<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5 - 11 Απριλίου 2014

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5 - 11 Απριλίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ.
Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς από τις 5/4 μέχρι τις 3/5 προμηνύει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της έξαρσής της, θα μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και θα μας παροτρύνει να αναζητήσουμε την πραγματική αγάπη και την ομορφιά που κρύβεται στα απλά πράγματα. Επιπλέον, ο πλανήτης της λογικής, ο Ερμής, θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από το ζώδιο του Κριού από τις 7 έως τις 23 Απριλίου. Το συγκεκριμένο διάστημα καλό είναι να αποφύγουμε βιαστικές αποφάσεις και παρορμητικές ενέργειες που μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες. Δεν αποκλείεται όμως εξίσου ξαφνικά να αναδειχθούν λαμπρές και πρωτοποριακές ιδέες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η πλανητική αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη που κορυφώνεται στις 9 Απριλίου καθώς μια σειρά από γεγονότα μπορεί να σημάνει ακόμα και την οριστική ρήξη των σχέσεων που ακροβατούν. Οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 5 Απριλίου και τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 7 του μήνα ο ερωτικός πυρετός ανεβαίνει, και όσοι δεν έχετε μόνιμη σχέση θα ανακαλύψετε το άλλο σας μισό. Αποδεχτείτε προτάσεις, κάντε γνωριμίες, αλλά κρατήστε «μικρό καλάθι», καθώς η ανάγκη για αγάπη σας κάνει να βλέπετε το «τέλειο» εκεί που δεν υπάρχει. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, σύντομα θα γνωρίσετε τον άνθρωπο εκείνο που θα «μιλήσει» στην ψυχή σας. Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη στις 9/4 διασκεδάστε τις ανησυχίες σας και αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την παραμονή της δικής σας Αφροδίτης στους Ιχθύς και στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, θα παραβρεθείτε  σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις είτε με τον σύντροφό σας, είτε με φιλικά πρόσωπα. Αν είστε αδέσμευτοι μην αρνείστε προσκλήσεις για έξοδο, για εκδρομές και ταξιδάκια. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 7/4 θα ξεκινήσετε με μυστικότητα μια νέα επιχείρηση ή μια καινούργια δραστηριότητα και θα έχετε επιτυχία στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά θέματα φαίνεται ότι σας απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα, απ’ ότι η αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, θα σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον ενός προσώπου μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, το οποίο διαθέτει όλα τα προσόντα και τα προτερήματα που σας συναρπάζουν. Μάλιστα, με τον δικό σας Ερμή στον Κριό από τις 7/4 όσοι είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να ελπίζετε σε σημαντικές γνωριμίες, με άτομα από το φιλικό περιβάλλον.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η παρουσία της Αφροδίτης στους αρμονικούς Ιχθύς από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, αποτελεί ένα θαυμάσιο οιωνό για την αισθηματική ζωή σας, καθώς όλα δείχνουν ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου από τον κοινωνικό χώρο σας και θα ξεκινήσετε μια σχέση με διάρκεια αλλά και πάθος. Οι δεσμευμένοι επιδιώξτε ένα ταξιδάκι με το ταίρι σας. Θαυμάσια και η νέα θέση του Ερμή στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 7/4 σας «ανοίγει νέες πόρτες» στην εργασία σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Κριό από τις 7/4 θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την πειθώ για να αποκαταστήσετε τα ρήγματα στις σχέσεις σας. Όμως, μια νέα εξέλιξη σε ένα παλιό πρόβλημα με την αντίθεση του δικού σας κυβερνήτη, του Ήλιου με τον Άρη στις 9/4 θα σας κρούσει εκ νέου  τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία σας. Αν δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφό σας θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες με μια διεξοδική συζήτηση.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Εάν υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σας, η παραμονή της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και το χώρο των σχέσεών σας από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναζωπυρώσετε τα συναισθήματά σας και να ξαναζήσετε το μήνα του μέλιτος. Για τους ελεύθερους η Αφροδίτη επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στη διάρκεια των ταξιδιών σας. Ο παραδοσιακός ρομαντισμός του ζωδίου σας θα βρει γόνιμο έδαφος για να ανθήσει. Με τον δικό σας Ερμή στον Κριό από τις 7/4 θα βρείτε λύσεις και σε οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει τη διέλευσή της στους Ιχθύς από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5, γεγονός που θα σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς και δημιουργικούς στην εργασία σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας, καθώς και με άλλα άτομα που σας ενδιαφέρουν, χάρη στη διέλευση του Ερμή από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 7 μέχρι και τις 23 Απριλίου. Φροντίστε μόνο να μην ξεφύγετε από το δρόμο που έχετε χαράξει, καθώς ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, πιθανόν να σας ωθεί σε ανέφικτους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5 προμηνύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο κατά την οποία μπορείτε να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας και στις διασκεδάσεις και παράλληλα να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας. Επιπλέον, με την παρουσία του Ερμή στον τομέα της εργασίας σας από τις 7 μέχρι τις 23 Απριλίου, θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε πιο εύκολα στα επαγγελματικά σας καθήκοντα αλλά και να ανανεωθείτε, προσφέροντας στον εαυτό σας μια αισθητική περιποίηση που θα σας χαρίσει ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από τις 5/4 έως τις 3/5, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την οικογενειακή ζωή, να ανανεώσετε το χώρο σας και να ανοίξετε το σπίτι σας για να υποδεχτείτε φίλους ή και να φιλοξενήσετε άτομα από το εξωτερικό. Παράλληλα, ο Ερμής θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 7 μέχρι και τις 23 Απριλίου, για να τονώσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Δυο σημαντικές μετακινήσεις πλανητών που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα, αλλάζουν τους ρυθμούς και τις προτεραιότητές σας. Η Αφροδίτη από τις 5/4 μέχρι και τις 3/5 θα βρίσκεται στους Ιχθύς από όπου θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να συνάψετε σημαντικές συμφωνίες αλλά και να βελτιώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Η διέλευση του Ερμή από τον Κριό από τις 7 έως τις 23 Απριλίου είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το οικογενειακό περιβάλλον και να διευθετήσετε θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σας στοιχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 5/4 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των οικονομικών σας όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 3/5. Το διάστημα αυτό, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους αγαπημένους σας. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 7/4, θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, να συζητήσετε νέες προοπτικές αλλά και να διευθετήσετε τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις σας. Μέχρι και τις 23 Απριλίου, αναμένονται και αρκετά σύντομα ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Μια ευχάριστη περίοδο αναγγέλλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 5 του μήνα. Μέχρι και τις 3 Μαΐου, η επιδίωξη της αρμονίας θα σας ωθήσει να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε τυχόν διαφορές με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα. Με την αυξημένη γοητεία σας, θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές και αν είστε ελεύθεροι θα ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση που θα αντέξει στο χρόνο. Αυξομειώσεις θα σημειωθούν στα οικονομικά σας από τις 7 έως τις 23 Απριλίου καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα