Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 – 23 Μαΐου 2014

 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Υπάρχει μια απροθυμία σε κάθε σοβαρή δέσμευση και κρίνεται σκόπιμο να το σκεφτείτε πολύ καλά προτού παντρευτείτε. Ίσως νιώθετε ότι ο γάμος θα περιορίσει τις προοπτικές σας για ανάπτυξη. Οποιοσδήποτε συνάψει μια σχέση μαζί σας, - έστω και για μικρό χρονικό διάστημα- θα σας βρει στοργικούς, ενδιαφέροντες, τολμηρούς, περιπετειώδεις, αλλά η αστάθεια και η ευκολία με την οποία μπορείτε να παραμελήσετε το σύντροφό σας θα γίνει αιτία, να «κάψετε» πολλές καρδιές μέχρι να κατασταλάξετε.
Συνήθως παντρεύεστε αργότερα σχεδόν από όλα τα άλλα ζώδια. Ο γάμος έρχεται εξαιτίας της ανάγκης σας για συντροφιά, παρά της ανάγκης σας για σεξ, παιδιά ή ασφάλεια και φυσικά  αφού έχετε εξασφαλίσει από πριν μια καλή συμφωνία ελευθερίας. Ευτυχώς θα προσελκύσετε ένα σύντροφο φιλελεύθερο και ανεξάρτητο που θα μοιράζεται την ανάγκη σας για ελευθερία, η οποία όμως θα δίνει ποιότητα στη σχέση σας. Δεν θα απομακρυνθείτε ποτέ αν η οικογενειακή σας ζωή είναι ικανοποιητική.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η κοινωνική ζωή, τα νέα ενδιαφέροντα και τα ταξίδια είναι οι τομείς που ευνοούνται με τον Ήλιο στους Διδύμους από τις 21/5. Μια περίοδος που αναμένεται διασκεδαστική και χωρίς πολλές σκοτούρες. Ακόμα και στον επαγγελματικό στίβο θα καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας, συνδυάζοντας τη δουλειά με τη διασκέδαση. Όσοι από σας είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Με το δικό σας Άρη σε ορθή πορεία μέχρι τις 26/7 είστε αποφασισμένοι να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας, γεγονός που θα φέρει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Άρη σε ορθή πορεία από τις 20/5 το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις 26/7  θα εντείνετε τις προσπάθειές σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στον εργασιακό χώρο σας, όπου όλα δείχνουν ότι σας περιμένει εύνοια και σταδιακή άνοδος. Θα αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα που θα επιβαρύνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα ωστόσο θα σας φέρουν περισσότερα έσοδα. Με τον Ήλιο στους Διδύμους από τις 21/5 αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, υπάρχει περίπτωση να βρείτε μια δεύτερη δουλειά που θα αποδειχθεί προσοδοφόρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Πολλές εκπλήξεις σας επιφυλάσσει ο Άρης σε ορθή πορεία στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι τις 26/7. Έρωτες, φλερτ και καρδιοχτύπια δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Μια προαγωγή που θα κερδίσετε με το σπαθί σας, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα στρέψει το ενδιαφέρον σας και στη σχέση με το σύντροφό σας. Είναι καιρός να τα «βάλετε κάτω» ώστε να βρείτε τρόπους που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε μαζί, δίχως αντιθέσεις και διενέξεις.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι διαφοροποιήσεις και οι ανακατατάξεις αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» της περιόδου. Οι στόχοι σας, τα σχέδιά σας, οι σχέσεις σας, ο φιλικός σας κύκλος και τα οικονομικά σας αποτελούν ζητήματα που «καίνε». Όλα αυτά απαιτούν να ξεκαθαρίσετε τα απαραίτητα από τα περιττά και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές. Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, από τις 20/5 μέχρι τις 26/7 θα απαλλαγείτε από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας που σας δημιουργούν προβλήματα ή σας εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε αλλαγές στο σπίτι σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον φιλικό Ζυγό από τις 20/5 μέχρι τις 26/7 ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας. Έτσι θα καταφέρετε να επιλύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας, αλλά και να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε με δυναμικό τρόπο και στη συνέχεια να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας. Στην εργασία σας θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν. Πολλοί από σας θα αποφασίσετε να ενώσετε την ζωή σας με το δεσμό σας. Οι ελεύθεροι ζείτε έναν καινούργιο έρωτα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Άρης ακόμα και σε ορθή πορεία στον τομέα των χρημάτων από τις 20 Μαΐου μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες. Είναι σκόπιμο να είστε συγκρατημένοι και να μην ενθουσιάζεστε από ευκαιρίες που μπορεί να αυξάνουν τα έσοδά σας, αλλά δεν αποτελούν ασφαλείς εγγυήσεις για το μέλλον. Ωστόσο οι μηνιαίες αποδοχές σας αναμένεται να αυξηθούν, έτσι ώστε να σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε την σταθερότητα που είναι το ζητούμενο των καιρών. Με τον Ήλιο στους Διδύμους από τις 21/5 ξεχωρίζετε στο στίβο της καριέρας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάδρομη πορεία του Άρη ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου και βάζει τέλος στα εμπόδια και την ανασφάλεια που σας δημιούργησε. Μέχρι και τις 26/7 μπορείτε να κάνετε πιο αποφασιστικά βήματα για την επίτευξη των στόχων σας, για την βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και της σχέσης σας. Η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους από τις 21/5 μέχρι τις 21/6 σηματοδοτεί μια θετική περίοδο κατά την οποία τα ενδιαφέροντά σας θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια νέα μελέτη ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ορθή πορεία του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από τις 20 Μαΐου, σας επιτρέπει να δείτε πιο καθαρά τις προοπτικές σας, να «εντοπίσετε» τα άτομα που πιθανόν εμποδίζουν τα σχέδιά σας και να δημιουργήσετε πιο ισχυρές άμυνες απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 θα έχετε στη διάθεσή σας έναν ολόκληρο μήνα για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας αλλά και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε θεωρείτε άχρηστο. Η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης είναι επίσης πιθανή αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο τομέας που σχετίζεται με την κοινωνική ζωή σας, τους φίλους και τις φιλοδοξίες σας, παρουσιάζει αισθητή βελτίωση από τις 20 Μαΐου, καθώς ο Άρης ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Μέχρι και τις 26/7 θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με επιτυχία, άτομα που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σας ή θα σας προσφέρουν νέες προοπτικές. Ο ζωοδότης Ήλιος περνά από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 21/5 μέχρι και τις 21/6 για να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τη σχέση με το σύντροφό σας και να σας δημιουργήσει μια απόλυτη αίσθηση ασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι προσπάθειες που κατεβάλατε στον επαγγελματικό τομέα, αρχίζουν να αποδίδουν από τις 20 Μαΐου, με την ορθή πορεία του Άρη. Έχοντας αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, μπορείτε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετύχετε μέχρι και τις 26/7. Εξάλλου, ο Ήλιος από τις 21/5 μέχρι τις 21/6 θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από όπου θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και αποδοτικούς, με αποτέλεσμα να διεκδικήσετε  μια αξιόλογη αύξηση των αποδοχών σας. Το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα ερωτικό πάθος στο χώρο της εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου και παραμένει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 26/7. Το διάστημα αυτό, θα αποκτήσετε πολλά καινούργια ενδιαφέροντα ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε ένα σημαντικό ταξίδι που θα σας προετοιμάσει για μια νέα επαγγελματική πορεία. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η διέλευση του Ήλιου από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21/5 μέχρι και τις 21/6, σας καθιστά περισσότερο τρυφερούς και ρομαντικούς και επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Άρης ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 20 Μαΐου και βάζει τέλος στην αστάθεια που είχε προκαλέσει στα οικονομικά σας. Μέχρι και τις 26/7 που θα παραμείνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα πρέπει να ξαναβρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας και παράλληλα να καλύψετε χρέη και οφειλές που εκκρεμούν. Από τις 21/5 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε με την οικογένειά σας ή να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK