Προβλέψεις για την εβδομάδα από 31 Μαΐου – 6 Ιουνίου 2014 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΡΜΟΝΙΑ, ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Την τελευταία μέρα του Μαΐου, ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το Ζυγό, μια θετική όψη που βοηθά να αναπτυχθεί μια καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα μας και αναδεικνύει λύσεις σε προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους). Στις 4 Ιουνίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί έντονο ρομαντισμό και τρυφερότητα ενώ παράλληλα ευνοεί την δημιουργία νέων σχέσεων ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς).  Τέλος, στις 6/6, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις και υπόσχεται ανέλπιστες ευκαιρίες στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μια νέα εποχή ξεκινά για τις σχέσεις σας στις 31 Μαΐου με τo τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον δικό σας κυβερνήτη, τον Άρη, που βρίσκεται στον αντίστοιχο τομέα του ωροσκοπίου σας. Οι δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε με ικανοποίηση το αυξημένο ενδιαφέρον του συντρόφου σας, ο οποίος σας στηρίζει στις προσπάθειές σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Προχωρήσετε με αισιοδοξία σε μια καινούργια συνεργασία ή σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στην «επανασύνδεση»» με αξιόλογα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Οι όψεις των πλανητών προοιωνίζουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τον αστερισμό σας μέσα στις επόμενες ημέρες. Έτσι, με το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη στις 31 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε νέες, ευχάριστες εμπειρίες και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς και τους οικονομικούς στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα, με το εξάγωνο ανάμεσα στη δική σας Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 4 Ιουνίου διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους, όπου πολλοί θα σκεφτείτε ακόμα και το γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο με τον Άρη στις 31 Μαΐου, θα υπάρξει εύνοια και τύχη στον αισθηματικό τομέα, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες από μέρους σας. Οι καταστάσεις λειτουργούν προς όφελός σας και οι πλανήτες σας βοηθούν να βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες από όπου κι αν έρχονται και σύντομα θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται και τα οικονομικά σας να αυξάνονται σημαντικά. Είναι σκόπιμο πάντως με την Αφροδίτη στη σκιά του ωροσκοπίου σας να μη «διατυμπανίζετε» τις επιτυχίες σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη στις 31 Μαΐου σας καθιστά ιδιαίτερα κινητικούς, αποτελεσματικούς και ευέλικτους. Ταυτόχρονα γίνεστε και οξύθυμοι, με αποτέλεσμα να προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν βάλετε νερό στο κρασί σας και συζητήσετε με ψυχραιμία τις διαφορές σας, θα βρείτε λύσεις και θα αποφορτίσετε το ηλεκτρισμένο κλίμα, επαναφέροντας τη γαλήνη. Υπάρχει ένα μικρό …χάσμα στις σημαντικές σχέσεις σας που θα πρέπει να «γεφυρώσετε» πάση θυσία με την ευκαιρία που σας προσφέρει το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στις 4 Ιουνίου.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το τρίγωνο ανάμεσα στον δικό σας Ήλιο και τον Άρη στις 31 Μαΐου βάλτε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και ακολουθήσετε το πιστά. Σύντομα θα δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε να περιορίσετε περιττά βάσανα και να «ξεμπερδεύετε» με άτομα που σας ταλαιπωρούν.  Η περίοδος αυτή έχει να σας προσφέρει καινούργια ενδιαφέροντα μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Οι καινούργιες φιλικές συντροφιές που θα δημιουργήσετε στη διάρκεια των επόμενων ημερών θα γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο και θα ομορφύνουν τη ζωή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη στις 31 Μαΐου ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Μια προαγωγή ή μια αύξηση των αποδοχών σας θα σας βοηθήσει να επενδύσετε χρήματα σε ένα ακίνητο ή να αποπληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία ένα δάνειο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 4/6 θα φέρει ευχάριστα γεγονότα, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που γρήγορα θα πάρουν ενδιαφέρουσα τροπή. Πέρα όμως από την εύνοια στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν ανέλπιστες  ευκαιρίες και στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Άρης από το ζώδιό σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στις 31/5 και σας βοηθά να υλοποιήσετε τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον. Αν ψάχνετε μια ευκαιρία για να ανοίξετε τα φτερά σας, το εξωτερικό μπορεί να σας προσφέρει μια θετική προοπτική. Αν πάλι επιμένετε «ελληνικά», με το εξάγωνο που σχηματίζει η δική σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 4/6, θα σας δοθεί η ευκαιρία αναδείξετε τα ταλέντα σας και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Μάιος ρίχνει «αυλαία» με το τρίγωνο Ήλιου- Άρη που φωτίζει δυο «σκοτεινούς» οίκους του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσετε περισσότερο «παρασκηνιακά» και θα βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και θα προωθήσουν τα σχέδιά σας με απόλυτη μυστικότητα. Τα οφέλη που θα έχετε από αυτές τις ενέργειες δεν θα είναι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά. Αν σας απασχολεί μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία, τώρα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Στον αισθηματικό τομέα, ένας νέος έρωτας -αν είστε ελεύθεροι- θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ήλιος που συνεχίζει την πορεία του στον τομέα των σχέσεών σας, σχηματίζει στις 31/5 τρίγωνο με τον Άρη και σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε νέες προτάσεις συνεργασίας που φαίνονται ιδιαίτερα προσοδοφόρες. Επιπλέον, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και τονώνει το ενδιαφέρον σας για το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή ακόμα και μια φιλία που θα μετατραπεί σε έρωτα, θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Αν νιώσετε την ανάγκη μιας συμβουλής σε οποιοδήποτε ζήτημα, εμπιστευτείτε το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, αποτελεί θετικό οιωνό για την επαγγελματική πορεία σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείτε και να κατακτήσετε τη θέση που σας αξίζει. Όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Εύνοια ωστόσο υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για το σύντροφό σας, να προγραμματίσετε ένα ερωτικό ταξίδι ή να συζητήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί θετικά στο πέρασμα του χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η αισθηματική ζωή έχει τον πρώτο λόγο την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, σας παροτρύνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα μόνιμο δεσμό. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα έχετε αυξημένα κέρδη, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο ή τις επιχειρήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να ξοδέψετε ένα ποσό για να ανανεώσετε και να ομορφύνετε το σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 31 Μαΐου διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη που θα πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Έτσι, ίσως καταφέρετε να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγοραπωλησία ή να αποπληρώσετε μεγάλο μέρος κάποιου χρέους σας που σας προβληματίζει. Δεν αποκλείεται επίσης να εισπράξετε ένα αξιόλογο ποσό από μια επένδυση που αρχίζει τώρα να αποδίδει. Στις 4/6 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK