<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Αφροδίτη στους Διδύμους

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Αφροδίτη στους ΔιδύμουςΣτις 23 Ιουνίου – και ώρα 15.33 – η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, όλοι θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και εύκολα θα δημιουργούμε παρέες όχι μόνο για να διασκεδάσουμε αλλά και για να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμα και να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επαφές  και οι συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν πιο συχνές, γεγονός που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν «ψυχραθεί», ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ερμή, ευνοεί επίσης τις συνεργασίες, τα συμβόλαια, την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή και αυτοκινήτων, παρόλο που αυτό συνιστάται να γίνει μετά την 1η Ιουλίου που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες ή και μια νέα ερωτική σχέση σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό, θα τονώσεις περισσότερο τη σχέση σου, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και σύντομες αποδράσεις. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην βιαστείς να προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου που ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν σημαντική βελτίωση, καθώς η δυαδικότητα του ζωδίου που θα βρεθεί η κυβερνήτης σου, πρόκειται να σου φέρει έσοδα από πολλαπλές πηγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής αλλά και να επιτρέψεις κάποιες σπατάλες στον εαυτό σου. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, θα τονώσει αισθητά την ψυχολογία σου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, καθώς μπορείς τώρα να βρεις μια καλύτερη δουλειά που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα προσόντα σου. Αν είσαι άνεργος, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, γιατί ακόμα και μια εποχιακή δουλειά, θα σου αφήσει μεγάλα κέρδη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 23 Ιουνίου, ανεβάζει αμέσως την διάθεσή σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να χαλαρώσεις για λίγο από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να βγεις περισσότερο για διασκεδάσεις και ξεφαντώματα. Μετά από ένα διάστημα κάπως υποτονικό για σένα, τώρα και μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που τονώνουν την αισιοδοξία σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου τις οποίες θα απολαύσεις στο έπακρο. Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει μια πιο ευχάριστη τροπή και αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάς. Αν πάλι αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά σου, τότε η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνουν περισσότερο αποδοτικό, με αποτέλεσμα να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται ήδη εκεί, σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις τη χαρά μέσα από ατομικές και παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μέχρι και τις 18 Ιουλίου η οικογένειά σου και τα πρόσωπα που θεωρείς «δικά» σου, θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τους αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να συνεχίσεις να καταβάλεις προσπάθειες, κάποιες απογοητεύσεις ωστόσο, θα έχουν ως αποτέλεσμα να «απομονωθείς» κατά κάποιο τρόπο και να εργαστείς παρασκηνιακά, προκειμένου να μην διαρρεύσουν τα σχέδιά σου. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια θετική διέλευση που θα σου επιτρέψει να οργανώσεις δημιουργικά και αποτελεσματικά τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα έντονης κοινωνικότητας και αισιοδοξίας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλούς στόχους σου, κυρίως χάρη σε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνεις. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτή την περίοδο, μπορούν να σε ανεβάσουν στην κορυφή. Ωστόσο και παρά το «φορτωμένο» πρόγραμμά σου, παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να «αποτοξινωθείς» με σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, ίσως όμως βρεθείς σε δίλημμα για την τελική επιλογή σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου. Σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σου Ερμή που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του εκεί, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μεγάλα διλήμματα σχετικά με την πορεία σου. Οι προτάσεις που θα δεχτείς μέχρι και τις 18 Ιουλίου, θα είναι πολλές και οι περισσότερες από αυτές εξίσου αξιόλογες, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορέσεις να κατασταλάξεις. Το ιδανικό θα ήταν να μην βιαστείς και να περιμένεις μέχρι την 1η Ιουλίου ώστε να πάρεις την τελική σου απόφαση. Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό μπορεί να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου ανώτερού σου. Τυχόν συνεργασίες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού, ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, περνάει στις 23 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για θέματα που σε απασχολούν και να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου, υιοθετώντας φρέσκιες ιδέες που μπορεί να πάρεις μέσα από τις επαφές σου με αλλοδαπά άτομα ή ακόμα και από ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα κάνεις ο ίδιος. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου αλλά και στην αισθηματική σου ζωή, όπου αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, μπορείς να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Σκορπιός
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Ιουλίου, σηματοδοτεί μια περίοδο μεταμόρφωσης για σένα φίλε Σκορπιέ. Η σεξουαλικότητά σου, οι σχέσεις σου αλλά και τα οικονομικά σου, είναι τομείς που απαιτούν εξυγίανση, χωρίς ωστόσο να αφήσεις τον εγωισμό ή τα προσωπικά συμφέροντα να σε παρασύρουν. Αν διατηρείς μια σχέση, θα πρέπει να ελέγξεις τη ζήλια και την κτητικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές αντιπαραθέσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, το σεξ μπορεί να λειτουργήσει  σαν «θεραπεία». Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος, θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και ένας έρωτας από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και ίσως ξοδέψεις χρήματα για μια ριζική ανανέωση της εμφάνισής σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις σου – αισθηματικές και επαγγελματικές - θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ η ανάγκη σου να δημιουργήσεις αρμονία και ισορροπία, ίσως σε ωθήσει να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις προκειμένου να είναι όλοι ευτυχισμένοι και περισσότερο από όλους εσύ. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή, ενώ μπορεί να αποκατασταθεί και μια σχέση που έχει κλονιστεί. Αν είσαι ελεύθερος, θα δεχτείς πολλές ερωτικές προκλήσεις και ο ανάδρομος Ερμής ίσως δυσκολέψει κάπως την επιλογή σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου όπου θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 18 Ιουλίου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Η αρμονία στο χώρο της εργασίας σου καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, θα σε κάνουν πιο παραγωγικό, ενώ κάποιες νέες ιδέες σου θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν διατηρείς μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου, ειδικά αν έχει προηγηθεί μια περίοδος υπερκόπωσης.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει σε έναν από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ωροσκοπίου σου και σε βοηθάει να χαλαρώσεις από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς σου και να απολαύσεις τις διασκεδάσεις και τον έρωτα. Μέχρι και τις 18 Ιουλίου, μπορείς να κάνεις χρήση της καλοκαιρινής σου άδειας και να προγραμματίσεις διακοπές με το σύντροφό σου ή ακόμα και να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, από όπου μπορεί να έχεις και κάποιο όφελος. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης και η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα έχεις πληθώρα ευκαιριών, ενώ δεν αποκλείεται ο συνδυασμός Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή, να αναζωπυρώσει και έναν έρωτα από το παρελθόν. Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να συνδυάσεις εργασία και χαρά και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 Ιουνίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα αρμονικό και γαλήνιο περιβάλλον, να δεχτείς επισκέψεις από αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ασχοληθείς με την αναδιαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου σου. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την τακτοποίηση περιουσιακών σου στοιχείων, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σου. Αρμονία αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν μια αίσθηση οικειότητας. Η διέλευση αυτή μπορεί επίσης να παροτρύνει κάποιους Ιχθείς να ξεκινήσουν μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού τους.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα