Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα

Στις 9 Ιουνίου –και ώρα 4.40- αποκορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη που μας προετοιμάζει για ένα όμορφο εορταστικό τριήμερο και υπόσχεται να φέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί περισσότερο. Η Αφροδίτη πανίσχυρη στο ζώδιο του Ταύρου, πρόκειται να ευνοήσει όχι μόνο τις σχέσεις αλλά και οικονομικά ζητήματα, ενώ ο Πλούτωνας που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να αναζωπυρώσει σχέσεις από το παρελθόν, να αποκαταστήσει διαφορές και διαφωνίες και να ευνοήσει επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί ακόμα την τακτοποίηση περιουσιακών στοιχείων, γι’ αυτό παρόλο που είναι ένα τριήμερο αργίας, όσοι ενδιαφέρονται να βρουν μια νέα στέγη, ή να πραγματοποιήσουν μια αγοραπωλησία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν περισσότερο.
Η όψη αυτή θα μας επηρεάζει από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις: 2/1, 3/3, 2/5, 4/7, 5/9 και 5/11.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 9 Ιουνίου, αποτελεί μια ευεργετική επιρροή για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και την προσωπική σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο μπορείς να δεις τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται κατακτώντας μια σημαντική επιτυχία, μια προαγωγή, ή μια αξιόλογη αύξηση των εισοδημάτων σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, τώρα ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, αφού το συγκεκριμένο τρίγωνο σου εξασφαλίζει ένα καλό αποτέλεσμα. Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία, θα σου προσφέρει από την αρχή την ασφάλεια που ζητάς.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 9 Ιουνίου τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη το επόμενο τριήμερο. Άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή κάποιες ευχάριστες ειδήσεις θα σε αναστατώσουν ευχάριστα, ενώ είναι επίσης πιθανό να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, ή να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση που θα σε ενθουσιάσει. Πολλοί από σας ίσως αυτό το διάστημα σχεδιάζετε το γάμο σας, γεγονός που σας κρατάει μακριά από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, θα κάνουν μια σοβαρή γνωριμία αυτές τις μέρες, ίσως και μέσα σε κάποιο επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και παρόλο που η όψη γίνεται σε τομείς που δεν σε επηρεάζουν άμεσα, το επόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις εκ νέου τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, ώστε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, που μακροπρόθεσμα θα σου εξασφαλίσουν οικονομική ευημερία. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις με πιο ευνοϊκούς όρους χρέη και οφειλές που σε ταλαιπωρούν. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί μια σχέση από το παρελθόν, ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 9 Ιουνίου, τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν αυτές τις μέρες, σκέφτεσαι να κάνεις μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, οι προοπτικές είναι άριστες και σίγουρα θα αποκομίσεις οικονομικά οφέλη. Ο Πλούτωνας από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δεν ευνοεί μόνο τις συνεργασίες αλλά και την προσωπική σου ζωή, όπου θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου, ή να κάνεις μια καθοριστική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 9 Ιουνίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των επαγγελματικών σου. Παρά το γεγονός ότι διανύουμε ένα εορταστικό τριήμερο, ίσως τώρα οι συνθήκες σου επιτρέψουν να προσεγγίσεις κάποια άτομα που μπορούν να σε προωθήσουν, ή κάνεις κάποιες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν μια καινούργια πόρτα. Η όψη αυτή ωστόσο θα ευνοήσει και την αισθηματική σου ζωή, όπου αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αποφασίσεις ότι είναι καιρός να την παρουσιάσεις στην οικογένεια και στους φίλους σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο γρήγορα θα σε κάνει να σκεφτείς την προοπτική της συμβίωσης. Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 9 Ιουνίου, πρόκειται να σου χαρίσει μεγάλη ενέργεια και όρεξη να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να πραγματοποιήσεις αλλαγές που θα αλλάξουν εντελώς την πορεία σου. Κάποια διλήμματα και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα, τώρα θα βρουν απαντήσεις και δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι για ψυχαγωγικούς λόγους, το οποίο όμως θα σου προσφέρει ερεθίσματα που θα σε κάνουν να σκεφτείς το ενδεχόμενο να μείνεις για πάντα εκεί. Η ζωή σου μπορεί επίσης να αλλάξει προς το καλύτερο εξαιτίας ενός γάμου ή μιας νέας γνωριμίας που θα σου προσφέρει όλες τις εγγυήσεις για μια σοβαρή και μόνιμη δέσμευση.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, σχηματίζει στις 9 Ιουνίου τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας τομείς του ωροσκοπίου σου που μπορεί να μην σου φέρουν σημαντικά γεγονότα, θα σε βοηθήσουν όμως να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελέσουν το επόμενο τριήμερο το λιμάνι σου και θα σου επιτρέψουν να σκεφτείς τα περαιτέρω βήματά σου για ένα καλύτερο μέλλον. Αν νοσταλγείς έναν παλιό έρωτα, δεν αποκλείεται με αυτή την όψη να θελήσεις να τον επαναπροσεγγίσεις με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Τέλος, αν έχεις να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ή σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, μπορείς να τα διευθετήσεις με επιτυχία αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 9 Ιουνίου και σε καλεί να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και καιρό φαίνεται ότι έχεις αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο σύντροφό σου και έχεις βάλει όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα, τώρα όμως, πιο ξένοιαστος από επαγγελματικές σκοτούρες, είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα. Μια ρομαντική απόδραση που μπορεί να κανονίσεις ακόμα και εν αγνοία του, θα σου δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος σας. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, φρόντισε αυτές τις μέρες να βγεις περισσότερο καθώς ενδέχεται να κάνεις μια γνωριμία που θα σε σημαδέψει.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 9 Ιουνίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σε σένα προοιωνίζει επαγγελματικά και οικονομικά οφέλη. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για να εργαστείς προκειμένου να εξασφαλίσεις την σταθερότητα ή να πετύχεις την καταξίωση που επιθυμείς. Οι φιλοδοξίες σου θα επιτευχθούν εύκολα χάρη στα ισχυρά πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε υποστηρίξουν αλλά φυσικά και χάρη στη θεά τύχη που είναι στο πλευρό σου. Η όψη αυτή ωστόσο, σου δίνει την ευκαιρία και να κοινωνικοποιηθείς και μάλιστα υπόσχεται να σου φέρει σημαντικές γνωριμίες που μπορεί να σε βοηθήσουν μελλοντικά σε επαγγελματικό επίπεδο, ή να δημιουργήσεις μια σχέση ζωής στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 9 Ιουνίου και σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο πίσω τις επαγγελματικές δραστηριότητες και να ασχοληθείς με την ψυχαγωγία σου. Το επόμενο τριήμερο, οι διασκεδάσεις, ο έρωτας και η ανεμελιά θα πρωτοστατήσουν και στη περίπτωση που διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει, ίσως αποφασίσεις ότι είναι καιρός να την επισημοποιήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει και μια εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Αιγόκερους, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς ένας σημαντικός έρωτας βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε απαλλάσσει για λίγο από τα επαγγελματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Το ερχόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή να συναντήσεις συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Ακόμα κι αν κάποιες φορές αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις σου φαίνονται βαρετές, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για εκπλήξεις που μπορεί να σου δώσουν λαμπρές ιδέες ή να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου υπάρχει η πιθανότητα να αναβιώσει ένας παλιός έρωτας, ή να ξεκινήσεις μια «προσωρινή» συμβίωση με το σύντροφό σου, που στην πορεία θα γίνει μόνιμη.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 9 Ιουνίου, είναι αρκετά θετικό για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου το ερχόμενο τριήμερο και να συναναστραφείς με άτομα που σου ταιριάζουν απόλυτα και με τα οποία θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα ξυπνήσουν ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες που έχεις βάλει στην άκρη. Ένα ερέθισμα είναι αρκετό για να σε κινητοποιήσει ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, τα οποία πέρα από τη προσωπική ικανοποίηση, θα σου εξασφαλίσουν και ένα μεγάλο οικονομικό όφελος. Εύνοια μπορεί να προέλθει και από συγγενικά σου πρόσωπα ή θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα περιουσιακά σου στοιχεία.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK