Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12-18 Απριλίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ.
Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται την ερχόμενη εβδομάδα είναι αρκετές, εκείνη όμως που ξεχωρίζει είναι η Πανσέληνος που συνοδεύεται και από ολική έκλειψη της Σελήνης. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και τις διεθνείς συμμαχίες. Στον χάρτη της έκλειψης ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και «σταυρό» με τους Δία, Άρη και Πλούτωνα, γεγονός που θα κλονίσει τις ισορροπίες και θα αναδείξει προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν διπλωματικά και ψύχραιμα ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, ίσως αποκαλυφθούν σκάνδαλα που θα αλλάξουν συθέμελα τα δεδομένα. Στις 1 Απριλίου, η Αφροδίτη δίνει έναν ευχάριστο τόνο, καθώς σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα και στρέφει το ενδιαφέρον μας στην ευχάριστη πλευρά της ζωής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την έκλειψη στο Ζυγό στις 15/4 είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα με στενούς συνεργάτες ή με το σύντροφό σας. Αν και συνηθίζετε να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις, ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα σας κάνει «απόλυτους». Ίσως είναι πράγματι καιρός να προβάλλετε τις απαιτήσεις σας με δυναμισμό. Αν πάλι συναντήσετε αδιαφορία, τότε η οριστική διάλυση μιας σχέσης που δεν «προχωρά» είναι μονόδρομος. Από τις 18/4 τόσο οι φίλοι και οι υποστηρικτές, όσο και ο παράγοντας της τύχης συμμαχούν και σας βοηθούν σε κάθε σας βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την έκλειψη στο Ζυγό, τις ημέρες γύρω στις 15 Απριλίου θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στους επαγγελματικούς στόχους και θα προωθήσετε με δυναμισμό τις φιλοδοξίες σας. Το γεγονός αυτό θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, αλλά θα προκαλέσει και οικογενειακές εντάσεις, καθώς η απουσία σας, θα φέρει παράπονα από το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Φροντίστε να αποκαταστήσετε την ισορροπία ανάμεσα στη καριέρα και την οικογένεια. Από τις 18/4 ευχάριστα, θετικά και απρόβλεπτα γεγονότα, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να εναρμονιστείτε με το σύμπαν και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την έκλειψη στο φιλικό Ζυγό στις 15 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να ανταμειφθείτε. Θα χρειαστεί όμως να είστε προσεκτικοί, να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων ή ατόμων της οικογένειάς σας που θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Μετακινήσεις, συζητήσεις αλλά και καινούργιες ξεχωριστές γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που εξάπτουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε μια σοβαρή σχέση και βρίσκεστε ένα βήμα πριν την επισημοποίηση, αποφύγετε τις απιστίες.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Πανσέληνο και την έκλειψη στις 15 του μήνα οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στη μόνιμη σχέση σας. Από τη μία βάζετε τα δυνατά σας για να είστε υπεύθυνοι και συνεπείς και από την άλλη βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας δεν εκτιμώνται όσο επιθυμείτε. Οι οικονομικές υποχρεώσεις ωστόσο δεν σας αφήνουν να «επαναστατήσετε» για να μην κινδυνεύσετε να χάσετε κι αυτά που έχετε. Σε κάθε «σενάριο» το ευχάριστο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό ακόμα και αν προηγηθούν εντάσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα και θα χρειαστεί να τα ελέγξετε ώστε να αποφύγετε διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων ή κάποιες διαφωνίες ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας, θα γίνουν αιτία για αντιθέσεις. Η διαδικασία αυτή είναι αναπόφευκτη, καθώς βρίσκεστε σε μια φάση που προετοιμάζετε αλλαγές οι οποίες απαιτούν να βασιστείτε στις πρόσφατες εμπειρίες. Μην τεντώνετε το σκοινί, αν δεν θέλετε να επιδεινώσετε την κατάσταση. Με την έκλειψη στις 15 του μήνα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και ψυχραιμία τα γεγονότα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα στον τομέα των χρημάτων σας, από τη στιγμή που πρόκειται να διαπραγματευτείτε μια σημαντική συναλλαγή ή να κλείσετε κάποια οικονομική συμφωνία, θα πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι από μεγάλες υποσχέσεις και να αποφασίσετε με γνώμονα τη λογική. Το ίδιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον αισθηματικό τομέα, αποφεύγοντας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας, ακόμα και αν οι καταστάσεις σας πιέζουν ή το ταίρι σας δεν σας «καταλαβαίνει». Κρατήστε επιφυλάξεις για τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μια δύσκολη περίοδο εγκαινιάζει η ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 15 Απριλίου, κατά την οποία θα πρέπει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να δρομολογήσετε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Έτσι κι αλλιώς χρειάζεστε μια ανανέωση που μπορεί να απαιτεί κάποιες θυσίες, σας ανοίγει όμως ένα καλύτερο μέλλον. Στο τέλος της εβδομάδας, οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Πλούτωνα, φέρνουν στο πλευρό σας άτομα πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ολική έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου, σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των προσωπικών προσπαθειών που κατεβάλατε προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι καιρός να αποσυρθείτε για λίγο από το προσκήνιο και να περιμένετε τα αποτελέσματα που δεν θα αργήσουν να φανούν. Εξάλλου, το διάστημα αυτό χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Η ενασχόληση με ένα σπορ, η απαλλαγή από κακές συνήθειες και η υιοθέτηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής θα ωφελήσει τον οργανισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 15 Απριλίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας κινητοποιεί να υλοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Έχετε ένα εξάμηνο μπροστά σας για να «εκμεταλλευτείτε» τις γνωριμίες σας, να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν την επιτυχία και να βάλετε τάξη στο χάος που επικρατεί στα οικονομικά σας. Θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία, μπορούν επίσης να έχουν μια θετική εξέλιξη. Στην προσωπική σας ζωή, θα επιτευχθεί μια νέα σταθερότητα που θα σας καλύψει απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται η ολική έκλειψη Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειές σας και να σας οδηγήσει στη θέση που ονειρεύεστε. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, το επόμενο δεκαπενθήμερο καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αφού είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που ανταποκρίνεται στα προσόντα σας. Προσπάθεια χρειάζεται να καταβάλλετε και στην προσωπική σας ζωή, ώστε να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί – είτε με το σύντροφό σας είτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον – και να πάρετε αποφάσεις για την μελλοντική τους πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 15 Απριλίου, ευνοεί το δικό σας ζώδιο και σας παροτρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Το εξωτερικό, οι επαφές με αλλοδαπούς ή και νομικές υποθέσεις είναι τομείς που μπορούν να αποτελέσουν πηγές κέρδους. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι. Αν είστε ελεύθεροι ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Στις 18/4 θα έχετε ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται έντονα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές ή να προχωρήσετε σε επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδος. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σας ζωή, όπου μπορείτε τώρα να αναζωπυρώσετε την σχέση σας ή να υποκύψετε σε έναν νέο πειρασμό. Στις 18/4 αποδεχτείτε προσκλήσεις για διασκεδάσεις, καθώς οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, υπόσχονται μοναδικές στιγμές έρωτα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK