<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 - 27 Ιουνίου 2014

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 - 27 Ιουνίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Ανήκετε στα ζώδια που θέλουν να συνυπάρχουν μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει. Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από σάς στο γάμο. Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, καθώς φοβάστε ότι μπορεί να καταπιέσετε ή να σας καταπιέσουν. Έτσι παντρεύεστε σε μεγάλη ηλικία (ή βρίσκετε την αληθινή αγάπη σε μεγαλύτερη ηλικία) και αυτή η «στατιστική διαπίστωση» συνιστά να αποφεύγεται ο γάμος πριν τα 30 ή να υπάρχει κάποια διαφορά ηλικίας με το σύντροφο. Ο γάμος τελικά προκύπτει τόσο από την ανάγκη σας για ασφάλεια, όσο και από αγάπη. Το σπίτι σας είναι πραγματικά το κάστρο σας και σας αρέσει να διασκεδάζετε εντός του. Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και φιλόξενοι οικοδεσπότες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη στο αρμονικό ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, φέρνει νέους έρωτες στη διάρκεια μετακινήσεων. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται στις σχέσεις σας, στις 25/6. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 27/6 το σπίτι σας πρόκειται να σας απασχολήσει έντονα, καθώς νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε οριστικά από οτιδήποτε παλιό και να καλωσορίσετε το καινούργιο που θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Φίλοι και κοινωνικές γνωριμίες θα  βοηθήσουν στη βελτίωση του χώρου σας ή θα σας μεταφέρουν ενδιαφέρουσες ιδέες. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, είναι πολύ πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δική σας Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, βοηθά στην ανόρθωση των οικονομικών σας. Επικοινωνιακοί και δυναμικοί όσο ποτέ, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από τις 27/6, θα προχωρήσετε σε αλλαγές που θα αποτελέσουν το «γκάζι» για την επιτάχυνση της εξέλιξής σας. Ο άνεμος ανανέωσης που πνέει στον αισθηματικό τομέα, θα ενταθεί και θα αποκτήσει ένταση θύελλας, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσετε να κυριαρχήσετε στα συναισθήματά σας. Γενεσιουργός αιτία θα μπορούσε να είναι η εξάρτησή σας από έρωτες του παρελθόντος, που  επανακάμπτουν «δριμύτεροι».

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η ερωτική και δημιουργική διάθεση είναι έντονα τονισμένες και θα σας οδηγήσουν ένα συναισθηματικό «κρεσέντο» με το πέρασμα της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου. Οι επαγγελματικές καθυστερήσεις είναι εδώ με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, εσείς ωστόσο νιώθετε έτοιμοι να αρχίσετε να υλοποιείτε σχέδια και προγράμματα. Η επαγγελματική ζωή σας απασχολεί έντονα. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να προωθήσετε τακτικές «τακτοποίησης εκκρεμοτήτων». Ωστόσο υπάρχουν και πολλές υποθέσεις που δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε επισταμένα με «ζητήματα καρδιάς».

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Γύρω στις 25 του μήνα  το «μέτρο άριστο» θα πρέπει να αποτελέσει «οδηγό ζωής» για να αποφύγετε περίεργες καταστάσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις από τις 27/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας, θα καταφέρετε να κάνετε μεγάλα βήματα προς την κατάκτηση των στόχων σας. Νιώθετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.  Παρόλα αυτά, συνεχίζετε να περνάτε από «κόσκινο» τόσο τις υπάρχουσες όσο και τις μελλοντικές συνεργασίες σας. Οι ευκαιρίες που έρχονται κάτω από το φως του φεγγαριού σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
 Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7 αποτελεί δείκτη θετικών καταστάσεων που αναφέρονται στις φιλικές παρέες σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα διαπιστώσετε και την ύπαρξη επίδοξων κατακτητών της καρδιάς σας στον κοινωνικό χώρο σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 27/6 στη σκιά του ωροσκοπίου σας, αναγγέλλει ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα. Νιώθετε έτοιμοι για να δράσετε, προκειμένου να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Παρόλο που μπορεί να μην προβείτε ακόμα σε ριζικές αλλαγές, θα προετοιμάσετε σταδιακά το έδαφος.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, το πείσμα σας αποδεικνύεται αποτελεσματικό, αφού το «προτάσσετε» στην πρώτη γραμμή για την άνοδο στην καριέρα σας. Θετική από όλες τις απόψεις για εσάς και η Νέα Σελήνη στις 27 Ιουνίου δίνει νέα ώθηση στις επιθυμίες σας. Η κοινωνικότητά σας βρίσκει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσάς. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια για να «ανεβείτε» και ψυχολογικά και να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, πρόκειται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας, καθώς επίσης και ταξίδια ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οι σχέσεις σας ωστόσο, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού η αντίθεση Άρη- Ουρανού στις 25/6, θα πυροδοτήσει εντάσεις που μπορεί να επιφέρουν ακόμη και οριστική ρήξη, αν το παρατραβήξετε. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27/6, στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας επιφυλάσσει νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 23/6, φέρνει μελτέμι αναγέννησης στα οικονομικά σας και σας δίνει την ευκαιρία να αποπληρώσετε χρέη και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία μέχρι τις 18/7. Το ίδιο διάστημα, η ερωτική ζωή σας θα γίνει πιο φλογερή και όσοι είστε ελεύθεροι, θα υποκύψετε σε ένα νέο έρωτα. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 25, σηματοδοτεί ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, όμως με την βοήθεια της Νέας Σελήνης που διαμορφώνεται στις 27, όχι μόνο θα ξεπεράσετε τις αντιξοότητες αλλά θα δημιουργήσετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 23 του μήνα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στις σχέσεις σας και πολλοί από σας θα θελήσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση του δεσμού σας ή -αν είστε ελεύθεροι- θα κάνετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27/6 ευνοεί τα οικονομικά σας και τα θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο να κάνετε μια αγοραπωλησία που σκέφτεστε από καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 23/6 μέχρι και τις 18/7, πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υποβόσκει στο χώρο της εργασίας σας, γεγονός που θα σας βάλει σε δίλημμα. Ακόμα κι αν η συντηρητική φύση σας, δεν σας επιτρέπει να ενδώσετε, ίσως αξίζει μια δεύτερη σκέψη. Εξάλλου, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27 του μήνα, ευνοεί την δημιουργία μιας νέας ερωτικής ιστορίας που θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου. Για την ώρα ωστόσο, καλό θα είναι να μείνει κρυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 23 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες και να απολαύσετε ανέμελα τον έρωτα με το σύντροφό σας. Αν σκέφτεστε να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας μέχρι τις 18 Ιουλίου, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27/6, ευνοεί και τις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες όχι μόνο θα αποδειχθούν κερδοφόρες, αλλά θα αποτελέσουν και πηγή χαράς. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας ή και η έναρξη μιας υγιεινής διατροφής, θα έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
 Η Αφροδίτη περνά στις 23 Ιουνίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό το σπίτι και η οικογένεια θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, καθώς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση, με μια μετακόμιση ή με την διαμόρφωση ενός χώρου, αφού η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 27/6, μπορεί να αναγγέλλει την άφιξη του πρώτου σας απογόνου ή τη συμβίωση με το σύντροφό σας. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 25/6, συνιστά προσοχή στα οικονομικά.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα