<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19-25 Ιουλίου 2014

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19-25 Ιουλίου 2014


Πολλές αντικρουόμενες όψεις σχηματίζονται αυτή την εβδομάδα, γεγονός που προκαλεί ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα σε όλους. Στις 19/7 ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και να απολαύσουμε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Την ίδια μέρα ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, δημιουργεί υπερβολικές υποχρεώσεις αλλά και προβλήματα στις σχέσεις των Παρορμητικών ζωδίων (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων) και ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 16/1, 16/4, 19/7 και 19/10.
Στις 22/7 ο Ερμής ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 25/7. Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα, ενώ ξαναμπαίνουν στο στόχαστρο σχέσεις που ακροβατούν. Η όψη αυτή «απειλεί» πάλι τα παραπάνω ζώδια, αλλά αυτή τη φορά όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 1-7/1, 1-7/4, 3-8/7 και 4-9/10.
Στις 23/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει ένα μήνα, ενώ στις 24 σχηματίζει σύνοδο με το Δία. Πρόκειται για μια πολύ θετική επιρροή που ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων.
Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25/7, ακόμα μια θετική επιρροή που ανταμείβει τις προσπάθειες και εξασφαλίζει τη σταθερότητα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς) και ειδικά όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/1, 7/3, 7/5, 8/7, 9/9 και 9/11.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Στις 19 του μήνα, ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την Σελήνη και τον Ήλιο, με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι τόσο ως προς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις όσο και ως προς την πορεία των σχέσεών σας. Με την είσοδο του Ήλιου ωστόσο στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 23 του μήνα, ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και ρίσκα. Οι επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν, θα χρειαστεί όμως να κάνετε τις σωστές επιλογές. Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που κλείνει την εβδομάδα σας εξασφαλίζει τη σταθερότητα στα οικονομικά και επαγγελματικά σας, ενώ παράλληλα ευνοεί τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Αρκετά θετική προβλέπεται για το ζώδιό σας η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η δική σας Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου από όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας φέρνει σε επαφή με άτομα που εξάπτουν την φαντασία σας. Μέσα από νέες γνωριμίες μπορείτε ακόμα να δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από τις 23, καθώς και η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Δία στις 24, ευνοεί την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο κυβερνήτης σας Ερμής παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που επηρεάζει τα οικονομικά σας άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 19, ίσως σας φέρει την υλική ανταμοιβή που επιδιώκετε στα επαγγελματικά σας, ωστόσο οι εκκρεμότητες που έχετε καθώς και νέα έξοδα που θα προκύψουν, θα σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Παρόλο που δεν συνιστάται ο στρουθοκαμηλισμός, ίσως είναι καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από δυσάρεστες καταστάσεις και να προγραμματίσετε τις διακοπές σας που θα τονώσουν την ψυχολογία σας.  Ο σύντροφός σας, καθώς και άλλα άτομα που στέκονται δίπλα σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε όλα τα προβλήματά σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε αυτή την εβδομάδα και το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να οργανώσετε το χρόνο σας ώστε να είστε πανταχού παρών. Η δουλειά, η οικογένεια αλλά και οι διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ και τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν την ανιούσα από τις 23 του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, φαίνεται πια ότι είστε σίγουροι για τα συναισθήματα τόσο τα δικά σας όσο και του συντρόφου σας και επομένως η επισημοποίηση της σχέσης σας έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο. Αν είστε αδέσμευτοι, κυκλοφορείστε περισσότερο αυτή την εβδομάδα, ώστε να μην χάσετε μια σοβαρή γνωριμία.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η προσωπική σας ζωή καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεστε αποφασισμένοι να διαφυλάξετε μια όμορφη σχέση από αδιάκριτα βλέμματα ή ίσως και από το «κακό» μάτι. Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιείτε και κάποιες οικονομικές επενδύσεις από τις οποίες περιμένετε πολλά. Ωστόσο, με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 23, αλλά και με τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Δία στις 24, οι καταστάσεις σας ξαναφέρνουν στα φώτα των προβολέων, αφού οι προσπάθειές σας έχουν βρει τον στόχο τους και τίποτα δεν απειλεί την ευημερία σας. Η νέα εποχή που ξεκινά για σας, ίσως είναι η καλύτερη της μέχρι τώρα ζωής σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Μετά από μία περίοδο επαγγελματικού οργασμού, μπορείτε τώρα να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει όσα πράγματα έχετε στερηθεί μέχρι τώρα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σίγουρα όμως ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας, αφού σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε φιλικές ή και αισθηματικές σχέσεις σας. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από τις 23 του μήνα και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Δία στις 24, τονίζουν την διαίσθησή σας και σας βοηθούν να βρείτε απαντήσεις σε όλα τα διλήμματά σας. Ένας νέος έρωτας ή η σχέση που ήδη διατηρείτε, εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Με τον Ερμή και τη δική σας Αφροδίτη, στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η καριέρα σας έχει προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, καθώς έχετε εξασφαλίσει όλες τις προοπτικές για μια ανοδική πορεία. Η ανταμοιβή σας δεν θα είναι μόνο ηθική αλλά και οικονομική κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ωστόσο, η υπερβολική ενασχόληση με τη δουλειά, είναι πιθανό να προκαλέσει τη «γκρίνια» του συντρόφου σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την διπλωματία σας προκειμένου να αποφύγετε σοβαρές εντάσεις ή και ρήξεις. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, το πιο πιθανό είναι να έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι πλανητικές διαμορφώσεις αυτή την εβδομάδα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή και το σύντροφό σας που φαίνεται να μονοπωλεί το χρόνο σας. Ρομαντικά ταξίδια, έρωτας και διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα τουλάχιστον μέχρι και τις 23. Στη συνέχεια η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία, σας καλούν να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, αν δεν θέλετε να χάσετε μια αξιόλογη ευκαιρία. Οι αλλαγές και οι ανατροπές που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας «τρομάζουν», σίγουρα όμως γίνονται για το καλό σας, αφού σας ανοίγουν το δρόμο για μια μεγάλη διάκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο στόχαστρο των πλανητών αυτή την εβδομάδα, και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας. Αν μάλιστα έχετε υποχρεώσεις που εκκρεμούν, καλό θα είναι να αρχίσετε να τις διευθετείτε προτού αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα. Αντίθετα, η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται πολύ θετικά, αφού με την είσοδο του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 23 του μήνα, φαίνεται να βρίσκεστε ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με ένα αλλοδαπό άτομο, θα ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα προβλήματα και να αποφύγετε τα χειρότερα κυρίως αν πράγματι σας ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές γνωριμίες και σ’ αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να διακρίνετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο και να μην παρασυρθείτε από ένα όμορφο παρουσιαστικό. Ανατροπές θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα σας προκαλέσει ανασφάλεια, ωστόσο οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ανώδυνα τα προβλήματα, υιοθετώντας κάποιες αλλαγές. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 23, θα υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες, γεγονός που σας στρεσάρει και σας προβληματίζει. Θα πρέπει όμως να αποδεχτείτε τα γεγονότα, αφού τώρα μπορείτε να βάλετε πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον σας ή ακόμα και να κατακτήσετε μια ανώτερη θέση. Εξάλλου, η αισθηματική σας ζωή δεν απειλείται από τίποτα, αφού με το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα από τις 23 του μήνα, καταφέρνετε να δημιουργήσετε ένα ιδανικό περιβάλλον για να τονώσετε τον έρωτά σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάπου γύρω σας παραμονεύει ο έρωτας. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας, αποφεύγοντας δραστηριότητες που κουράζουν τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ευχάριστα ξεκινάει για σας αυτή η εβδομάδα, αφού ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στις 19 και 24 του μήνα αντίστοιχα. Οι όψεις αυτές θεωρούνται ιδανικές για μια μικρή απόδραση από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αφού πέρα από την χαλάρωση που θα σας προσφέρουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία να τονώσετε και τη σχέση σας με το σύντροφό σας, ή να κάνετε μια νέα γνωριμία αν είστε ελεύθεροι. Εξάλλου, με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα μετά τις 23/7 και για έναν ολόκληρο μήνα, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ίσως δεν σας επιτρέψουν άλλη άδεια. Φροντίστε ωστόσο να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, αφού τα οικονομικά σας δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα