Προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 – 30 Μαΐου 2014


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ.
Στις 24/5 κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Κρόνου που θα σημάνει οικονομική ανάκαμψη και θα δώσει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά μας. Η Νέα Σελήνη στις 28/5 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Άρη. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα θεωρείται «επικίνδυνο», αφού ενόψει των εκλογών μπορεί να προκύψουν σκάνδαλα, νοθεία και γενικότερα μια προσπάθεια παραπλάνησης. Στις 29 Μαΐου, η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται ευνοϊκό για θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, την ομορφιά και το χρήμα. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, όπου θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 17/6. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο υποκειμενικοί και το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στο σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα. Τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς) είναι πιο ευνοημένα αυτή την εβδομάδα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας έχουν τις καλύτερες προοπτικές για να υλοποιηθούν, στις 24/5 με το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο. Μπορεί οι οικονομικές αποδοχές σας να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, όμως σύντομα ξημερώνουν καλύτερες μέρες. Με τη Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα πολλοί από εσάς θα κάνετε μια καινούργια σημαντική γνωριμία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Ερμής στους Διδύμους από τις 29 προσφέρονται για να πετύχετε τους οικονομικούς στόχους σας καθώς διαθέτετε τα μέσα αλλά και τη μεθοδολογία που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Νέα Σελήνη στις 28 στον τομέα των χρημάτων είναι ιδανική για να θέσετε σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Κρίνεται πάντως σκόπιμο να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές που θα παρουσιαστούν και να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές. Δίχως οικονομικά προβλήματα θα θελήσετε να κάνετε ταξίδια, να αναζητήσετε την περιπέτεια, το καινούργιο, το διαφορετικό και γενικότερα να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Στην αισθηματική ζωή είστε αρκετά ικανοποιημένοι και από τις 29 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα συνδεθείτε συναισθηματικά με ένα άτομο που θα σας βοηθήσει και σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μια ευχάριστη σελίδα στη ζωή σας εγκαινιάζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28 του μήνα. Καινούργια ξεκινήματα, επαγγελματικές αλλαγές και οικονομικές επιτυχίες έρχονται στο δρόμο σας, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες από την πλευρά σας. Ευχάριστη ατμόσφαιρα και στην αισθηματική σας ζωή όπου για κάποιους από σας ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση, ενώ για άλλους ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επανέρχεται στη ζωή σας με σοβαρές προτάσεις. Ευχάριστες μετακινήσεις, νέες γνωριμίες αλλά και νέες εμπειρίες σας περιμένουν. Ωστόσο θα πρέπει να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας στις νέες προτάσεις και να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24 και με τη Νέα Σελήνη στις 28 Μαΐου θα προωθήσετε δυναμικά τα επαγγελματικά σας. Θα σας προταθεί μια σημαντική δουλειά, μια θέση κύρους ή μια προαγωγή που θα γίνει αφορμή να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πως θα τις πραγματοποιήσετε. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 29/5 ένας άνθρωπος από το παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τις νέες θέσεις της Αφροδίτης και του Ερμή η επιμονή και η καλή σας θέληση θα σας κάνουν να λάμψετε στον επαγγελματικό τομέα. Οι προτάσεις θα  είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα χρειαστεί οργανωθείτε ώστε να μην τις αρνηθείτε αλλά και να μην γίνετε «χίλια κομμάτια». Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 είναι θαυμάσια για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Στον αισθηματικό τομέα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ταξίδια για ψυχαγωγία, παράλληλα με επαγγελματικούς σκοπούς παρέα με το ταίρι σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Έχετε βάλει στόχο να πετύχετε πολλά και το γεγονός αυτό εκτός του ότι μπορεί να σας εξαντλήσει, ίσως και να σας προβληματίσει. Το επαγγελματικό σας πρόγραμμα με τη Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 28/5 θα είναι πολύ φορτωμένο και θα σας φέρει αντιμέτωπους με το στενό περιβάλλον. Φροντίστε να βρείτε τις ισορροπίες για να μη «χαλάσετε» τις καρδιές σας. Ένα ταξίδι που θέλετε εδώ και καιρό γίνεται πραγματικότητα και σας προσφέρει μεγάλη χαρά. Αισθηματικά, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και μοιράζεστε πολύ αρμονικές στιγμές με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ιδιαίτερη εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας επιφυλάσσει το τρίγωνο Δία-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24/5, καθώς και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από τις 29/5. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 28, θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας θα πραγματοποιηθεί από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6 και το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί και γοητευτικοί, με αποτέλεσμα να προσελκύσετε πολλούς υποψήφιους εραστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Κρόνος με τον ευεργέτη Δία στις 24/5, θα βελτιώσει τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία, χρειάζονται προσοχή, καθώς η Νέα Σελήνη στις 28/5 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση ή και απώλειες ακόμα και εν αγνοία σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 29/5 μέχρι τις 23/6 καθώς και ο Ερμής στον Καρκίνο από την ίδια μέρα,  σηματοδοτούν θετικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Κρόνο στις 24/5 θα σημάνει την βελτίωση των οικονομικών σας και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές σε όσους αναζητάτε μια καλύτερη θέση. Στον αισθηματικό τομέα, η Νέα Σελήνη στις 28/5 σας προκαλεί να κάνετε αλλαγές, καλό θα είναι όμως να μην βιαστείτε, καθώς ο Ερμής από τις 29/5 θα σας κάνει πιο διορατικούς. Η Αφροδίτη από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά σας και παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Κρόνου με τον Δία στις 24/5, σας εξασφαλίζει την σταθερότητα που αναζητάτε τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Αν μάλιστα σκέφτεστε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, η Νέα Σελήνη στις 28, αποτελεί έναν καλό οιωνό. Στις 29/5 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/6. Το διάστημα αυτό θα συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση και όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από τις 29/5 βελτιώνει την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24/5, θα δώσει νέα ώθηση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αρχίσετε τις περιττές σπατάλες, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα στις 28/5 θα σας δημιουργήσει αυξημένη αισιοδοξία που μπορεί να μη σας βγει σε καλό. Από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6 η Αφροδίτη σας επιτρέπει να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, να αναζητήσετε μια νέα στέγη ή και να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Κρόνο στις 24/5, εγγυάται θετικές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο μάλιστα από τις 29/5, θα μπορέσετε να διασκεδάσετε περισσότερο καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα μειωθούν αισθητά. Η Νέα Σελήνη στις 28/5 θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και να χαλαρώσετε με την οικογένειά σας. Σύντομες εκδρομές, ταξίδια και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα θα σας τονώσουν από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK