Νέα Σελήνη στους Διδύμους


Στις 28 Μαΐου – ώρα 21.40- διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στις 7 μοίρες των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μας κάνει περισσότερο δραστήριους και κοινωνικούς και παράλληλα μας χαρίζει τη λογική και την αναλυτική σκέψη που χρειάζεται προκειμένου να διακρίνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Και παρόλο που το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας, μπορεί να θολώσει κάπως τα νερά και να μας αποπροσανατολίσει, το τρίγωνο του Άρη μπορεί να εξισορροπήσει τα πράγματα και να μας βοηθήσει να αποφύγουμε δυσδιάκριτες παγίδες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, τα ταξίδια και οι εκδρομές θα πληθύνουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αυξημένη κινητικότητα και στο εμπόριο. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν νέες ηλεκτρικές συσκευές ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό μπορούν να το κάνουν αυτό το διάστημα, αρκεί να κάνουν πρώτα μια έρευνα αγοράς.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, και οι Υδροχόοι. Αντίθετα, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 28/5, 30/8 και 29/11, καλό θα είναι να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί σε όλες τις συναναστροφές και συναλλαγές τους.


Κριός
Θετικά αποτελέσματα αναμένεται να έχει για σένα φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που βρίσκονται στα σκαριά και να διατυπώσεις ιδέες που θα έχουν ευρεία απήχηση. Το καινούργιο φεγγάρι θα σου δώσει επίσης την ευκαιρία να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να μάθεις ευχάριστα νέα από το άμεσο περιβάλλον σου αλλά και να πραγματοποιήσεις ταξίδια με τον σύντροφό σου που θα δυναμώσουν περισσότερο τον δεσμό σας. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στις 28 Μαΐου διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό όχι μόνο για να βάλεις μια τάξη στα έσοδα και τα έξοδά σου, αλλά και για να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε βοηθήσουν να βγεις από αδιέξοδα. Ωστόσο, λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Ποσειδώνα, καλό θα είναι να αποφύγεις συναλλαγές με άτομα του φιλικού σου κύκλου ακόμα και αν δεν έχεις αρνητικές ενδείξεις. Από την άλλη το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με το καινούργιο φεγγάρι, θα έχει ως αποτέλεσμα να πετύχεις μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου, ή –αν είσαι άνεργος- να βρεις μια δουλειά που θα καλύπτει τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 28 Μαΐου, σε κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα συναναστραφείς με άτομα που θα σε επηρεάσουν και θα σου δείξουν νέες προοπτικές για την προσωπική σου εξέλιξη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη, συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά ξεκινήματα που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Αν όμως δεν αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν και χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις όποιες παγίδες, αφού την ίδια στιγμή η θετική όψη του Άρη συμβάλει στην πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στις 28 Μαΐου, διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς και να οργανώσεις τις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Το καινούργιο φεγγάρι θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες ή πληροφορίες που θα σου δείξουν τον δρόμο της επιτυχίας, θα πρέπει όμως –τουλάχιστον προς το παρόν- να κινηθείς παρασκηνιακά και να μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Επιπλέον, με  τη θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης με τη Νέα Σελήνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον ή να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου. Τέλος, είναι πιθανό το διάστημα αυτό να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου, ή να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 28 Μαΐου αυξάνει ακόμα περισσότερο την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό κύκλο με άτομα που σου ταιριάζουν και που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Το καινούργιο φεγγάρι ωστόσο, μπορεί να σου δημιουργήσει και κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία καλό θα είναι να διερευνήσεις πολύ καλά ώστε να δεις αν προέρχονται πραγματικά από δική σου ευθύνη, ή πρόκειται για κάποιο λάθος. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας συνιστά επίσης να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι καθώς επίσης και επενδύσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν ακριβά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, η Νέα Σελήνη ευνοεί περισσότερο την δημιουργίας μιας νέας σχέσης, παρά την αναζωπύρωση μιας ήδη φθαρμένης.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου, δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα σε κάθε νέα «ευκαιρία» που θα εμφανιστεί καλό θα είναι να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν πρόκειται για θησαυρό ή για άνθρακα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως κάποιες κινήσεις του συντρόφου σου σε απογοητεύσουν αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει όμως να βιαστείς να τις κρίνεις, αν δεν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του. Συγκρατημένος θα πρέπει να είσαι και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σου υπόσχονται πολλά τα οποία πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να τηρήσουν.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς εγκαινιάζει μια θετική περίοδο γεμάτη δράση, ταξίδια, νέους ορίζοντες και προοπτικές. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να δώσεις πνοή στα όνειρά σου, να καθιερωθείς επαγγελματικά ή ακόμα και να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που έρχεται από το εξωτερικό και υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή σου. Η θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου, αποτελεί ακόμα μια θετική ένδειξη τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας πολλά υποσχόμενος, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28 Μαΐου στους Διδύμους και τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, θα αποδειχθεί κάπως «περίεργη» για το ζώδιό σου. Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια φάση που χρειάζεσαι ριζικές αλλαγές και ανανέωση. Το καινούργιο φεγγάρι θα σου δώσει λοιπόν την ευκαιρία να σκεφτείς ποιους τομείς της ζωής σου θέλεις να μεταμορφώσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Παρόλο που ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ένα συμβατό με το δικό σου ζώδιο, το γεγονός ότι σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μη  «χαθείς» μέσα σε ουτοπίες. Η βαθιά ενδοσκόπηση και η λογική σκέψη θα σε βοηθήσουν να χαράξεις ένα νέο δρόμο τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου και να δρομολογήσεις κάποιες εξελίξεις. Αν διατηρείς μια σημαντική σχέση, θα θελήσεις να την επισημοποιήσεις, θα πρέπει όμως να εξετάσεις το κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να επιβιώσει κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Η στήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό καλό θα είναι να διατηρήσεις καλές σχέσεις μαζί τους, ακόμα και αν πουν μια κουβέντα παραπάνω. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να σου φαντάζει ιδανική, καλό θα είναι όμως να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 28 Μαΐου διαμορφώνεται ένα καινούργιο φεγγάρι στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να σου ανοίξει το δρόμο για νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις και εμπειρίες. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, να αποδεχτείς νέες προτάσεις ή ακόμα και να δείξεις στο ήδη γνωστό περιβάλλον σου, ένα νέο πρόσωπο πολύ πιο αποδοτικό και παραγωγικό. Όσον αφορά τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου όμως, ίσως θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός, καθώς θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που δεν θα δουν με καλό μάτι τις προοπτικές που σου ανοίγονται. Με τη Νέα Σελήνη μπορείς ακόμα να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου και θα τονώσει τον οργανισμό σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ιδιαίτερα θετική θα αποδειχθεί για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο ανέμελη και θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις αλλά και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή ωστόσο είναι αυτή που ευνοείται περισσότερο από κάθε τι άλλο κι αυτό σημαίνει ότι αν διατηρείς μια καλή σχέση, ίσως την επισημοποιήσεις ή εκπλαγείς ευχάριστα με μια εγκυμοσύνη, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Η χαρά σου ίσως σε παρασύρει σε κάποια παραπάνω έξοδα, για τα οποία όμως δεν θα μετανιώσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει πρόσκαιρη ασυνεννοησία με τους οικείους σου ή να βγάλει κάποιες βλάβες στο σπίτι σου που θα αποδειχθούν κάπως δαπανηρές. Ωστόσο, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις και επιπλέον να σου φέρει κάποια έσοδα που δεν υπολογίζεις. Τέλος, το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ή να πραγματοποιήσεις μια σημαντική αγοραπωλησία.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK