<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ήλιος τετράγωνο με Δία σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Ήλιος τετράγωνο με Δία σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα
Την 1η Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με Δία και στη συνέχεια το επόμενο διήμερο διαμορφώνει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας έτσι το ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Δία – Πλούτωνα, που θα αποκορυφωθεί στις 23/4 με τη συμμετοχή του Άρη. Ήδη η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 30/3 σηματοδότησε την αφετηρία μιας εποχής ανατροπών και εντάσεων, και τώρα ο Ήλιος έρχεται να πυροδοτήσει για άλλη μια φορά αυτά τα γεγονότα. Παρόλο που οι όψεις αυτές συνδέονται περισσότερο με κοσμικά γεγονότα, και σηματοδοτούν ανακατατάξεις στο παγκόσμιο σκηνικό, οπωσδήποτε δεν θα μας αφήσουν ανεπηρέαστους και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι πολλές φορές στη ζωή μας χρειάζονται αλλαγές που από μόνοι μας δεν είμαστε αρκετά δυνατοί για να τις κάνουμε και σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι που «επεμβαίνουν» οι πλανήτες για να μας «σπρώξουν». Σε κάποιες περιπτώσεις τα γεγονότα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα, κρίνονται όμως απαραίτητα για να βάλουμε τη ζωή μας σε μια νέα φάση που με το πέρασμα του χρόνου θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τις επερχόμενες όψεις που θα ισχύουν για όλη την εβδομάδα είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 1-3/1, 1-3/4, 3-5/7 και 4-6/10.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου, σχηματίζει την 1η Απριλίου τετράγωνο με τον Δία, στις 2 σύνοδο με τον Ουρανό και στις 3 τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας έτσι γι’ άλλη μια φορά το ταυ-τετράγωνο που εδώ και καιρό σου δημιουργεί προβλήματα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Παρόλο που η  συμμετοχή του Ουρανού μπορεί για άλλη μια φορά να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να σε αποπροσανατολίσει, αυτή τη φορά, δύσκολα θα καταθέσεις τα όπλα, αφού ο Δίας τονώνει την αισιοδοξία σου και σε καλεί να παλέψεις ακόμα πιο σκληρά για την επιτυχία σου. Απέφυγε ωστόσο επενδύσεις που μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις για να σε βοηθήσουν.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου ο Ήλιος διαμορφώνει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα και σε καλεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να επικαλεστείς την διαίσθησή σου και να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου για το άμεσο μέλλον σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου και την περαιτέρω πορεία σου. Θα πρέπει λοιπόν να εντοπίσεις τους τομείς που χρειάζονται αλλαγές και να ξεκινήσεις την αναδιοργάνωση. Μια αλλαγή για παράδειγμα στην επαγγελματική σου πορεία μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, αν κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και τις προγραμματίσεις σωστά. Αν αυτό που σε απασχολεί είναι η εγκατάσταση σε μια άλλη πόλη ή χώρα, θα πρέπει επίσης να το οργανώσεις έτσι, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της αποτυχίας.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, σύνοδο με τον Ουρανό, και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι οι στόχοι σου είναι ακόμα κάπως ασαφείς, σημαίνει ότι χρειάζεσαι βοήθεια, και αυτή μπορεί να στην προσφέρει μια σωστή συμβουλή φίλων που σε γνωρίζουν καλά και μπορούν να σε καθοδηγήσουν. Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας λοιπόν, καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ή ακόμα και να εντοπίσεις που οφείλονται οι οικονομικές διαρροές που σε βγάζουν συνεχώς από το πρόγραμμά σου. Αν αποφασίσεις να περιορίσεις κάποιες περιττές σπατάλες, ίσως καταφέρεις να συγκεντρώσεις το ποσό που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, βάζει για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και την καριέρα σου γενικότερα. Η προσπάθειά σου να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδα, πολλές φορές σε παροτρύνει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από όσες πραγματικά αντέχεις, και αυτό μπορεί να έχει κάποιες προσωρινές επιπτώσεις στην υγεία σου, μπορεί όμως και να σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Εκείνο που πρέπει να ελέγξεις είναι η σκληρή στάση απέναντι σε άλλους που δεν έχουν τις ίδιες αντοχές ή ικανότητες με σένα, και που πολλές φορές δέχονται τη σκληρή κριτική σου. Η βελτίωση της στάσης σου απέναντι στους συνεργάτες σου ή στον σύντροφό σου, μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και να ελαττώσει τον κίνδυνο μιας οριστικής ρήξης.

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία την 1η Απριλίου, σύνοδο με τον Ουρανό στις 2 και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 3, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο με το δικό σου, πρόκειται να σου δημιουργήσει έντονη πίεση κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου καθώς επίσης και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου, φαίνεται ότι απορροφούν όλο το διαθέσιμο χρόνο σου και δεν σου αφήνουν περιθώρια για ξεκούραση ή για άλλες δραστηριότητες που έχεις ανάγκη για να μπορείς να αποδώσεις. Ωστόσο, πρόκειται για μια επιρροή που μπορεί να σου αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό θα πρέπει να συμβιβαστείς με τους ξέφρενους ρυθμούς που απαιτούνται, αν θέλεις πραγματικά να επωφεληθείς.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, ο Ήλιος συμμετέχει στο ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Δία – Πλούτωνα και σηματοδοτεί αλλαγές στην ερωτική σου ζωή αλλά και στα οικονομικά σου. Το οριστικό τέλος μιας σημαντικής σχέσης, μπορεί αυτή τη στιγμή να σε «διαλύει» ψυχολογικά, ωστόσο σου δίνει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδα και να κάνεις χώρο για το καινούργιο που έρχεται και που αναμένεται πολύ καλύτερο, αφού ο Πλούτωνας στην πραγματικότητα σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου. Η όψη αυτή μπορεί φυσικά να λειτουργήσει και αντίστροφα και να αποκαταστήσει μια σχέση που έχει κλονιστεί και σ’ αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει μια εξυγίανση και ανανέωση που θα εγγυάται την μακροημέρευση αυτής της σχέσης. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, μια καλή διαχείριση θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το ζώδιό σου έχει «χτυπηθεί» πολύ από τις αρνητικές γωνίες που σχηματίζονται στα παρορμητικά ζώδια εδώ και καιρό. Το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, ο Ήλιος εμπλέκεται στο ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Δία – Πλούτωνα και για άλλη μια φορά σε καλεί να απαλλαγείς από οτιδήποτε άχρηστο, ακόμα κι αν αυτό σου φαίνεται επώδυνο αυτή τη στιγμή. Όσο αποφεύγεις να συμβιβαστείς με τα δεδομένα, τόσο δυσχεραίνεις τη θέση σου, αφού αργά ή γρήγορα, κάποιοι άλλοι θα πάρουν αποφάσεις για σένα και αυτό θα σε φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Οι αλλαγές μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και την προσωπική σου ζωή και εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι ότι σκοπός αυτών των επιρροών είναι να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, ο Ήλιος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει σοβαρές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου και κατ’ επέκταση στον τρόπο ζωής σου. Ίσως θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια στροφή στη καριέρα σου, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι ώρα για νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό ίσως χρειάζεται να εκμεταλλευτείς αυτό το  διάστημα για να μελετήσεις τις νέες προοπτικές σου, τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου και να συγκεντρώσεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο εύκολα. Ακόμα και αν αυτό το ταυ-τετράγωνο πυροδοτήσει την απώλεια της θέσης σου, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς προς νέα κατεύθυνση μετά τις 20 Μαΐου, που ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για τα οικονομικά σου, ειδικά αν ήδη αντιμετωπίζεις προβλήματα με χρέη και οφειλές. Ο κυβερνήτης σου Δίας από τη συγκεκριμένη θέση του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τα γεγονότα και μπορεί να σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, αν επιμένεις να αγνοείς τις υποχρεώσεις σου. Το γεγονός ότι ο Ήλιος και ο Ουρανός βρίσκονται στο συμβατό ζώδιο του Κριού, ίσως ευθύνεται για τις σπατάλες που δεν σε αφήνουν να κάνεις μια σωστή διαχείριση. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη, αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να αποφεύγεις τις παράνομες περιπέτειες αν θέλεις να διατηρήσεις μια σοβαρή σχέση που υπάρχει στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το πρώτο τριήμερο του Απριλίου, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψεις που θα δημιουργήσουν σημαντική αναστάτωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Τα προβλήματα που υπάρχουν στις  σχέσεις σου με το σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου ή και το οικογενειακό σου περιβάλλον, μπορεί να επιδεινωθούν καθοριστικά αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Μια τάση επαναστατικότητας που σε έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα, δεν σε αφήνει να συμβιβαστείς στο παραμικρό, αλλά ίσως δεν έχεις υπολογίσει τις συνέπειες μιας οριστικής ρήξης που μάλλον φαίνεται αναπόφευκτη.  Ακόμα κι αν αυτή η εξέλιξη δεν σε «τρομάζει», οι οικονομικές επιπτώσεις της, σίγουρα θα σε προβληματίσουν.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, την 1η Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και το επόμενο διήμερο διαμορφώνει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις στα επαγγελματικά σου κυρίως, κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι αλλαγές αυτές δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές, αφού ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου, σίγουρα όμως απαιτούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βρίσκει απροετοίμαστο. Ακόμα και αν εσύ ο ίδιος προετοιμάζεις εδώ και καιρό κάποιες κινήσεις, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα υπολογίζεις κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο. Αν πάλι στα σχέδιά σου εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα, σιγουρέψου για τις προθέσεις τους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Με λίγη προσοχή, αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα, αρκεί να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Απρίλιος ξεκινά με τον Ήλιο να ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το ταυ-τετράγωνο Ουρανού – Δία – Πλούτωνα, που εδώ και καιρό δημιουργεί ανατροπές στα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός ότι οι απαιτήσεις της ζωής, σε βγάζουν συνέχεια από το πρόγραμμά σου, η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού ο Δίας και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε συμβατά ζώδια. Αν λοιπόν, σκέφτεσαι να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που απαιτεί κάποια χρήματα, μπορείς με τη βοήθεια έμπειρων ατόμων, να χαράξεις μια στρατηγική που θα σου αποφέρει όφελος μακροπρόθεσμα. Δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν επίσης να αποδειχθούν επικερδείς, απαιτούν όμως προσωπικά έξοδα που ίσως δεν διαθέτεις αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε περιττές σπατάλες χωρίς νόημα που δεν βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα