<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 - 25 Απριλίου 2014

Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 - 25 Απριλίου 2014

 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Από τις πρωταρχικές επιθυμίες σας είναι να κάνετε οικογένεια και να αφιερώσετε τον χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιστεύετε έντονα στην πίστη και στις σταθερές σχέσεις, είστε ρομαντικοί, τρυφεροί και στοργικοί. Σπάνια μπαίνετε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τη συζυγική εστία, ενώ είστε πολύ κτητικοί και ζηλεύετε, όταν νιώσετε ότι αποσπάται η προσοχή του συντρόφου σας. Το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο είναι κάτι που θα παραμείνει σταθερό καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης και θα αντέξει ακόμα και μέσα στην ρουτίνα της συζυγικής ζωής. Δίνετε επίσης μεγάλη σημασία στο περιβάλλον του σπιτιού σας, που θέλετε να είναι όμορφο και φυσικά να σας παρέχει όλες τις υλικές ανέσεις. Ο έρωτας για εσάς περνά από τον οισοφάγο και το στομάχι, με αποτέλεσμα να το «ρίχνετε» συχνά στη μαγειρική.  Θα προσελκύσετε έναν ισχυρό και δυναμικό σύντροφο που θα έχει μεγάλη δημιουργικότητα και δύναμη να πετυχαίνει στη ζωή του.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μπορεί μια σειρά από δυσαρμονικές πλανητικές όψεις να σας βάζει «δύσκολα», ωστόσο η Πασχαλιά σας βρίσκει σε πλήρη «άνθηση»! Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα ανακαλύψετε νέες πτυχές του χαρακτήρα του συντρόφου σας και θα απολαύσετε παθιασμένες στιγμές. Μέχρι τις 23 ,με τον Ερμή στο ζώδιό σας, το πασχαλινό ταξιδάκι σας ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ίσως μάλιστα κα με το καινούργιο αυτοκίνητό σας. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ανταποκριθείτε σε καινούργιους, συναρπαστικούς έρωτες. Προχωρήστε, αλλά με μέτρο και μην αφήσετε την σιγουριά του δοκιμασμένου, για το άγνωστο.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η τόλμη και η γοητεία που σας χαρίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας (από τις 20 και τις 23 αντίστοιχα), έχουν ανάγκη από την ευελιξία, για να απολαύσετε τα τρόπαια της τρυφερότητας και του έρωτα που φέρνουν οι πλανήτες στον αστερισμό σας. Το Πάσχα ευνοεί τη γλυκιά μέθη της περιπέτειας. Μέσα από έρωτες που «λαμπαδιάζουν» ξαφνικά και από χρόνια πάθη που σιγοκαίνε, καταργούνται όλα τα ταμπού! Οι προοπτικές είναι καλές και οι βάσεις ανθεκτικές στο χρόνο. Μην καταπιέσετε όμως τον εαυτό σας για να δείξετε ένα καλύτερο προφίλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, ο πλανήτης της ενέργειας, ο Άρης, θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τον αστερισμό σας, -στον αρμονικό για εσάς Ζυγό- σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής. Επωφεληθείτε από αυτή τη σημαντική πλανητική όψη για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να βελτιώσετε την ψυχολογική και τη σωματική φόρμα σας. Το Πάσχα αποτελεί το «πέρασμα» στην εποχή της ανάδυσης και της αποκάλυψης νέων ερωτικών θησαυρών. Περισσότερο δυναμικοί από ποτέ, δίχως να βιαστείτε, μπορείτε να προχωρήσετε σε εγχειρήματα που θα φέρουν πολύ γρήγορα εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τις περίεργες πλανητικές όψεις της περιόδου, σας περιμένουν μεγάλες προκλήσεις, που σας ωθούν να ρισκάρετε όλο και περισσότερο. Πολλοί από εσάς το Πάσχα θα «ξοδευτείτε» για να ικανοποιήσετε τα γούστα του συντρόφου σας, ή ακόμη και τα δικά σας, πραγματοποιώντας αγορές πολυτελών αντικειμένων. Συγκρατήσετε λίγο την καταναλωτική μανία σας και φροντίστε να κρατήσετε κάτι στην άκρη για απρόσμενα έξοδα ή για ένα ξαφνικό ταξίδι που θα προκύψει στη διάρκεια του Απριλίου. Η Αφροδίτη πάντως μέσα από τους φιλικούς Ιχθύς σας υποστηρίζει και το φιλί της Αγάπης αποκτά βαρύτητα. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την παραδοσιακή επιμονή σας φέρνετε εις πέρας τις πιο δύσκολες υποθέσεις και διαπραγματεύεσθε σκληρά, εκεί όπου οι άλλοι υστερούν. Τα άγιες τούτες μέρες, αξιοποιείστε επαγγελματικά μυστικά και κινηθείτε παρασκηνιακά, για να οδηγηθείτε με σιγουριά στην επιτυχία. Ξεκινήστε ανιχνεύοντας το έδαφος, υπολογίζοντας ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Κρατείστε ιδέες μόνο για τον εαυτό σας και διατηρήστε ανέπαφη την ποιότητά τους. Ευτυχώς, ο Δίας μέσα από τον Καρκίνο, φροντίζει για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας σας και σας προστατεύει από παράτολμες ενέργειες και απερίσκεπτες αποφάσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αποδεχθείτε τη νέα πραγματικότητα και στη διάρκεια των αργιών κάντε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες. Υπάρχει παρασκήνιο, αλλά μπορείτε να το στρέψετε προς όφελος των συμφερόντων σας. Ζητήματα επαγγελματικά αποφέρουν κέρδη και, αν έχετε ακόμα παράπονο, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δηλώστε ότι «κανείς δεν είναι τέλειος». Ο Ήλιος και ο Ερμής μέσα από τον Ταύρο (από τις 20 και 23 αντίστοιχα)  συντελούν στη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος, που δεν θα το απολαύσετε μόνοι σας, αλλά μαζί με αγαπημένους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι δύσκολες πλανητικές διαμορφώσεις της εβδομάδας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με απρόβλεπτες καταστάσεις που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Ωστόσο, αν νιώθετε ότι η ζωή σας χρειάζεται αναδιοργάνωση, μη διστάσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε ό,τι πρέπει. Η είσοδος του Ήλιου –στις 20- και του Ερμή –στις 23- στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας βοηθούν να προσεγγίσετε τα προβλήματά σας με ένα καλύτερο τρόπο και να κάνετε βελτιώσεις στα οικονομικά σας. Αν επιθυμείτε την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Δία, τον Άρη και τον Ουρανό κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, απαιτούν να βάλετε περισσότερη πειθαρχία στη ζωή σας, να επανεξετάσετε τις απόψεις σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αν νιώσετε ότι κάπου ευθύνεστε κι εσείς για την αρνητική εξέλιξη κάποιων γεγονότων, μια ειλικρινής μεταμέλεια μπορεί να έχει μαγικά αποτελέσματα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή –στις 20 και 23 αντίστοιχα- στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, θα συμβάλουν καθοριστικά στη βελτίωση των προσωπικών σχέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η πλανητική διαμόρφωση του «σταυρού» που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να σας δημιουργήσει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και θα πρέπει να επανεξετάσετε την στάση σας προς το χρήμα και να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε δοσοληψίες ακόμα και με πρόσωπα της εμπιστοσύνης σας, ώστε να μην έχετε περαιτέρω απώλειες. Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν αντίστοιχα στις 20 και 23 του μήνα στον τομέα της εργασίας σας, γεγονός που σας επιτρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να προασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Αρκετές δυσκολίες σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε τα προβλήματα σαν μια πρόκληση και να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ξαναδώσετε πνοή σε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει, να βελτιώσετε τις  σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 20/4 ο Ήλιος περνά στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου ενώ στις 23 ακολουθεί και ο Ερμής, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ουρανού στον σχηματισμό του «Σταυρού» που διαμορφώνεται την ερχόμενη εβδομάδα, μπορεί να λειτουργήσει σαν καταπέλτης και να επιφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά αν  παραμένετε προσκολλημένοι σε παλιά πρότυπα. Σκοπός αυτής της επιρροής δεν είναι να σας «διαλύσει» αλλά να σας παροτρύνει να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Εξάλλου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή –στις 20 και 23 αντίστοιχα- στο ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα, θα σας ωθήσει να αναλάβετε ευθύνες που θα φέρουν νέες ισορροπίες στον οικογενειακό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι δύσκολοι πλανητικοί σχηματισμοί που σχηματίζονται θα σας φέρουν  απρόβλεπτα έξοδα που απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και ακολουθήστε ένα συντηρητικό τρόπο διαβίωσης ώστε να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Η είσοδος του Ήλιου –στις 20- και του Ερμή –στις 23- στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζουν μια ενδιαφέρουσα περίοδο κατά την οποία θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε σύντομες μικρές αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα