ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 19-20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την Σελήνη και τον Ήλιο το Σάββατο και σας δημιουργεί έντονη πίεση. Φροντίστε να μην «ξεσπάσετε» σε άτομα που δεν σας φταίνε και χαλάσετε χωρίς λόγο τις καρδιές σας. Μετά το μεσημέρι, αλλά και όλη η Κυριακή προβλέπεται αρκετά ευχάριστη, ενώ μια μικρή εξόρμηση με το σύντροφό σας ή την παρέα σας θα σας αποφορτίσει από το άγχος.

Ταύρος
Θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας, σας προβληματίζουν έντονα το πρωί του Σαββάτου, έχετε όμως πια την ωριμότητα και την εμπειρία να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Αρκετά ευχάριστο το βράδυ του Σαββάτου αλλά και ολόκληρη η Κυριακή, αφού η Σελήνη από το ζώδιό σας, σας επιτρέπει να ανανεωθείτε, να βρεθείτε με φίλους αλλά και να απολαύσετε τον έρωτα με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο και σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Η Κυριακή προσφέρεται περισσότερο για ξεκούραση και χαλάρωση, παρά για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που περισσότερο θα σας εκνευρίσει παρά θα σας ευχαριστήσει.

12% OFF For E-Cig Starter Kits with Coupon: ALLKITS.

Καρκίνος
Ανειλημμένες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας το πρωί του Σαββάτου, ευτυχώς όμως έστω και με λίγη ταλαιπωρία θα καταφέρετε να τελειώσετε σχετικά γρήγορα. Το απόγευμα καθώς και την Κυριακή, η διάθεσή σας θα είναι σαφώς καλύτερα και θα αναζητήσετε την παρέα ατόμων που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία σας. Μια ολοήμερη εκδρομή επίσης ευνοείται.

Λέων
Ευχάριστο προβλέπεται για σας ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν ετοιμάζετε ήδη τις βαλίτσες σας για τις διακοπές σας. Έντονες διασκεδάσεις και ευχάριστες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα, και το μόνο που ίσως  πρέπει να προσέξτε είναι τα οικονομικά σας, καθώς εύκολα μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος
Το πρωινό του Σαββάτου καλό θα είναι να αποφύγετε τα ψώνια, καθώς θα έχετε μια τάση για σπατάλες που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Από το μεσημέρι και για όλη την Κυριακή υπάρχει μεγάλη εύνοια στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και στις φιλικές σας συναναστροφές.

Summer Shoes! 45% OFF All Regular Priced Items at LolliCouture.com. Use Code: SMSHOE45. Ends On 07/20/2014.

Ζυγός
Το Σάββατο το πρωί θα πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που απαιτούν επίπονη προσπάθεια, καθώς θα ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα. Από το απόγευμα, αλλά και όλη την Κυριακή το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα οικονομικά σας, που βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση. Μπορείτε ωστόσο να επιτρέψετε στον εαυτό σας κάποιες διασκεδάσεις που δεν κοστίζουν πολύ.

Σκορπιός
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή άλλα καθήκοντα δύσκολα θα διεκπεραιωθούν το πρωινό του Σαββάτου και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλες σκέψεις δεν σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Ευτυχώς από το απόγευμα του Σαββάτου και όλη την Κυριακή, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη σχέση σας που φαίνεται ότι αποσπά όλο το ενδιαφέρον σας το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης
Η αστείρευτη ενέργειά σας είναι εμφανής από το πρωί του Σαββάτου και θα πρέπει την εκμεταλλευτείτε για να κάνετε κάποιες δουλειές που θέλετε, ή να τελειώσετε μια εργασία. Από το απόγευμα και όλη την Κυριακή, μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ καλό θα είναι να βρείτε λίγο χρόνο για μια φυσική δραστηριότητα που θα τονώσει τον οργανισμό σας.


Αιγόκερως
Αρκετές δυσκολίες αναμένονται το πρωί του Σαββάτου και θα πρέπει να προσέξετε την σχέση σας με το σύντροφό σας ή με τους συναδέλφους σας, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόσμενες εντάσεις. Πολύ καλύτερες οι επιρροές μετά το μεσημέρι αλλά και ολόκληρη την Κυριακή, όπου η αρμονία επανέρχεται. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, μπορούν να γνωρίσουν και ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Υδροχόος
Το πρωί του Σαββάτου ίσως αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με κάποιες «αγγαρείες», παράλληλα όμως θα έχετε και την ευκαιρία να εξασφαλίσετε κάποια χρήματα για αγορές που θέλετε εδώ και καιρό. Μετά το μεσημέρι και την Κυριακή, ίσως προτιμήσετε την οικογενειακή θαλπωρή ή δεχτείτε φίλους στο σπίτι σας σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ιχθείς
Το ταυ τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου – Άρη, μπορεί να προκαλέσει απρόσμενες απώλειες στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας θορυβήσει. Κάντε υπομονή και μην αποθαρρύνεστε. Έτσι κι αλλιώς το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, αφού ακόμα και αν αναγκαστείτε να μείνετε στο σπίτι σας, σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να το διασκεδάσετε.

12% OFF in Our Beauty Zone - Makeup Brushes

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK