<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3 – 9 Μαΐου 2014

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3 – 9 Μαΐου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ.

Η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο στις 3/5 είναι η μόνη αρνητική όψη  της περιόδου που θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, και οικονομικά προβλήματα. Οι ευνοϊκές γωνίες όμως του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 4 και 6 αντίστοιχα, θα βοηθήσουν στην εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της «αδυναμίας» της – τον Κριό - στις 3/5, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 29 του μήνα. Το διάστημα αυτό, η λογική θα δώσει τη θέση της στο πάθος και η δημιουργία σχέσεων θα γίνεται με γνώμονα την φυσική έλξη. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα περάσει από το ζώδιο των Διδύμων από τις 7 μέχρι και τις 29/5, μπορεί να εξισορροπήσει τα πράγματα, αφού θα κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη και θα βοηθήσει ακόμα και τα νέα ζευγάρια να βρουν κοινά ενδιαφέροντα. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά θα σας απασχολήσουν με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 3/5  καθώς θα αποφασίσετε να βάλετε σε «τάξη» τη ζωή σας. Σε κοινά οικονομικά, ίσως διαπιστώσετε ότι υπάρχουν διαρροές. Θα ψάξετε και θα βρείτε τα αίτια, ώστε να περιορίσετε τις απώλειες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 29/5 θα δείτε τα όνειρά σας να εκπληρώνονται. Αν είστε ελεύθεροι, θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, ενώ οι παντρεμένοι, θα βιώσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια και συζητήσεις με το σύντροφό σας αλλά και με άτομα που επιδιώκετε την παρέα τους. Στις 3 του μήνα ο Ερμής στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι ορισμένα πρόσωπα δεν είναι όπως φαίνονται. Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας παραπλανήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Η Αφροδίτη στον Κριό (3/5) και ο Ερμής στους Διδύμους (7/05) θα σας ωθήσουν να σκεφτείτε σοβαρά τις σχέσεις σας και να πάρετε αποφάσεις για τον τομέα των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Τόσο οι φιλικές όσο και οι προσωπικές σχέσεις σας χρειάζονται ένα γερό «ξεκαθάρισμα»: όσο επώδυνο και αν σας φαίνεται αυτό, στις 3 του μήνα με την αντίθεση ανάμεσα στον δικό σας Ερμή και τον Κρόνο, θα πρέπει να προχωρήσετε προκειμένου να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Από τις 7 Μαΐου με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο μέσα στις επόμενες μέρες θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, ώστε να τονώσετε τον οργανισμό σας και να ξεκινήσετε πιο δυνατοί για την κατάκτηση των νέων στόχων σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που τροχοδρομεί στον αστερισμό σας, σας καθιστά από τους πιο τυχερούς, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στο σπίτι, την οικογένεια και την αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν πολλά δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε, σίγουρα όμως οι αλλαγές θα κάνουν τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3/5 και τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7/5 θα μπορέσετε επιτέλους να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θέλατε από καιρό, αλλά δεν είχατε τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο ή την οικονομική δυνατότητα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Αφροδίτη στον αρμονικό Κριό από τις 3 μέχρι τις 29 Μαΐου, μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα, κυρίως για την αισθηματική ζωή σας. Αν έχετε ήδη μια σχέση, θα προχωρήσετε στην επισημοποίησή της ή θα προετοιμαστείτε για την άφιξη του πελαργού. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ταξίδια που συνδέονται με τους φίλους σας, θα σας φέρουν τον έρωτα της ζωής σας, που θα σας οδηγήσει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Ερμής στον τομέα της φιλίας από τις 7/5 θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας .

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η αντίθεση τους δικού σας Ερμή με τον Κρόνο στις 3/5 αφορά τις κοινωνικές σχέσεις σας, όπου θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σας δημιουργήσουν άγχος ή θα ξοδέψετε χρόνο για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Μετά από μια εσωτερική αναζήτηση, ή από κάποια τυχαία συζήτηση με φιλικά σας πρόσωπα, θα ανακαλύψετε ένα νέο ενδιαφέρον, με το οποίο θα θελήσετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά. Ωστόσο προτού κάνετε νέα ξεκινήματα, φροντίστε να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες. Από τις 7/5 ο Ερμής στους Διδύμους βοηθά στην προώθηση της καριέρας σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η αγάπη και ο έρωτας έρχονται στο προσκήνιο από τις 3 Μαΐου με την είσοδο της δικής σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι και τις 29/5 που θα παραμείνει εκεί, θα βρείτε τρόπους να τονώσετε τη σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία -όσοι παραμένετε αδέσμευτοι. Ιδιαίτερα θετική θεωρείται και η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 7 έως τις 29/5, καθώς θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, με τη βοήθεια της τύχης αλλά και της ενισχυμένης διαίσθησής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στις 3 Μαΐου και συνιστά να προσέχετε την συμπεριφορά σας, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορεί να ψυχράνουν τις σχέσεις σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού από όπου θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στο χώρο της εργασίας σας μέχρι και τις 29/5. Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους από τις 7 μέχρι και τις 29/5 είναι κατάλληλη για να απαλλαγείτε από χρέη, να κάνετε επικερδείς επενδύσεις ή να αναζωπυρώσετε μια σχέση από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Κριού στις 3 Μαΐου, σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις για την αισθηματική ζωή σας. Μέχρι και τις 29/5 θα ζήσετε ξεχωριστές στιγμές με το σύντροφό σας και ίσως  προχωρήσετε και στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι το ίδιο διάστημα θα κάνετε μια καθοριστική γνωριμία. Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 7 έως και τις 29/5 θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας ουσιαστικής επικοινωνίας όχι μόνο με το σύντροφό σας αλλά και με άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις σας -φιλικές ή αισθηματικές- θα υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα, καθώς θα πρέπει να λύσετε οριστικά κάποια θέματα που προκαλούν παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3 έως τις 29/5, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια και σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους οικείους σας και στην ανανέωση του χώρου σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην εργασία σας από τις 7 μέχρι και τις 29/5, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται  στον αντίστοιχο τομέα του ωροσκοπίου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3 Μαΐου σας επιφυλάσσει πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα οδηγήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής ιστορίας -στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι. Μέχρι και τις 29/5, θα είστε πιο εξωστρεφείς και παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σύντομες αποδράσεις που θα τονώσουν τη σχέση σας. Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 7 μέχρι και τις 29/5 σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις από τις οποίες μπορείτε να έχετε και οικονομικά οφέλη.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Αφροδίτη περνά στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3 Μαΐου, γεγονός που σηματοδοτεί βελτίωση στα οικονομικά σας μέχρι και τις 29/5. Αυτό το διάστημα, μπορείτε ακόμα και να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων  που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους από τις 7 μέχρι και τις 29/5 σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε επισταμένα με το οικογενειακό περιβάλλον σας. Πολλοί από σας ίσως αποφασίσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να συμβιώσετε με το σύντροφό σας.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα