<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2014

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2014


 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…. Με δυο αντικρουόμενες όψεις ξεκινά η νέα εβδομάδα, αφού στις 29 Ιουνίου ο Ποσειδώνας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Και ενώ η πρώτη όψη τονώνει την αισιοδοξία μας, η δεύτερη μας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους σε εξαπατήσεις, γεγονός που χρειάζεται προσοχή. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό των Διδύμων, θα πρέπει να είμαστε λιγότερο εύπιστοι και περισσότερο καχύποπτοι σε λόγια και υποσχέσεις, ώστε να αποφύγουμε τυχόν δυσδιάκριτες παγίδες. Την 1η Ιουλίου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μας βοηθά να προωθήσουμε θέματα που φαίνονταν να έχουν κολλήσει και σχέδια που μέχρι τώρα για κάποιο λόγο εμποδίζονταν. Τέλος, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου, μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολα και βίαια γεγονότα και δεν αποκλείεται να σημάνει ακόμα και το τέλος σημαντικών σχέσεων ή συνεργασιών. Την όψη αυτή πρέπει να την προσέξουν ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ιούνιος ρίχνει αυλαία με καλές προοπτικές όσον αφορά τα προσωπικά σας ζητήματα, ωστόσο οι πρώτες μέρες του Ιουλίου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις τις οποίες θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και υπομονή. Φανείτε ψύχραιμοι απέναντι σε προκλητικές συμπεριφορές ανθρώπων, που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας, είτε για άτομα της οικογένειας. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε τις αναθεωρήσεις σε ερωτικές υποθέσεις που δεν έχουν τίποτε ουσιαστικό να σας προφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η κοινωνικότητά σας αναμένεται να «απογειωθεί» γύρω στις 29/6, καθώς ο Ήλιος σε αρμονία με τον Ποσειδώνα μέσα  από τον τομέα της επικοινωνίας θα φέρει νέους φίλους που αναμένεται να σας «ανεβάσουν», να σας εμπνεύσουν και να σας ωθήσουν να δείτε με πιο θετική οπτική το μέλλον σας. Ωστόσο, με την κόντρα Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, καθώς επίσης και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Ωστόσο με την επιστροφή του Ερμή από την 1/7 σε ορθή πορεία, τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ας είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες αφού στις 29/6 θα πρέπει να ξεχωρίσετε τα «ξερά» από τα «χλωρά». Με τον δικό σας πλανητικό κυβερνήτη, τον Ερμή, σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από την πρώτη Ιουλίου οι στόχοι σας θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και θα σας οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση. Οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας και μόνη «παραφωνία» είναι τα οικονομικά σας, όπου λόγω της «κόντρας» Ήλιου-Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου χρειάζεται σύνεση.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τετράγωνο του Ήλιου μέσα από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 4 Ιουλίου μπορεί να προκαλέσει αιφνίδια γεγονότα τόσο στην αισθηματική ζωή όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι σκόπιμο να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας και κυρίως να μην κρατάτε μυστικά που θα δημιουργήσουν προβλήματα από τη στιγμή που θα αποκαλυφθούν. Θα χρειαστεί να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική στη διαχείριση των ζητημάτων σας για να αποφύγετε προβλήματα. Η λογική σας, αλλά κυρίως η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες και θα σας οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η πορεία των σχέσεών σας μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις, όμως, σε γενικές γραμμές, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι πλανητικές διελεύσεις ενισχύουν και προστατεύουν  τις δοκιμασμένες από το χρόνο σχέσεις, ενώ επιτρέπουν  σε όσους είστε αδέσμευτοι, ν’ αναζητήσετε πιο ουσιαστικές και σταθερές αξίες. Με το τρίγωνο του δικού σας Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 29/6 η νοσταλγική διάθεση για την αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης θα οδηγήσει στην επανασύνδεση. Πρόοδος αναμένεται στα επαγγελματικά, ενώ και στα οικονομικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Το διάστημα αυτό θα κάνετε  επενδύσεις που θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Θαυμάσια τα νέα για το ζώδιό σας, αφού η επιστροφή του δικού σας Ερμή σε ορθή πορεία από την πρώτη Ιουλίου αποτελεί δείκτη ενός νέου, δυναμικού ξεκινήματος που θα κάνετε στα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε αλλαγή πλεύσης στην καριέρα σας και αρκετοί θα υπογράψετε μια νέα, επικερδή συνεργασία. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται γύρω στις 29/6 με την κόντρα Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «μπερδέματα» που έχουν να κάνουν με ένα ερωτικό σκίρτημα μέσα από τον χώρο της εργασίας σας . Η κόντρα Ήλιου-Πλούτωνα στις 4/7 θα μπορούσε να γίνει αιτία να διαλυθούν φιλίες εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μπαίνοντας πια για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού, εκείνο που πρέπει να φροντίσετε είναι το να τακτοποιήσετε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας.Αν πάλι έχετε «κολλήσει» σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, με την ορθή πορεία του Ερμή από την 1η Ιουλίου, θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, αν όμως σκοπεύετε να μείνετε για πολύ καιρό, σιγουρευτείτε ότι έχετε οργανώσει τα πάντα με λεπτομέρεια και κυρίως ότι έχετε κάνει έναν καλό προϋπολογισμό που θα υπερκαλύψει τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει να ονειρεύεστε τις ιδανικές διακοπές και να κάνετε σχέδια πέρα από κάθε φαντασία. Είστε όμως σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά; Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/6, δείχνει ότι κάπου έχετε χάσει το μέτρο και ίσως πρέπει να προσγειωθείτε και να συμβιβαστείτε με πιο λογικές επιλογές. Ευτυχώς, με την ορθή πορεία του Ερμή από την 1η Ιουλίου θα αποκτήσετε μια πιο καθαρή εικόνα για τα οικονομικά σας και θα εντοπίσετε τις πραγματικές προτεραιότητές σας. Εξάλλου, η καλή διάθεση και η καλή παρέα, μπορούν να σας απογειώσουν οπουδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο τομέας των σχέσεών σας συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας, ίσως όμως οι υπερβολικές προσδοκίες που έχετε από το σύντροφό σας, έχουν ως αποτέλεσμα να απογοητευτείτε, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει σοβαρός λόγος. Κάνετε υπομονή, αφού μετά την 1η Ιουλίου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα κατανοήσετε καλύτερα τις σκέψεις του και την συμπεριφορά του. Ιδιαίτερα συγκρατημένοι θα πρέπει να είστε στην διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4/7, σηματοδοτεί αυξημένα έξοδα που ίσως δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Παρόλο που θεωρείστε οι πιο «εργασιομανείς» του ζωδιακού κύκλου, φαίνεται ότι αυτή την περίοδο, η ερωτική σας ζωή απορροφά όλο το ενδιαφέρον σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είστε τόσο αποδοτικοί στη δουλειά σας ή –ακόμα χειρότερα- να κάνετε λάθη, που θα επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα σας. Η ορθή πορεία του Ερμή από την 1η Ιουλίου, θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε το κύρος σας. Ωστόσο για να καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει για τη βελτίωση των οικονομικών σας, αρχίζουν να αποδίδουν και έκπληκτοι βλέπετε τα έσοδά σας να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Αυτή η εξέλιξη ωστόσο μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές και άσκοπες σπατάλες. Ίσως η «στέρηση» που νιώσατε το τελευταίο διάστημα, σας ωθήσει σε περιττές πολυτέλειες, για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε. Σύγχυση παρουσιάζεται και στην ερωτική σας ζωή, όπου είστε «έτοιμοι» να δημιουργήσετε παράλληλες σχέσεις, με στόχο την προσωπική σας απόλαυση. Η ορθή πορεία του Ερμή από την 1η Ιουλίου, ίσως σας βοηθήσει να κατασταλάξετε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 29/6, γεγονός που σας φτιάχνει τη διάθεση,  παράλληλα όμως σας οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Θα πρέπει λοιπόν να διατηρήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από λόγια και υποσχέσεις που στόχο έχουν να σας παραπλανήσουν. Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, καθώς επίσης και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Η ορθή πορεία του Ερμή από την 1η Ιουλίου, σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα