<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12 – 18 Ιουλίου 2014

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 12 – 18 Ιουλίου 2014


ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Στις 12 Ιουλίου διαμορφώνεται μια δύσκολη Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω που σηματοδοτεί δυσκολίες τόσο σε κοσμικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Ο Αιγόκερως που αντιπροσωπεύει τις κυβερνήσεις και τους κυβερνήτες σηματοδοτεί αναταραχές στο παγκόσμιο σκηνικό, εντάσεις ή ακόμα και ενέργειες που θα απειλήσουν εδαφικές ακεραιότητες. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ειδικά όσοι  έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 10/4, 12/7 και 13/10, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις σχέσεις τους, ώστε να αποφευχθούν πιθανές ρήξεις.
Σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις πραγματοποιούνται επίσης αυτή την εβδομάδα με πρώτη την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 του μήνα. Ο Ερμής θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου και θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 12 Αυγούστου θα περάσει και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από όπου θα συμβάλλει στην αναζωπύρωση δεσμών που έχουν κλονιστεί. Οι μετακινήσεις αυτές ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) καθώς επίσης και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).
Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας ωστόσο είναι σίγουρα η είσοδος του ευεργέτη Δία στο ζώδιο του Λέοντα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου και ώρα 13.30. Ο Δίας από το «βασιλικό» ζώδιο του Λέοντα θα μας δείξει το καλύτερό του πρόσωπο, θα τονώσει την χαμένη αισιοδοξία μας και θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μας. Οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη νέα θέση του Δία.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, συνιστά προσοχή στο χώρο της καριέρας σας, καθώς προκαλεί ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 13 και 18 αντίστοιχα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, γεγονός που μπορεί να περιορίσει ακόμα περισσότερο το χρόνο που απαιτούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Το πέρασμα του Δία στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 16/7 και για έναν ολόκληρο χρόνο, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή, θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας, καθώς επίσης και την έναρξη μιας ανεξάρτητης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δύσκολη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, δεν απειλεί τα σχέδιά σας, αντίθετα σας ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Πέρα από τις δικές σας προσπάθειες, ο Ερμής και η Αφροδίτη σας φέρνουν σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ παράλληλα η νέα θέση αυτών των πλανητών ευνοεί τα ταξίδια αλλά και τις νέες γνωριμίες που επιφυλάσσουν και έναν έρωτα για όσους παραμένουν αδέσμευτοι. Από τις 16/7 και για έναν ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους οικείους σας, να καλλωπίσετε το περιβάλλον σας ή και να αποκτήσετε μια νέα στέγη όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, μπορεί να αποδειχθεί κάπως ψυχοφθόρα για σας, καθώς θα προκαλέσει οικονομικές απώλειες που θα σας στοιχίσουν. Ωστόσο με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σας στις 13 και 18 αντίστοιχα, θα έχετε την ευκαιρία να «ρεφάρετε» και να αποκομίσετε κέρδη από νέες πηγές. Η είσοδος του Δία στο Λέοντα από τις 16 Ιουλίου και για έναν ολόκληρο χρόνο, σας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμιστείτε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να γνωρίσετε και το άτομο με το οποίο θα ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας.

KAPKINOΣ
Από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 12 Ιουλίου, βάζει σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη την υπομονή σας προκειμένου να αποφύγετε οριστικές ρήξεις. Με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης που περνούν στο ζώδιό σας στις 13 και 18 αντίστοιχα, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί και θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε στο έργο σας που είναι η βελτίωση των οικονομικών σας. Εξάλλου, ο Δίας θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας από τις 16/7, και για έναν ολόκληρο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τις αποδοχές σας ή και να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Μια αξιόλογη αγοραπωλησία είναι επίσης πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η οποία σας βγάζει για λίγο από τους προβολείς της δημοσιότητας και σας ωθεί σε μια δημιουργική απομόνωση που σας βοηθά να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας. Αυτό φυσικά δεν θα κρατήσει πολύ, αφού στις 16, ο Δίας περνάει στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/8/2015 για να σας προσφέρει όλα τα δώρα του. Προετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε τη χρονιά σας! Μια χρονιά που υπόσχεται έρωτα, διασκεδάσεις, ταξίδια, αλλά και οικονομικές απολαβές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η δύσκολη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, για σας σηματοδοτεί μόνο ευχάριστα γεγονότα, που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή αλλά και με τα επαγγελματικά σας. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης μάλιστα στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στις 13 και 18 αντίστοιχα, οι φίλοι ή ανώτερα στελέχη μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες σημαντικές προοπτικές. Στις 16, ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σας, θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να μεγαλουργήσετε μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα ανακτήσετε την ψυχική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, μπορεί να σημάνει το τέλος των προβλημάτων στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αν φυσικά είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε κάποιες αλλαγές και να συμβιβαστείτε με κάποια νέα δεδομένα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον τομέα της καριέρας σας στις 13 και 18 αντίστοιχα, από όπου σας δίνουν την ευκαιρία να προβληθείτε και να ανταμειφθείτε για την προσφορά σας. Η είσοδος του Δία στο Λέοντα από τις 16/7 και για έναν ολόκληρο χρόνο, σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο φιλικό κύκλο αλλά και να δημιουργήσετε συμμαχίες με ισχυρά άτομα που θα συμβάλουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, αποτελεί το έναυσμα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και να απολαύσετε νέες εμπειρίες. Θα πρέπει ωστόσο να είστε σίγουροι ότι έχετε διεκπεραιώσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Με τη νέα θέση του Ερμή και της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 13 και 18 αντίστοιχα, αναμένονται ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Από τις 16 Ιουλίου και για έναν ολόκληρο χρόνο, ο Δίας θα βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες στα επαγγελματικά σας αν δεν θέλετε να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, σηματοδοτεί σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σας, τα οποία θα πρέπει να διαφυλάττετε ως κόρη οφθαλμού, προκειμένου να αποφύγετε σημαντικές απώλειες. Αν καταφέρετε να κάνετε μια σωστή διαχείριση, μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 13 και 18 αντίστοιχα. Το σημαντικότερο γεγονός για σας όμως είναι η νέα θέση του κυβερνήτη σας Δία στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 16/7. Για έναν ολόκληρο χρόνο που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο, μπορείτε να είστε ακόμα πιο αισιόδοξοι, καθώς θα δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Ο γάμος αποτελεί επίσης μια μεγάλη πιθανότητα αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 12 Ιουλίου, μπορεί να απειλήσει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, αν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από παράλογα ξεσπάσματα και νεύρα.  Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αφού στις 13 και στις 18 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν αντίστοιχα στον τομέα των σχέσεών σας και μπορούν να επαναφέρουν την αρμονία. Η είσοδος του Δία στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 16 Ιουλίου και για έναν ολόκληρο χρόνο, σας βοηθάει να βάλετε μια τάξη σε τυχόν χρέη και οφειλές, ενώ αν ανήκετε στους τυχερούς που δεν χρωστάνε, σας ανοίγει το δρόμο για μια σημαντική επένδυση που θα απογειώσει τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η δύσκολη Πανσέληνος της 12ης Ιουλίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς απειλεί την δουλειά σας αλλά και την υγεία σας. Σε μια περίοδο που άλλοι κάνουν ήδη διακοπές, εσείς θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να αφοσιωθείτε στους στόχους σας, περιορίζοντας διασκεδάσεις και ξενύχτια που μπορεί να κλονίσουν τον οργανισμό σας. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σας από τις 13 και 18 αντίστοιχα, θα διευκολύνει το έργο σας καθώς θα γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Η νέα θέση του Δία στον τομέα των σχέσεών σας από τις 16/7 και για έναν ολόκληρο χρόνο, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή και υπόσχεται μια σταθερή σχέση στους αδέσμευτους, ή ένα γάμο για όσους διατηρούν ήδη ένα σοβαρό δεσμό.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείτε για λίγο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Καλό θα είναι ωστόσο να μην ενθουσιαστείτε και αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα ασύστολα, ώστε να αποφύγετε απώλειες που θα σας στοιχίσουν. Στις 13 ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, ενώ στις 18 ακολουθεί και η Αφροδίτη, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε έστω και ολιγοήμερες διακοπές που θα σας ξεκουράσουν, ενώ παράλληλα σας ανανεώνουν και στον αισθηματικό τομέα. Τέλος, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας περνάει στις 16 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα