Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10 – 16 Μαΐου 2014
 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.
Η εβδομάδα ξεκινά με τρεις αρνητικές όψεις (αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 10/5, αντίθεση Αφροδίτης-Άρη και τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 11/5) που συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, σε προσωπικές σχέσεις και σε παγίδες που μπορεί να συναντήσουμε στην καθημερινότητά μας. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη στις 12/5 ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις που βοηθούν στην αποκατάσταση των παρεξηγήσεων. Στις 14/5 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο και αναδεικνύει τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.  Το –έστω και απομακρυσμένο- τρίγωνο με τον Δία, μπορεί να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας και να αποτρέψει τις χειρότερες εξελίξεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στις 16/5 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους, κυρίως όμως στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι επαφές και οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε στη διάρκεια αυτών των ημερών, θα βοηθήσουν ώστε να υπογράψετε σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Αν έχετε ήδη αποφασίσει να προβείτε σε νέες συνεργασίες, να είστε σίγουροι ότι αυτές θα αποδώσουν στο πέρασμα του χρόνου και θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Η Πανσέληνος στον τομέα της ασφάλειας στις 14/5 σάς καθιστά ιδιαίτερα φιλόδοξους. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσετε τις απαιτήσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε ζήλειες. Είναι προτιμότερο να δείξετε διπλωματία, παρά να δημιουργήσετε αντιπάλους. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Συζητήσεις και επαφές έχουν ευχάριστες καταλήξεις και όσοι βρίσκεστε ήδη σε διαπραγματεύσεις για νέες συνεργασίες, με την Πανσέληνο στις 14/5 θα τις ολοκληρώσετε με ευνοϊκούς όρους. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σας ζωή, όπου μια σχέση οδεύει προς την επισημοποίηση. Οι καινούργιες σχέσεις που θα αναπτύξουν οι αδέσμευτοι, γρήγορα θα δείξουν ότι έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν σοβαρά. Η επικοινωνία με τους γύρω σας πάντως θα βελτιωθεί και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε συμμάχους που θα έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Πανσέληνο στον έκτο ηλιακό οίκο σας στις 14 Μαΐου το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στον τομέα της εργασίας, όπου θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Η προθυμία σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή σας, γι’ αυτό θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Ακόμα και αν χρειαστεί να κουραστείτε, είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα δικαιωθείτε και θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας. Οι σχέσεις σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας θα σας θα υποστούν θετικές ανατροπές που θα σας ανανεώσουν.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η αισθηματική ζωή σας θα σας απασχολήσει ευχάριστα, καθώς με την Πανσέληνο στον τομέα του έρωτα θα νιώσετε την ανάγκη να δεσμευτείτε σοβαρά ή να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το γεμάτο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 14 Μαΐου, συνιστά να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο αισιόδοξοι. Οι προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο θα ενταθούν, καθώς θα αλλάξετε οτιδήποτε «δεν σας κάνει» και θα βάλετε τις βάσεις για μια καθημερινότητα πιο δημιουργική και χαρούμενη. Είτε πρόκειται για σχέση αισθηματική, είτε για μια συνεργασία θα «ξεκαθαρίσετε» τη θέση σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας στις 14 του μήνα θα σας απασχολήσουν και πάλι ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και με την οικογένειά σας. Το ενδιαφέρον σας για ταξίδια, σπουδές και μελέτες εντείνεται και πολλοί από σας θα αποκτήσετε έναν τίτλο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική  πορεία σας. Οι ελεύθεροι αναζητάτε γνωριμίες με άτομα ώριμα και οικονομικά ανεξάρτητα που ψάχνουν μια «φιλελεύθερη» σχέση. Αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, θα αυξήσετε και τα εισοδήματά σας. Πολλοί από εσάς θα μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος σας βρίσκει με μια διάθεση ριζικής ανανέωσης. Θέλετε να αλλάξετε σχεδόν τα πάντα και κανείς δεν είναι ικανός να σας σταματήσει. Εξάλλου, κάποιες στάσιμες καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και πρέπει με κάποιο τρόπο να εξελιχθούν. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν προχωρούν επιπόλαια. Ο τρόπος που επικοινωνείτε θα γίνει το κύριο μέλημά σας, καθώς θα χρειαστεί να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ρήξεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οικονομικές δυσκολίες πρόκειται να σας δημιουργήσει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Μαΐου. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στους δικούς σας κακούς χειρισμούς ή στην επαγγελματική σας απόδοση που είναι «πεσμένη» το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός ότι η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται πολύ θετικά, ίσως ευθύνεται για το ότι έχετε βάλει όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Οι εκπλήξεις μάλιστα που σας ετοιμάζει ο σύντροφός σας, θα εξάψουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σας. Ένα ξαφνικό ταξίδι, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία της νέας, κοινής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου στην Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 14/5, θα επαναφέρει στην επιφάνεια τις διαφορές με τον σύντροφό σας, που μπορεί να ανοίξουν νέες πληγές στη σχέση σας. Αν θέλετε πράγματι να περισώσετε ότι μπορείτε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας και να αποφύγετε τις εγωιστικές τάσεις που σας δημιουργεί το τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης την ίδια μέρα. Με την υποστήριξη του Δία, αν προσπαθήσετε μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η τύχη είναι στο πλευρό σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Μαΐου, ενεργοποιεί τον άξονα της εργασίας και της υγείας σας και συνιστά να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να ξεκουράζεστε περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν θέλετε να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές, καλό θα είναι να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να μελετήσετε τις κινήσεις που θα εφαρμόσετε αργότερα. Μπορείτε επίσης να χαράξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα στις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με σοβαρές προδιαγραφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος της 14ης Μαΐου, κυριαρχεί στον χάρτη της ερχόμενης εβδομάδας και σας επιφυλάσσει αλλαγές τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον όσο και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Κρόνου, ίσως διαπιστώσετε ότι κάποια πρόσωπα δημιουργούν εμπόδια στα σχέδιά σας και αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική απέναντί τους. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, ειδικά αν διατηρείτε μια ήδη προβληματική σχέση. Ο χωρισμός δεν αποτελεί απαραίτητα την μοναδική λύση, απαιτούνται όμως σοβαρές προσπάθειες για την επίτευξη της αρμονίας. Επιτυχία αναμένεται σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο γύρω στις 16/5.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η καριέρα σας είναι ο τομέας που επηρεάζεται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 14/5 στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να λάβετε την αναγνώριση που θέλετε. Παρόλο που ο Κρόνος θα σας δημιουργήσει αρκετά εμπόδια, με τη θετική συμμετοχή του Δία μπορείτε να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και παράλληλα να δείτε σημαντικά οφέλη στα οικονομικά σας. Ξαφνικά ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις γύρω στις 16 του μήνα ή ένα νέο έρωτα στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο, κατά την οποία θα ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και θα ανανεωθείτε κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες. Αν σκέφτεστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως αυτό είναι το καλύτερο διάστημα για να το πραγματοποιήσετε. Γενικότερα, θέματα και άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα έχουν μια ευεργετική επιρροή στην καριέρα σας που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή, όπου μπορείτε να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση ή να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK