<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Απριλίου-2 Μαΐου 2014

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Απριλίου-2 Μαΐου 2014
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ
Οι θετικές όψεις που διαμορφώνονται την ερχόμενη εβδομάδα αποτελούν σημάδι για νέα δεδομένα που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας. Η Νέα Σελήνη στις 29/4, παρά το γεγονός ότι συνοδεύεται από ολική έκλειψη Ηλίου, περιβάλλεται από ευνοϊκές γωνίες που εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον, το ζώδιο του Ταύρου όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη είναι το ζώδιο έξαρσης της Σελήνης και θεωρείται ιδανικό για νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στο χρόνο, ενώ το γεγονός ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, της προσδίδει περισσότερη θετική ενέργεια. Στο χάρτη της έκλειψης διαμορφώνεται ακριβές το τρίγωνο Ερμή- Πλούτωνα που μπορεί να φέρει λύσεις σε οικονομικά θέματα ή ακόμα και να σημάνει το τέλος του οικονομικού αδιέξοδου στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες είναι οι πιο ευνοημένοι αυτής της εβδομάδας.

Από τη Ρένα Μεντάκη

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι πλανητικές όψεις σάς έχουν φορτίσει με αρκετό στρες, ωστόσο ως γνήσιοι Κριοί επιστρατεύετε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίζετε με θάρρος τις καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη που πραγματοποιείται στις 19/4 στον τομέα της οικονομικής και της αισθηματικής ασφάλειας θα σας προσφέρει την αίσθηση της σιγουριάς που χρειάζεστε, μέσα από ένα νέο ή μια πληροφορία που θα τονώσει την αισιοδοξία σας.  Το φαινόμενο έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να επουλώσει πληγές σε εσάς που το τελευταίο διάστημα νιώσατε καταπιεσμένοι και ευάλωτοι. Πρόκειται για μια ευτυχή συγκυρία είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ψάχνετε το έτερον ήμισυ.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη αναζωογονητική επίδραση της Νέας Σελήνης και της θετικής ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σας οι μέρες σας γίνονται ακόμη πιο ευχάριστες για εσάς. Όλα δείχνουν να εξελίσσονται θαυμάσια, ακόμη και κάποιες υποθέσεις που λόγω της περιρρέουσας αρνητικής αστρικής ατμόσφαιρας καθυστερούσαν. Και καθώς τα ζητήματά σας παίρνουν το δρόμο της επίλυσης, το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου θα είναι η ανάγκη σας για έκφραση των συναισθημάτων και οι σημαντικές νέες γνωριμίες. Σε κάθε περίπτωση ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά στις 29 Απριλίου  θα προσφέρει ευκαιρίες για μια σωστότερη προσέγγιση στα ζητήματα της καρδιάς.   

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου σχηματίζεται στο χώρο εκείνο του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στο υποσυνείδητο. Το φαινόμενο, σας ωθεί να αναζητήσετε την ψυχική γαλήνη και την ηρεμία του πνεύματος μέσα από ενασχολήσεις που σας χαλαρώνουν και σας «ταξιδεύουν» σε άλλες διαστάσεις. Ο εσωτερικός σας κόσμος βρίσκεται σε πλήρη «άνθηση», γεγονός που σας επιτρέπει να βιώσετε τον έρωτα και την αγάπη με όλες τις αισθήσεις σας. Τόσο η οξυδέρκειά σας όσο και το ένστικτό σας θα σας βοηθούν συνεχώς στην επιλογή της τακτικής που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από ηλιακή έκλειψη στις 29/4 σας βρίσκει σε πλήρη εγρήγορση. Το μυαλό σας λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά , ενώ με την ενέργεια που σας προσδίδει το φαινόμενο παίρνετε πρωτοβουλίες τόσο σε υποθέσεις που απαιτούν συλλογική προσπάθεια, όσο και στον έρωτα. Το φαινόμενο που φωτίζει τον τομέα των φιλικών σχέσεών σας, δίνει έμφαση στην κοινωνική αλλά και τη συντροφική σας ζωή. Παράλληλα, θα σας δώσει ώθηση, μέσα από τις μεθοδευμένες ενέργειες και τις διαισθητικές ικανότητες σας, να ξεφύγετε από την ύφεση και να βελτιώσετε το οικονομικό προφίλ σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη στο Ταύρο, κάποια ευχάριστα νέα για την πορεία της καριέρας σας θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γύρω στις 29 του μήνα. Όλα όσα γίνονται αυτή την περίοδο ακόμη και ερήμην σας, θα επισπεύσουν μια νέα τάξη πραγμάτων στον εργασιακό χώρο σας που θα τη διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Μάλιστα, θα πληροφορηθείτε ευχαρίστως από το κινητό σας, ότι οι επενδύσεις και γενικότερα τα οικονομικά σας δείχνουν τις ανοδικές τους προοπτικές. Μπορείτε πάντως να αισιοδοξείτε και για την πορεία των αισθηματικών σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη στον φιλικό Ταύρο στις 29/4 σας βοηθά να ξανακερδίσετε πόντους στον έρωτα, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην ανάπτυξη ενός πολύ όμορφου κλίματος. Τα ταξίδια καθώς βρίσκονται κάτω από το θετικό φως του φεγγαριού, σας προσφέρουν ικανοποιήσεις, ενώ κρύβουν και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από τις εξελίξεις στην αισθηματική ζωή σας. Επανακτάτε την αισιοδοξία σας, καθώς διαπιστώνετε ότι για κάθε ζήτημα υπάρχει και μια λύση και εσείς είστε πλέον πολύ κοντά στην επίλυση των προβλημάτων που σας ταλάνισαν το τελευταίο διάστημα.   

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ολική έκλειψη Ηλίου που σχηματίζεται στις 29/4, υπόσχεται σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Έτσι, μέχρι τον επόμενο μήνα, θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία, δάνεια, επενδύσεις ή τραπεζικές συναλλαγές, θα εξελιχθούν θετικά ενώ και τα επαγγελματικά σας θα πάρουν μια ανοδική πορεία. Αν μάλιστα αναζητάτε μια νέα εργασία, με τη θετική συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε. Μια θετική εξέλιξη μπορεί να προέλθει επίσης από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι επίσης εφικτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, πρόκειται να μεταμορφώσει ριζικά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, καθώς και με τον Δία και τον Ποσειδώνα, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής αλλά και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας. Έτσι, το επόμενο διάστημα μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29/4, αναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας. Έτσι, τον επόμενο μήνα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη, αφού η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων σας. Επιπλέον, ο Δίας και ο Ποσειδώνας σας βοηθούν να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε μια σημαντική αγοραπωλησία. Η ενασχόληση με ένα σπορ ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση καθώς και την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 29/4 πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Ηλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, που αποτελεί μια θετική ένδειξη για την αισθηματική σας ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, η απόκτηση του πρώτου σας απογόνου ή ένας νέος έρωτας που θα εμφανιστεί, θα δώσουν μια νέα διάσταση στη ζωή σας. Αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή στους καλλιτέχνες, το ερχόμενο διάστημα θα έχετε αυξημένη προβολή και άνοδο της πελατείας σας. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στο χάρτη της έκλειψης, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ολική έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29/4 στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Πολλοί από εσάς θα θεωρήσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας και να ανοίξετε ένα νέο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε την πατρική σας οικογένεια προκειμένου να δημιουργήσετε την δική σας ή ακόμα ότι θα προχωρήσετε σε ένα χωρισμό που αποτελεί λύτρωση για σας. Αλλαγές θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας, καθώς θα διαπιστώσετε ότι ένα ταλέντο σας μπορεί να  σας φέρει νέα εισοδήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας ανοίγονται για σας με την διαμόρφωση της ηλιακής έκλειψης στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέσα από τις κατάλληλες επαφές θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες που εκτός από τις οικονομικές απολαβές θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν οι δυο κυβερνήτες σας -Δίας και Ποσειδώνας- ευνοούν και τον αισθηματικό τομέα και εγγυώνται σταθερότητα και μακροημέρευση ακόμα και στις νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο. Τέλος, ένα ταξίδι στο εξωτερικό αναμένεται να σας ανοίξει νέες πόρτες στην καριέρα.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα