<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ερμής στους Διδύμους

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ερμής στους Διδύμους


Στις  7 Μαΐουώρα 17.57 – ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, του οποίου είναι και ο κυβερνήτης. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Μαΐου, για να μας προικίσει με την λογική του και να μας κάνει περισσότερο ευρηματικούς και δραστήριους. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, οι ενέργειες όλων μας θα είναι πιο ξεκάθαρες, γεγονός που θα εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, η ποικιλία και η αναζήτηση παράλληλων δραστηριοτήτων, ίσως δημιουργήσει μια σύγχυση, ειδικά γύρω στις 11 του μήνα, που το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μας αποπροσανατολίσει και να μας οδηγήσει στο κυνήγι ανέφικτων στόχων. Καθώς ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, οι νέες γνωριμίες, τα ταξίδια και οι συζητήσεις θα είναι αυξημένα και κατά το πλείστον επιτυχημένα αυτό το διάστημα.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).


Κριός
Φίλε Κριέ, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων ξεκινάει στις 7/5 και ολοκληρώνεται στις 29/5. Η πορεία αυτή του Ερμή πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και να σε παροτρύνει να κάνεις νέες γνωριμίες ώστε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Οι ιδέες σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν, ενώ οι γνώσεις σου μπορούν να εμπλουτιστούν μέσα από ταξίδια ή από συζητήσεις με άτομα που ειδικεύονται στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα, θα αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία και με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ίσως και μέσα σε κάποιο επαγγελματικό χώρο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 7/5 ο Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29/5. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να σχηματίσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα εισοδήματά σου, να κάνεις μια αναλυτική κατάσταση των απαραίτητων και των περιττών εξόδων και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σου που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου, μπορεί επίσης να σου αποφέρει και νέα εισοδήματα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς κάποιο προσόν σου επαγγελματικά, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου, θα σου προσφέρει τώρα μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας που πραγματικά την έχεις ανάγκη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 7 Μαΐου ο δικός σου κυβερνήτης Ερμής ξεκινάει τη διέλευσή του στο ζώδιό σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 29/5. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, το σπίτι σου και την οικογένειά σου, ενώ παράλληλα θα βρεις περισσότερο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα ή άλλα άτομα με τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Θα σου δοθεί επίσης η ευκαιρία να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια που θα σε ανανεώσουν, αλλά και νέες γνωριμίες που θα ταιριάξουν απόλυτα με το γούστο σου. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να μιλήσει στην καρδιά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσεις ότι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, μπορείτε τώρα να εκφράσετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σας, γεγονός που θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις και για το μέλλον της σχέσης σας.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο πλανήτης της λογικής Ερμής, περνάει στις 7 Μαΐου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι ενέργειές σου θα είναι περισσότερο παρασκηνιακές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είσαι δραστήριος. Ίσως όμως χρειαστεί να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, ειδικά αν ο οργανισμός είναι κάπως καταπονημένος. Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάποιες συζητήσεις, το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, θα πρέπει όμως κι αυτές να γίνουν διακριτικά και χωρίς πολλές διαρροές, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η διέλευση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 29 Μαΐου και θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις όποιες φιλοδοξίες σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον, οι φίλοι αλλά και κάποιες νέες ισχυρές γνωριμίες, θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους και επιπλέον ίσως σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ειδικά στην περίπτωση που αναζητάς μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού εύκολα μπορείς να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τα εισοδήματά σου. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Παρθένος
Φίλε  Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Μαΐου, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Μέχρι και τις 29, που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές, να δεχτείς προτάσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια σταθερά ανοδική πορεία ή να λάβεις μια προαγωγή που έτσι κι αλλιώς την αξίζεις. Επίσης, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να προβείς σε κάποιες αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν την επαγγελματική ή την αισθηματική σου ζωή και σ’ αυτή την περίπτωση, να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι υπέρ σου. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορείς επίσης να βελτιώσεις κατά πολύ την εικόνα σου και να στρέψεις όλους τους προβολείς επάνω σου είτε με μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είτε με μια προσωπική σου επιτυχία.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 7 Μαΐου ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, την οποία θα ολοκληρώσει στις 29 του μήνα. Το διάστημα αυτό η επιθυμία σου να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και γνώσεις θα αυξηθεί και δεν αποκλείεται να θελήσεις να ακολουθήσεις καινοτομίες που θα διευκολύνουν τις φιλοδοξίες σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα ανανεωθεί καθώς θα αποκτήσεις νέους φίλους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις καλύτερα τις ιδέες σου. Το εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ενώ αν αναζητάς μια δουλειά σε άλλη χώρα, ίσως αποδεχτείς μια σημαντική πρόταση. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος ίσως αποφασίσεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Μέχρι και τις 29 Μαΐου, το διάστημα προσφέρεται για να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη ή αν δεν έχεις οφειλές, να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον. Η συγκεκριμένη διέλευση του Ερμή, θα σε βοηθήσει επίσης να σκεφτείς πιο ώριμα την πορεία σημαντικών σχέσεών σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σε απασχολεί, τώρα μπορείς να την προσεγγίσεις και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 7 Μαΐου ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου μέχρι και τις 29 Μαΐου. Έτσι, το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου ή τυχόν συνεταίρους σου και να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά προκειμένου να βρείτε λύσεις σε θέματα που αποτελούν αγκάθι στη σχέση σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, το ίδιο διάστημα, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που υπόσχεται σοβαρές προοπτικές στο μέλλον. Τέλος, καθώς ο Ερμής κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, αν σκέφτεσαι αλλαγές στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να τις πραγματοποιήσεις τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση που θα ταιριάξει απόλυτα με τα προσόντα σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Μαΐου και την ολοκληρώνει στις 29. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να διαπρέψεις, καθώς ο Ερμής σου χορηγεί την λογική, την οργάνωση και την πειθαρχία που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ιεραρχικά. Αν διατηρείς μια δική σου δουλειά, κάποιες αλλαγές στις συνήθειές σου, στους υπαλλήλους σου ή στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλο κέρδος. Εύνοια μπορεί να προκύψει και από το εξωτερικό ή από συναναστροφές με αλλοδαπά άτομα τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν νέες ιδέες που θα αυξήσουν τη πελατεία σου. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου καθώς θα υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων στις 7 Μαΐου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 29. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείς περισσότερο με διασκεδάσεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα διπλό ζώδιο, ίσως φέρει στο δρόμο σου πολλούς πειρασμούς και σ’ αυτή την περίπτωση, δύσκολα θα αποφύγεις την δημιουργία παράλληλων σχέσεων. Η επικοινωνία που θα αναπτύξεις με το κάθε άτομο, θα αποτελέσει το κλειδί της τελικής σου απόφασης. Στον επαγγελματικό τομέα, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να αναδείξεις πολλά ταλέντα σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη πορεία, ενώ αν καταφέρεις να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια ασφαλή οικονομική βάση. 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινάει στις 7 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 29. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα απορροφήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου. Έτσι, θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό του χώρου σου, να κάνεις προσωπικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την αισθητική του, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια μετακόμιση ή και την συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η πορεία του Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλύσεις τα συναισθήματά σου και να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης που θα πληροί τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σοβαρά ή ακόμα και να αναζητήσεις ένα άτομο από το παρελθόν.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα