Αφροδίτη στον Υδροχόο
 Αργά το βράδυ στις 5 Μαρτίου – ώρα 23.03 – η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, ομαδικοί και φιλικοί, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ζώδιο του Υδροχόου. Οι σχέσεις μας θα γίνουν πιο «ανοιχτές» καθώς ο Υδροχόος δεν αγαπά το συμβατικό και το παραδοσιακό, και ίσως αναζητήσουμε περισσότερη ανεξαρτησία, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Καθώς ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, κατά το διάστημα αυτό θα αναπτυχθούν πολλοί «κεραυνοβόλοι» έρωτες, ειδικά γύρω στις 18 Μαρτίου, που η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οτιδήποτε ασυνήθιστο ή «εξωπραγματικό» θα έχει μια «μαγική» επιρροή επάνω μας και δύσκολα θα μπορέσουμε να του αντισταθούμε. Είναι επίσης πολύ πιθανό το διάστημα αυτό, πολλές φιλίες να μετατραπούν σε ερωτικές σχέσεις. Η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών συσκευών ευνοείται επίσης αυτή την περίοδο.
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 5/3 μέχρι τις 5/4, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας και ψυχαγωγίας. Το διάστημα αυτό, οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα θα πολλαπλασιαστούν και παράλληλα θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια φιλική σχέση, που με τον καιρό θα μετατραπεί σε ερωτική. Δεν αποκλείεται επίσης, να ανακαλύψεις ότι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, τρέφει ερωτικά συναισθήματα για σένα. Δεδομένου, ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα υπάρξει μια σημαντική ανάκαμψη και στα οικονομικά σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνά στις 5 Μαρτίου στον τομέα της καριέρας σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό για την επαγγελματική σου πορεία, καθώς οι ανώτεροί σου θα εκτιμήσουν την προσφορά σου και θα σου προσφέρουν μια ανώτερη θέση. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που αναζητούν μια εργασία, αυτό το διάστημα, μπορείς να βρεις κάτι που θα ταιριάζει στα προσόντα σου και ίσως την αντιμετωπίζεις περισσότερο σαν χόμπι, παρόλο που θα έχεις και οικονομικά οφέλη. Η περίοδος αυτή είναι επίσης θετική για να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ή να ασχοληθείς με μια ευχάριστη δραστηριότητα που θα γεμίσει ευχάριστα το χρόνο σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας ίσως προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 5 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να μελετήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και να υιοθετήσεις μια νέα φιλοσοφία για τη ζωή που θα σε κάνει πιο αισιόδοξο. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και ασχοληθείς περισσότερο με γραφειοκρατικές διαδικασίες, που ωστόσο δεν θα σε κουράσουν καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, (καθώς ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία), αν όμως δεν απασχολεί κάτι τέτοιο, τότε ένας νέος έρωτας θα έχει σημαντική επιρροή στη ζωή σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Μαρτίου, πρόκειται να φέρει μια ριζική μεταμόρφωση στη ζωή σου αλλά και στα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα διαπιστώσεις ότι τα έσοδά σου αυξάνονται και επαρκούν για να καλύψεις με ευκολία τις υποχρεώσεις σου. Εύνοια όμως θα υπάρξει και στην ερωτική σου ζωή, όπου μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για τον σύντροφό σου, να αναβιώσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία που θα σου μείνει αξέχαστη. Φρόντισε ωστόσο, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, να μην υποκύψεις σε πειρασμούς που μπορεί να αποκαλυφθούν και να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου στις 5 Μαρτίου και την ολοκληρώνει στις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σχέσεις σου και ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου με τον οποίο θα προσπαθήσεις να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία. Αν μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί μικρο-παρεξηγήσεις, τώρα θα μπορέσεις να τις αποκαταστήσεις μια για πάντα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου. Τέλος, η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις και στη δουλειά σου, αφού κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου. Φρόντισε λοιπόν να εντείνεις τις προσπάθειές σου – δεν είναι και δύσκολο – ώστε να βγεις διπλά ωφελημένος.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 5 Μαρτίου, σηματοδοτεί ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, στην διάθεσή σου αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Έτσι, μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σου, να γίνεις πιο παραγωγικός και αποδοτικός και ίσως ακόμα και να ενδώσεις στο φλερτ ενός συναδέλφου σου που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Μάλιστα αν είσαι αδέσμευτος, ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στο μέλλον, πρόκειται να ομορφύνει τη ζωή σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα ίσως ασχοληθείς με την προετοιμασία του γάμου σου, ή προγραμματίσεις ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 5 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, καθώς θα απολαύσεις περισσότερο τον έρωτα και τις διασκεδάσεις ενώ παράλληλα, θα αξιοποιήσεις και κάποια ταλέντα σου που μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Η αισθηματική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, θα σου δώσει την «πολυτέλεια» του ελεύθερου χρόνου που έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα και που φυσικά θα τον αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας πειρασμός που θα προκύψει μέσα από μια ψυχαγωγική δραστηριότητα, θα λειτουργήσει σχεδόν «θεραπευτικά» καθώς θα σε αποφορτίσει από όλο το άγχος που είχες συσσωρεύσει το περασμένο διάστημα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Μαρτίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την ανανέωση του χώρου σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, και αναζητήσεις την κατάλληλη στέγη. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, πρόσεξε όμως μήπως υπάρχουν μυστικά που δεν γνωρίζεις ή μήπως μπλεχτείς σε μια παράνομη σχέση έστω και εν αγνοία σου. Καλό θα είναι επίσης αυτό το διάστημα να προσέχεις την υγεία σου, ώστε να αποφύγεις μια ίωση που θα σε ρίξει στο κρεβάτι.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 5 Μαρτίου, η Αφροδίτη ξεκινά την διέλευσή της από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου. Τα διάστημα αυτό αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστο για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις πολλά αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν ή ακόμα και να κάνεις μερικά σύντομα ταξίδια που θα σε αναζωογονήσουν. Αξιόλογες ευκαιρίες θα προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να βρεις μια δουλειά που θα σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο ή θα σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύεις συχνά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού η σχέση με τον σύντροφό σου εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση, μέσα από τις πολλές γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Μαρτίου, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να αποκτήσεις νέα έσοδα από πηγές που μπορεί και να μην γνωρίζεις ακόμα. Μέχρι και τις 5 Απριλίου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσεις χρήματα και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες που θα είναι πολύ ευχάριστες για σένα. Βέβαια, η Αφροδίτη μπορεί να σου δημιουργήσει και την επιθυμία για σπατάλες και κατ’ εξαίρεση, ίσως μπορείς να ενδώσεις σε κάποιες μικρές πολυτέλειες που έχεις στερηθεί. Πολύ θετικές αναμένονται οι προοπτικές και για τα επαγγελματικά σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να πετύχεις μια ξεχωριστή διάκριση. Τέλος, βελτίωση θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή όπου ακόμα και αν είσαι αμετανόητος εργένης, μάλλον θα πέσεις στα δίχτυα ενός έρωτα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ετήσια διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου πραγματοποιείται από τις 5 Μαρτίου μέχρι και τις 5 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η γοητεία σου θα ενισχυθεί και το «ταλέντο» σου να προσελκύεις το αντίθετο φύλο, θα γίνει ακόμα περισσότερο αισθητό. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία για νέες ερωτικές κατακτήσεις ή για την βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης σου. Θετικές εμπειρίες σου επιφυλάσσουν τα ταξίδια, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αγνοήσεις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ένα ταξίδι στα πάτρια εδάφη, θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τους οικογενειακούς σου δεσμούς, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει και επαγγελματικές προοπτικές. Τέλος, αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 5 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η ανάγκη σου για απομόνωση και μοναξιά ίσως γίνει ακόμα πιο έντονη, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις σε έχουν κουράσει και σίγουρα ένα ήρεμο περιβάλλον είναι ό,τι καλύτερο χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να σκεφτείς και που δεν σου αφήνουν περιθώρια για ξέφρενες διασκεδάσεις. Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι τα οικονομικά σου, καθώς φαίνεται να διανύεις μια από τις πιο δύσκολες περιόδους. Κάνε υπομονή και σύντομα όλα θα φτιάξουν. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου και να περάσεις στην αντεπίθεση μετά τις 5 Απριλίου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο. 

myastro.gr 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK