκηνιακές δραστηριότητες.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK