Αφροδίτη στον Ταύρο - Ερμής στον Καρκίνο


Αφροδίτη στον Ταύρο  

Στις 29 Μαΐου – ώρα 4.45 – η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο – το ζώδιο που κυβερνά – στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό, κατά το οποίο οι σχέσεις, οι απολαύσεις αλλά και τα οικονομικά θέματα θα έχουν μια καλύτερη έκβαση, καθώς η Αφροδίτη κατά την διάρκεια της πορείας της θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, με εξαίρεση στις 13/6 όπου η αντίθεση που θα διαμορφώσει με τον Κρόνο χρειάζεται κάποια προσοχή. Το υπόλοιπο διάστημα όμως, η αρμονία και η σταθερότητα θα αποτελέσουν τα βασικά ζητούμενα όλων μας, γι’ αυτό θα υποχωρούμε πιο εύκολα προκειμένου να μην διαταράξουμε τις ισορροπίες. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο θα είναι αρμονικές και θα έχουν γερές βάσεις.
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης και του Νερού (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Ερμής στον Καρκίνο

Την ίδια μέρα – και ώρα 12.12 - ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου. Στις 7 Ιουνίου θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και στις 17 θα επιστρέψει στο ζώδιο των Διδύμων. Στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Ερμής γίνεται περισσότερο συναισθηματικός και ευαίσθητος, γεγονός μπορεί να μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς, παράλληλα όμως μας βοηθάει να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με το άμεσο περιβάλλον και την οικογένειά μας, να ανασύρουμε μνήμες από το παρελθόν και να αποκαταστήσουμε τυχόν αδικίες.
Οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή.


Κριός
Φίλε Κριέ, η διέλευση της Αφροδίτης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 23 Ιουνίου, θα επηρεάσει θετικά τον τομέα των οικονομικών σου, καθώς θα δεις μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της πορείας της, θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις μια ισχυρή βάση, να αποπληρώσεις τυχόν οφειλές σου, να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου αλλά και να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν διατηρείς μια καλή σχέση, να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση ή ακόμα και ένα γάμο, καθώς ο Ερμής την ίδια μέρα και μέχρι τις 17/6 σου δημιουργεί την ανάγκη για συντροφικότητα. Καλό θα είναι ωστόσο οι όποιες επιλογές σου να είναι πραγματικά ώριμες και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό της στιγμής.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 29 Μαΐου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για σένα, καθώς η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της πορείας της θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές γωνίες. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, να διευρύνεις τις προοπτικές σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή σε μια ξένη χώρα, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 17/6 ο Ερμής θα περάσει από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, από όπου θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και εύστροφο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να συνάψεις σημαντικές συμφωνίες, ή –αν είσαι ελεύθερος- να κάνεις μια γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σένα, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή στον αγαπημένο σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή η μοναξιά ωστόσο θα είναι ηθελημένη και σκοπό θα έχει να σε αποφορτίσει από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βελτιώσει την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται ακόμα κάποια οικονομικά προβλήματα να σε αναγκάσουν να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες, αφού την ίδια μέρα και μέχρι τις 17/6 η πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις ακόμα κι αν χρειαστεί να στερηθείς κάποιες μικρές πολυτέλειες.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα είσαι περισσότερο κοινωνικός ενώ παράλληλα οι προσπάθειές σου και η τύχη θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις καινούργιες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, καθώς η τύχη μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου πορεία, ή θα έχει καθοριστική επίδραση στην αισθηματική σου ζωή. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 17 Ιουνίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, από όπου θα κάνει τη σκέψη σου πιο αναλυτική και θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ιδέες ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που θα τονώσουν τα οικονομικά σου.

Λέων
Σημαντική θα αποδειχθεί για σένα φίλε Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 23 Ιουνίου, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Η ευκολία μάλιστα με την οποία θα ανταποκρίνεσαι ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, γρήγορα θα ανταμειφθεί από τους ανωτέρους σου. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από την ίδια μέρα μέχρι και τις 17 Ιουνίου, σου δίνει επίσης την ευχέρεια να αναπτύξεις νέες στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ισχυρή οικονομική βάση. Μια σημαντική αγοραπωλησία που θα εξασφαλίσει το μέλλον σου, είναι επίσης πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 Μαΐου, κλείνει μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πάλι όνειρα για το μέλλον σου. Μέχρι και τις 23 Ιουνίου, θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, τα οικονομικά σου να αυξάνονται όλο και περισσότερο και επιπλέον να εμφανίζονται νέες προοπτικές που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον. Φυσικά και η αισθηματική σου ζωή περνάει σε μια καλύτερη φάση κι αυτό σημαίνει ότι μπορείς πια να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να ονειρευτείς μια νέα πορεία με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα αποδειχθεί φερέγγυο. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου μέχρι και τις 17 Ιουνίου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 29 Μαΐου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσεις να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να ανανεωθείς, αναζωπυρώνοντας τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή δημιουργώντας μια νέα ερωτική σχέση γεμάτη ένταση και πάθος. Σημαντικές εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στην καριέρα σου, αφού ο Ερμής την ίδια μέρα και μέχρι τις 17 Ιουνίου, θα περάσει από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου και θα σε βοηθήσει να βρεις καινούργιες ιδέες που θα έχουν ευρεία απήχηση.  Δεν αποκλείεται μάλιστα να «βγάλεις» κάποιους κρυφούς άσσους που κρατάς και που θα αποδειχθούν καθοριστικοί για την επιτυχία σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις προσωπικές σου σχέσεις, στις οποίες θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη κατά την διάρκεια της πορείας της θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην πιέσεις περισσότερο τις καταστάσεις κυρίως γύρω στις 13/6, όπου η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 29/5 μέχρι και τις 17/6, ευνοεί τους ελεύθερους του ζωδίου, να συνάψουν σημαντικές σχέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να ανοίξει σε όλους νέες επαγγελματικές προοπτικές ακόμα και από το εξωτερικό.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 Μαΐου, πρόκειται να ευνοήσει τα επαγγελματικά σου, ή ακόμα και να σου φέρει κάποιες νέες προτάσεις σε περίπτωση που είσαι άνεργος. Σ’ αυτή την περίπτωση μάλιστα, καλό θα είναι μέχρι και τις 23 Ιουνίου να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, αφού οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να βρεις μια δουλειά στα μέτρα σου που επιπλέον θα σου προσφέρει και ένα καλό μισθό. Το διάστημα αυτό είναι επίσης θετικό για να ασχοληθείς και με την προσωπική σου εμφάνιση και να υιοθετήσεις ένα νέο look που θα σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 17 Ιουνίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να αναπτύξεις καλύτερες στρατηγικές στα οικονομικά σου, να βάλεις μια τάξη σε χρέη και οφειλές ή να επενδύσεις σε ένα ακίνητο.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και υπόσχεται πολλά οφέλη μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή και στο σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει τόσο πολύ που σύντομα θα νιώσεις ότι βρήκες τον άνθρωπό σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης ωστόσο θα ευνοήσει και τα επαγγελματικά σου, ειδικά αν έχεις μια ανεξάρτητη εργασία, όπου θα δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται σημαντικά. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 17/6 η διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Καρκίνου, συμβάλει κι αυτό στην ισορροπία της αισθηματικής σου ζωής, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις κάποιες νέες προτάσεις συνεργασίας.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις. Αν μάλιστα σκέφτεσαι την περίπτωση μιας μετακόμισης, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς θα βρεις κάτι που ανταποκρίνεται στο γούστο σου, σε πολύ προσιτή τιμή. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους αφιερώσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από την ίδια μέρα και μέχρι τις 17/6, σε βοηθάει να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και παράλληλα να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου ώστε να απολαύσεις και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, μια από αυτές τις γνωριμίες θα έχει ερωτικές προεκτάσεις. Σύντομες αποδράσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, καθώς θα σε αποφορτίσουν από την καθημερινότητα και θα τονώσουν τον οργανισμό σου, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις και μια τάξη στα οικονομικά σου. Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 17 Ιουνίου,  εγκαινιάζει μια περίοδο χαλάρωσης κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις διασκεδάσεις αλλά και τον έρωτα με το σύντροφό σου.

myastro.gr Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK