ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.
 

Κριός
Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο περιβάλλον της δουλειάς σας και διατηρείστε την ψυχραιμία σας σε πιθανές ανατροπές. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις ή αλλαγές εκτός φυσικά κι αν δεν έχετε άλλη επιλογή.

Ταύρος
Αποφύγετε τις έντονες δραστηριότητες που μπορεί να κουράσουν τον οργανισμό σας, καθώς επίσης και τους διαπληκτισμούς με το συγγενικό σας περιβάλλον ή και τον σύντροφό σας. 

Δίδυμοι
Οι φιλικές συγκεντρώσεις μπορεί να προσφέρουν μια διέξοδο στο φορτωμένο πρόγραμμά σας, μπορεί όμως και να αποτελέσουν πηγή εντάσεων και διαφωνιών. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, από τις οποίες θα βγείτε χαμένοι.

Καρκίνος
Τα νεύρα θα κυριαρχούν σήμερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε ρήξεις με συναδέλφους ή συνεταίρους σας.

Λέων
Τα σχέδιά σας ίσως ανατραπούν σήμερα από απρόβλεπτους παράγοντες και δεν θα πρέπει να αφήσετε αυτό το γεγονός να σας καταβάλλει. Συνεχίστε τις προσπάθειές στα επαγγελματικά σας και σύντομα θα ανταμειφθείτε.

Παρθένος
Έκτακτα έξοδα θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας και ίσως χαλάσουν τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση δεν φαίνεται να πτοείστε, αφού ο χρόνος δεν σας κυνηγάει και μπορείτε να περιμένετε μερικές μέρες.

 Ζυγός
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις σας και είναι στο χέρι σας να δείξετε διπλωματία ή να επιλέξετε τη λύση του χωρισμού. Αρκεί να θυμάστε ότι στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα, δεν θα υπάρξουν πισωγυρίσματα.

 Σκορπιός
Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα να συσσωρεύονται αν θέλετε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας μια ώρα νωρίτερα. Φροντίστε επίσης να μην ξεσπάσετε την οργή σας σε συναδέλφους που δεν σας φταίνε σε τίποτα.

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην σχέση σας και το σύντροφό σας, στην πραγματικότητα όμως, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας. Μην κάνετε λοιπόν παράλογα έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε.

Αιγόκερως
Το σπίτι και η οικογένεια χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σας σήμερα, καθώς διαδραματίζονται αλλαγές που απαιτούν την παρουσία σας. Σε τυχόν εντάσεις, διατηρείστε την ψυχραιμία σας, ώστε να αποφευχθεί μια οριστική ρήξη.

 Υδροχόος
Η μέρα σας σήμερα αναμένεται αρκετά δραστήρια και φορτωμένη χωρίς ωστόσο να καταφέρετε να κάνετε όσα θέλετε. Μην πιέζεστε περισσότερο από όσο αντέχετε, αν θέλετε να αποφύγετε την υπερκόπωση.

Ιχθείς
Οικονομικές απώλειες σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε όσο πιο φειδωλοί μπορείτε στα έξοδά σας. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να αποφύγετε ευγενικά προτάσεις για εξόδους που θα σας κοστίσουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK